http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, kesäkuuta 21, 2020

Totuus Helsingin keskustan nuorisomellakoista
Facebookissa on kiertänyt viime päivinä kirjoitus, joka on peräisin Helsinkiläiseltä taksikuskilta.


"Lievää on median uutisointi nuorisojengien hillumisesta. Asiaa hyssytellään niin kuin tähänkin asti.
Samanlaista väkivaltaista hillumista oli havaittavissa ympäri kaupunkia, ja vielä 06:00 aikaan aamulla poliisi piiritti ravintola Vltavan edessä hilluvaa nuorisojoukkoa.

Ja sanottakoon nyt tässä, että kyseessä oli maahanmuuttajat, koska media ei sitä kuitenkaan kerro.
Asetelma tuntuu olevan nyt sellainen, että arabit sotivat somalien ja muiden mustien kanssa, venäläiset, virolaiset ja muut baltit sekä suomalaiset, sotivat arabien ja mustien kanssa, ja kaikki sotivat somalien kanssa.
Jokaisessa ryhmässä on mukana myös joku suomalainen äidin pikku kullannuppu pitämässä huolta etnisestä tasa-arvosta.

Nuorisojengit on ollut tosiasia jo pitkään, enään ei tarvitse puhua että meillä on kohta sama meininki kuin Ruotsissa, se meininki nimittäin on jo meillä Helsingin kaduilla. Ja pahenee entisestään.
BLM-hihhulointi Usa:ssa sai aikaiseksi sen, että Suomenkin jengit saivat tekosyyn ruveta hillumaan muka oikeutetusti kaduilla.
Ja miksi ei, onhan Suomen pääministerikin julista
utunut BLM-liikkeen kannattajaksi, niin kuin moni muukin tilanteesta hyötyä ammentava poliitikko.


Juhannusyönä Helsingin hietaniemen rannalla sattui tappelu maahanmuuttajataustaisten jengien välillä, johon poliisi joutui tulemaan väliin.

Tilanne eskaloitui lopulta siihen, että yksi jengiläisistä ampui raketin kohti poliiseja.

No Helsingin sanomat ja muu valemedia kutsui näitä maahanmuuttajajengiläisiä nuoriksi miehiksi.

Helsingin poliisi on siis hyvin vaitonainen näistä maahanmuuttajien välisistä jengeistä sekä niiden välisistä jännitteistä ja tämän salaaminen on ollut aivan järjestelmällistä.

Joukkotappelu Helsingin Kalliossa - poliisilla suuri ...

Selvääkin on kun näillä maahanmuuttajataustaisilla nuorilla ei ole juuri mitään järkevää tekemistä Helsingissä, niin he jengiytyvät ja alkavat tappelemaan muiden maahanmuuttaja jengien kanssa.

Noissa kuvioissa mm. huumekauppa on yksi keino, joilla nämä nuoret työllistävät itsensä, kun heitä ei huvita lähteä kilpailemaan näistä matalapalkkaisista jämätyöpaikoista.

Esimerkiksi Helsingin piritorilla (Sörnäisten metroaseman edusta) ei poliisi juurikaan puutu siellä vallitsevaan jatkuvaan amfetamiinin välitykseen, koska kama joka siellä liikkuu on järjestäytyneen rikollisuuden piirissä.