http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 22, 2020

Jenkkiläiset pankkiirit putsasivat 7 triljoonaa dollaria COVID-19 karanteenien aikanaTeksti: Teemu Vehkala

Jenkkiläiset pankkiirit varastivat COVID-19 karanteenien aikana peräti 7 triljoonaa dollaria taskuihinsa ja tuhosivat todella suuren määrän pieniä yrityksiä maailmalla.

7 triljoonaa on seitsemän miljoonan kolmas potenssi, eli numeroina se tekee 7 000 000 000 000 000 000 dollaria.

Ilmankos tässä keksittiin tämä korona karanteeni käteväksi harhautukseksi, kun nämä rosvot kävivät toimeen.

Mutta tässä muutama kuukausi sitten nettin somessa lähti vuotamaan jo tämä eräs tieto, että tämä feikkipandemia ei ole suinkaan ohitse, vaan siinä on luvassa toinen aalto, joka noudattaa myös ennalta suunniteltua käsikirjoitusta, joka on tarkoitus ilmeisesti ajoittaa Euroopassa juuri silloin kun taas koulut aukeavat.

Eli ihmisille ikään kuin uskotellaan, että nyt on tämä kaikki korona hössötys jo ohitse, mutta sitten alkaakin tämän shown kakkosvaihe, jolloin taas suljetaan uudelleen ravintolat, teatterit, koulut ja aloitetaan samalla myös kansalaisten koronajäljitys.

Eli näillä älypuhelinsovelluksilla aletaan jahtaamaan kansalaisia kuin jäniksiä. Että mikä ihana tekosyy se olisi antaa myös mahdollisuuden eri maiden hallituksille vaikka lähteä laittamaan toisinajattelijoita lukkojen taakse ja väittämään, että heillä on nyt tartuntaketju naapurissa ja THL käskee nyt sinua tulemaan lukkojen taakse läheisimpään sairaalaan, jottet vaan tartuta tuota tautia ympärillesi.

Että mikseivät ne hallitukset voi suoraan sanoa, että silloin tässä olisi kyse väärinajattelusta, jonka leviäminen haluttaisiin estää sillä, että viedään joku dissidentti lukkojen taakse vasten tahtoa.

Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka (sd) eduskunnan suullisella kyselytunnilla Helsingissä 26. maaliskuuta 2020.

Tämä koronajäljitys älypuhelimilla tehtynä on täysin ihmisoikeuslakien vastainen ja Norja mm. kielsi sen samantien ja vetosi juuri ihmisoikeuksiin. Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka oikein vale-Hesarin mukaan tänä keväänä toivoi tätä ihmisten jäljitysohjelmaa.

Jos minä olisin professori, niin avaisin jo nyt suuni tästä asiasta, sillä tämä ihmisten jäljittäminen jollain älyluurilla menee jo aivan liian pitkälle. 

Mutta tässähän on kysymys nyt kansainvälisen tason psykopaateista, jotka ovat jo nyt toteuttamassa tämän haluamansa ja ajamansa Uuden Maailmanjärjestyksen toimintavaihetta, jonka ensimmäisen vaiheen nämä globalistit ovat jo nimenneen Uudeksi Normaaliksi.

Tämän täysin tarkoituksellisesti koko maailmalla toteutetun koronakriisin tarkoituksena on saada aikaan todella massiivinen massatyöttömyyden aalto. Eli köyhdyttää ihmiset totaalisesti ja viedä lopulta viimeiset tuhkatkin pesästä, koska köyhyys on ollut kautta aikain lähes paras eliitin ase ihmiskuntaa vastaan. Se on jopa tutkittu, että kun ihmiseltä viedään toimeentulo, niin kun hän joutuu kamppailemaan niiden pientenkin leivänmurusten johdosta, niin silloin hänen älykkyysosamääränsäkin voi laskea jopa 14 yksikköä alas.

Bank of England Mark Carney downside of negative interest ...

Vaikka siellä on jenkeissä samaan aikaan ollut USA:n keskuspankin printterit painamassa lisää dollareita, niin tämä globaali talousjärjestelmä on kuitenkin sen verran monimutkainen asia, ettei enää tämä nyt jo maaliskuussa 2020 syntynyt massiivinen talousromahdus ole enää korjattavissa millään setelien painamisella. 

Vaan siitä on maksettava nyt hinta ja nämä Wall Streetin sijoituspankit aikovat pelastaa itsensä sillä, että nyt uhrataan ensimmäisessä aallossa yksityisyrittäjät tässä pois pelistä. Varsinkin kun monikansalliset yhtiöt näkevät heidät kilpailijoikseen.

Rahajärjestelmä on ollut pyramidihuijaus, koska raha perustuu velkaan ja uutta rahaa syntyy vain ottamalla velkaa. Tähän tuo DEEP STATE varjohallinnon pankkirikollisten valta on perustunut.

Sillä jos näiltä roistoilta saisi ne rahahanat kiinni, niin tämä heidän tyranniaan tähtäävä leikki siitä totaalisesta maailmanherruudesta (NEW WORLD ORDER/Uusi Maailmanjärjestys) loppuisi lyhyeen.

Mutta kun Sveitsin BIS-pankki johtaa tätä näkymätöntä sirkusta ja sinä maksat veronmaksajana näiden roistojen jetset elämän. 

Mahdollistat työtä tekevänä orjana näiden rosvojen mahdin, koska et veronmaksajana kykene pistämään kiilaa heidän pyöriinsä.

Lähes suurin salaisuushan vielä piilee siinä, että itse työtä tekevä veronmaksaja itsessään, jolla on se sosiaaliturvatunnus olemassa on äärimmäisen tärkeä hyödyke, joilla nämä konnat sitten tekevät siellä Wall Streetin pörssissä kauppaa. Koska sitä kauppaa tehdään ihan niillä sinunkin sosiaaliturvatunnuksillasi.Youtube on mm. täynnä näitä missä amerikkalaiset kertovat kuinka he ovat onnistuneet maksamaan jopa laskuja omilla sosiaaliturvatunnusnumeroillaan.

Tähän tämä koko pankkimaailman maailmanlaajuinen kusetus juuri perustuu, että veronmaksajat joilla on sosiaaliturvatunnus olemassa ovat sitä käypää valuuttaa, joita nämä pankkiirit käyttävät tämän ponzi-huijauksen omistajien lypsylehminä.

Printing Money Stock Footage Video | Shutterstock

Kun taas nämä huijarit itse vinguttelevat tuolla maailmalla sitä BIS-pankin muovikorttia ja samaan aikaan USA:n keskuspankki painaa dollareita kiertoon triljoonakaupalla, joka on taas otettu velalla lainaksi mm. USA:n armeijan päättymättömiin sotiin ja huumekaupan rahoittamiseksi.

USA:n armeijankin käymä huumeiden vastainen sota on todellisuudessa CIA:n käymää sotaa heidän kilpailijoita vastaan, koska DEEP STATE:n huumekauppiaat vihaavat maailmanlaajuisen huumekauppaskenen sisäistä kilpailua.

Salattu totuushan tuosta Kolumbiankin ja Meksikon huumekartellitoiminnasta on se, että noilla kokaiinituotoilla USA:n demokraatit ja republikaanit rahoittavat pääosin toimintaansa ja noilla samoilla Huumerahoilla nousee pilvenpiirtäjiä jne. Ei niitä torneja millään siivoojan palkoilla rakenneta minnekään päin maailmaa.

Joten jos tämä likainen raha pyörii ja muut maailman ihmiset sitten raatavat paskaduunia, jotta nämä jetset elämää harrastavat rikolliset voisivat tehdä voittoa. Niin silloin voisi sanoa, että täällä Tellus planeetalla on hyvin pahasti jokin vialla, kun tämä koko järjestelmä on kuin jonkin globaalin ja järjestäytyneen syndikaatin hallussa.

Mutta katsokaapa Roomaan. Siellä valtaa pitää tämä mafioosojen hallitsema rikollinen P2 loosi. Vatikaani ihan samaa rosvosakkia.

Amerikassa taas valtajaosto on myös CIA:lla keskittynyt vahvasti näiden Vatikaanin käskyvaltaan, jossa toimivalta on keskitetty näille katolisen kirkon piirissä toimiville jesuiitoille.

Hollywoodia taas halitsevat nämä rikolliset rabbit, jotka kumartavat Israeliin. Mutta yhteisesti nämä tahot pitävät kuitenkin salaisesti yhtä ja eihän he muuten muodostaisi tätä globaalia ja rikollista maailmanhallintoa.

Nämä roistot pitävät itseään jumalina, koska he palvovat Luciferia, joka on tuo langennut henkiolento. 

Heidän mukaan Lucifer salli heille kaiken tämän vallan ja mammonan sekä vallan, jolle nämä Illuminaatit lankesivat. Illuminaateiksi he nimittävät itseään, koska Illuminatus on latinaa ja tarkoittaa valaistunutta. 

Mutta heidän kohdallaan ei kyllä silti mistään luojan puolen valaistumisesta voida puhua, koska Luciferilta vedettiin jo silloin lankeemisensa aikoihin yli 13 000 vuotta sitten hänen luoja virtapiirinsä poikki. Koska langennut henkiolento ei voi enää toimia luojana, koska häneltä vedettiin se luoja yhteys poikki.

Näin ollen myös tämä Lucifeerinen kultti jota nyt Illuminatiksikin voisi kutsua toimivat vain pimeyden henkivaltojen hyväksi, koska he ihan avoimesti kutsuvat itseään keskenään satanisteiksi, koska he tekevät työtään vain pimeyden henkivalloille ja pimeyden voimille. Näin ollen tuota heidän filosofiaansa voisi kuvailla, että paha on heille hyvää jne. Kun jopa vapaamuurarit väittävät tuovansa maailmalle valoa. 

Mutta kun he kumartavat 33-asteen jälkeen Luciferille ja harjoittavat satanismia, niin kyllä siinä ei ole minkään luojan palvonnan kanssa mitään tekemistä ja tätä koko termiä valo on silloin aivan turha enää siihen sotkea mukaan.

Mutta nämä Wall Streetin pankkiirit sekä BIS-pankin johto.... Ne miehet ovat miltei jokainen tehneet valan pimeyden voimien entiteettien kanssa, koska ei sinne pankkimaailman miljonäärien kerhoon lähes kukaan pääse, ettei tee valaa sen itse Saatanan voimien kanssa. 

Mutta mietihän nyt itsekin, että edustaako sellainen toiminta luojan voimia, jos aletaan kusettamaan valtioilta rahaa luomalla sitä tyhjästä ilmasta ja tuhoamaan pieniä yrityksiä sekä luomaan massatyöttömyyttä ja kurjuutta maailmaan ? 

Todellisuudessa meillä olisi resurssit tehdä tästä planeetasta vaikka maanpäällinen paratiisi, mutta se ei nyt vaan jostain syystä käy näille rikkaille sarvipäiden palvojille.

Paratiisissa kun ei olisi enää mitään armeijaa pommittamassa muita paratiisin maita. Samoin myös maanpäällinen paratiisi ei voisi enää perustua tälle nykyiselle pankkitoiminnalle, jonka päämääränä on pankkiasiakkaiden kusettaminen.

Voidaan teoriassa palata tässä asiayhteydessä aina sinne Aatamin ja Eevan ajoille asti. 

Siellä Eedenin puutarhassa tämä kuuluisa käärme vietteli Aatamin ja Eevan syömään kiellettyä hedelmää. Koraanin mukaan taas itse Saatana houkutteli heidät syömään kielletystä puusta tätä kiellettyä hedelmää.

Mutta käyttäkääs nyt sitä järkeänne, että mitähän tämä nykyisessä aikakaudessa mahtaisi tarkoittaa, jos puhutaan jostain kielletystä hedelmästä ? 

Että jos se Saatana voimineen jotain ihmisiä houkuttelee, niin mitkä keinot hänellä olisi saada ihminen ansaan ? 

Moni ihminen mm. haluaa tulla kuuluisaksi ja rikkaaksi. Saatanan voimat ovat saaneet monet kuuluisuudet tuolle polulle, jossa nämä pimeyden voimat ovat houkutelleet nämä ihmiset myymään ensin sielunsa, jota vastaan sitten heille annetaan sitten sitä mainetta sekä mammonaa.

RATHEREXPOSETHEM: FOX TV SPECIAL: "THE PASSION": MIXING ...

Monet Hollywoodissa paljon mainetta niittäneet julkisuudenhenkilöt kuten pop laulaja Katy Perry on sanonut ihan julkisesti, kuinka hän myi sielunsa paholaisella ja alkoi vasta sen jälkeen menestymään. 

Hän vertasi vielä itseään Amy Grant nimiseen laulajaan väitti vielä, että yritti menestyä ennen tätä, mutta se ei onnistunut kuin vasta sen jälkeen kun hän myi sielunsa paholaiselle.

‘Hail Satan?’ director talks Satanic Temple documentary ...

Että tosiaan nämä pimeyden henkivaltojen voimat ovat todellisia ja ne eivät suinkaan ole mitään huuhaa juttuja. 

Ja nämä vallan verhojen takaiset miehet ovat okkultisteja, jotka harjoittavat paljon mm. mustaa magiaa.

Sillä tämä ponzi-huijausta muistuttava pankkijärjestelmähän itsessään perustuu eräänlaiselle mustalle magialle kun he pankkiirit siellä vallan verhojen takana painavat noita paperilappusia, joita me nimitämme rahaksi. Kun taas samaan aikaan nämä samat roistot lainaavat näitä paperilappusia lainoiksi, joita sitten ostellaan valtioiden lainasopimuksina näille sijoituspankkiiri huijareille.

Todellisuudessa jos me näitä valtionlainapapereita katsomme, niin nehän ovat pelkkää paperisilppua. Mutta tässä vaiheessa, kun niihin paperilappusiin ilmestyy ne USA:n keskuspankin tai Euroopan keskuspankin leimat, niin siinä vaiheessa tämä musta magia tapahtuu. Eli niille tulee se kuviteltu arvo valtionlainamarkkinoilla.

ADRENOCHROME: THE INSANE HIGH FROM ADRENOCHROME! WHO...HOW ...

Että jos veronmaksajillakin tehdään samalla tällaista kauppaa, niin silloinhan tämä koko touhu perustuu kuin jollekin globaalille ihmiskaupalle. 

Mutta ihmiskauppaa ja lapsikauppaahan nämä samat roistot myös harjoittavat, kun siellä on jenkeissä jopa kokonaisia luolia, joissa on pikkulapsia odottamassa adrenokromin talteenottoa. Eli tämä adrenaliinin hapetustuote, jota juomalla tämä eliitti pysyy nuorea.

Global debt reaches $152 trillion - We need an alternative ...
Nämä vallan verhojen takaiset pankkiirit haluaisivat sinun uskovan, että sinä veronmaksajana olet syypää tähänkin talouskriisiin. Mutta kyllä se totuus on, että nämä pankkiirien roistot ovat tämän yhdessä näiden muiden rikollistovereidensa kanssa luoneet.

Että kun kerta tämä rahajärjestelmä perustuu täydelle pyramidihuijaukselle, niin eikös silloin parempi keino parantaa tämä ongelma olisi lakata uskomasta siihen ? 

Joten älä mene enää halpaan kun maailman terveysjärjestö WHO yrittää jälleen pelotella ihmisiä, että siellä on taas koronatartuntoja tullut lisää ja kuinka koronan toinen aalto on jo ovella.

Nyt jokaisen yksittäisen ihmisen ajatuksilla ja asenteilla on hyvin paljon merkitystä sen kanssa, että miten me pystymme vastaamaan tähän koronakriisin feikkipandemian toiseen aaltoon, joka on myös ennaltasuunnitellun käsikirjoituksen mukaista teatteria. He haluavat taas ihmiset lukitsemaan itsensä koteihin ja lisää pienyrityksiä nurin.

Kannattaa muistaa se, että nämä globalistit harjoittelivat jo tätä 2019 syksyllä, että miten voisimme reagoida maailmanlaajuiseen pandemiaan. Bill Gateskin esittää nyt jotain ennustajaa, vaikka hänelle on jaettu nuotit jo kauan aikaa sitten. 

Mutta omavaraisuus on näinä tulevina vuosina melkoisen tärkeä asia, koska olen kuullut jo huhuja siitä, että kuinka hyötykasvien viljely olisi kohta tehty lähes mahdottomaksi. Sillä hyötykasvien taimet ovat alkaneet kuulemma käydä maailmalla vähiin. Onkos enää vaikea arvata, että keillä on tuossakin näppinsä pelissä.

Lähteet: MSN

HS