http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 09, 2020

Olof Palmen murhasta uusi peitetarina Ruotsissa


Ruotsin pääministeri Olof Palmen murha vuonna 1986 ei tunnu millään ratkeavan, koska Ruotsin poliisiviranomaiset ovat edelleen hyvin haluttomia tutkimaan näitä tutkintalinjoja, joissa Palmen murhan tilattiin Ruotsista.
Robert Aschberg on Ruotsalainen toimittaja ja hänen isoisänsä Olof Aschberg oli saman Aschbergien suvun liikemies ja asekauppias. Hän rahoitti myös Venäjän bolsevikkeja Venäjän vallankumouksen aikoihin.

Se oli tämä asekauppias ja pankkisuku, joka kävi myös vuonna 1986 salaista asekauppaa Iran-Contra sissien kanssa Ruotsalaisen asevalmistaja Boforsin kanssa.

Nämä aseiden salakuljetusvehkeilyt kun kantautuivat Ruotsin silloisen pääministeri Olof Palmen korviin, niin hän halusi tehdä näistä salakuljetuksista lopun.

Siinä vaiheessa Palme astui Aschbergien pankkki- ja asekauppiassuvun varpaille. Minkä seurauksena sieltä tilattiin Palmen murha, joka pantiin toimeen CIA:lta.

Jutun ensimmäinen tutkija Hans Holmer esitteli kahta Smith & Wesson 357 Magnum revolveria. Tällaisella aseella Palme ammuttiin.

Murhaaja tuli tukholmaan ja hoiti homman. Surma-ase oli mallia Smith Wesson 357 Magnum.


Uusi peitetarina ja satu Palmen murhaajasta

Nyt Ruotsissa saatiin uusi peitetarina Olof Palmen murhaajasta ja hänen nyt väitetään olevan jo todennäköisesti kuollut mies, joten syytteitä ei näin enää nostettaisi.

Näin sitten tämä tutkinta voitaisiin lopulta sulkea 34 vuoden jälkeen.

Murhasta kerittiin jo tuomita pikkurikollinen Christer Pettersson Palmen lesken Lisbethin tunnistuksen perusteella, mutta Pettersson todettiin myöhemmin syyttömäksi.

Se oli tämän saman Aschbergien suvun toimittajana työskentelevä Robert Aschberg,  joka myös tarjoutui maksamaan tälle Tukolmalaiselle lähiöjuopolle Christer Petterssonille väärästä tunnustuksesta n. 75 000 euroa meidän nykyistä rahaa silloisina Ruotsin kruunuina ja Pettersson tunnusti heti. Mutta sitten selvisikin, ettei näyttöä häntä vastaan ollut ja mies sai vielä muhkeat korvaukset syyttömänä istumisesta.

Nyt nämä Ruotsin tiedotusvälineet taas puhuvat jostain sosiaalidemokraattista pääministeriä idelogisista syistä vihannut mies olisikin Palmen murhaaja.

Ruotsin media jopa vihjailee, että tekijä olisi tämä mies Stig Engtröm, joka oli entimmäisenä murhapaikalla ja yritti auttaa ammuttua Palmea.

Engströmiä kuultiin useasti silminnäkijänä murhatutkimuksessa, mutta häntä ei koskaan kuitenkaan epäilty itse murhaajaksi.

Hän teki vuonna 2000 itsemurhan.


Vuonna 2017 Ruotsissa freelance toimittaja Bechir Rabani aikoi paljastaa tämän Palmen murhan ja sen, että Aschbergien pankkisuku oli sen takana.


Hän jopa kävi toimittaja Robert Aschbergin kotioven takana ja vaati tältä haastattelua.

No meni vain muutama vuorokausi, kunnes Rabani löydettiin kuolleena asunnoltaan. Hän oli vain 34 vuotias. Hänellä oli tuossa vaihessa jutun aineisto jo kasassa.

Kuolinsyyksi väitettiin sydän pysähdystä ja sairaskohtausta. Mutta kyllä tässä tapauksessa kyse ei ollut mistään sairaskohtauksesta, vaan hänet murhattiin sen vuoksi, ettei tämä juttu päässyt etenemään medialle.


Miksi Ruotsin media on edelleen kiinnostunut vain ja ainoastaan siitä, että "kuka on Palmen murhaaja" ? 

Ruotsin poliisi ja tiedotusvälineet ovat tähän päivään asti keskittyneet vain siihen yhteen asiaan, että "kuka on Palmen murhaaja".

Sen sijaan tähän ei olla juuri kiinnitetty mitään huomiota, että kyseessä oli tilaustyö.

Joten jos kyseessä oli tilaustyö, niin mistä se tilattiin ? 

Kuka siis tilasi Palmen murhan ja miksi.

Mutta toimittajat Tukholmassa on lahjottuja ja poliisi... Heidän huomionsa keskittyy edelleen vain siihen, että tämä Palmen tappaja olisi jonkin yksittäinen tekijä, jonka tauastalla ei ole mitään muita voimia.

Silti uskaltaisin väittää, että vielä tämän vuoden aikana Ruotsissa jokin arvovaltainen professoritason tyyppi saattaa vielä uskaltaa avata suunsa ja sanoa, ettei usko tätä viimeisintä ulosantia, joka on täysin keksittyä peitetarinaa, jolla ilmiselvästi tämän Palmen murhan silloin 80-luvulla tilannut taho haluaa nyt lopun Palmen murhatutkinnalle.