http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 01, 2015

USA:n kidutusvankiloiden vaietut taustat


Yhdysvalloilla toimii maailmalla lukuisia kidutusvankiloita, joista suurin osa on CIA:n salaisia kidutusvankiloita, joita sijaisee mm. Kandaharissa. Mutta USA:n armeijalla on myös pari läntisessä mediassa kohistua kidutusvankilaa Abu Ghraib ja Guantanamo Bay

Kummankin näiden kidutusvankilan tarkoitus on kiduttaa erityisesti muslimi miehiä hyvin julmilla keinoilla. 


Tämä USA:n armeijan harjoittama kidutus on hyvin julmaa ja se kätkee sisälleen juuri nuo MK ULTRA tekniikassa pätevät traumapohjaisen kidutuksen metodit. Tämä myös paljastaa näiden kidutusvankiloiden poliittisen agendan. Kun jostain noihin kidutusvankiloihin siepattua muslimi miestä kidutetaan tarpeeksi kauan, niin lopulta heistä saadaan mm. ISIS -järjestöön sopiva tappaja, jotka eivät tuolla ohjelmoidulla kaksoispersoonalla tunne mitään omaa tuntoa.

Sillä mitään muuta järjellä selitettävää syytä ei näille CIA:n ja USA:n kidutusvankiloille ole olemassa, varsinkaan silloin kun kidutettavien kohderyhmä kohdistuu vain ja ainoastaan muslimeja kohtaan. 

Yhdysvaltalainen kirjailija ja palkittu kolumnisti Naomi Klein paljastaa kirjassaan Tuhokapitalismin Nousu, kuinka juuri personallisuuden murtamista harjoitetaan jatkuvasti Abu Ghraibissa ja Guantanamossa. 
CIA:lle salaisen osaston eliittitappajaksi 1980-luvulla erikoiskoulutuksen saanut  Whitewolf Von Atzingen paljastaa kirjassaan Shadow Scorpion: Memoirs of an Assassin, kuinka tuo CIA:n hänelle antama erikoiskoulutus perustui juuri tähän traumapohjaisen mielen särkemiseen. Se siis oli niin tehokas, että kaikilta niiltä jotka tuon erikoiskoulutuksen läpäisi, hajosi mieli ja muuntui kaksoispersoona, jolle tuo heidän eliittitappajan kaksoispersoona muodostui. 

Whitewolf kuitenkin sai lopulta palautettua muistinsa vaihe vaiheelta ja lopulta muisti jokaisen surmansa ja kertoo kirjassa tappaneensa yhteensä yli 180 ihmistä CIA:n toimeksiannoista. Siinä ei siis ole minkäänlaista järjen hiventä, että jos nämä CIA:n ja USA:n armeijan kidutusvankilat olisivat olemassa vain sen vuoksi, että nämä USA:n hallinnon leivissä olevat psykopaattisadistit voisivat tyydyttää tarpeensa. Siellä on oltava jonkin syvempi ja salainen poliittinen motiivi näiden kidutusvankiloiden toiminnalle. 

Kleinin kirjasta Tuhokapitalismin Nousu selviää myös se, että CIA on kanssa siepannut ihan Milanosta ihmisiä keskellä päivää ja kuljettanut Egyptiin asti kidutettavaksi CIA:n salaisiin vankiloihin. Yksi näistä oli muuan Italialainen pappi, joka siepattiin vuonna 2007 ja häntä pidettiin John Rambo tyylisissä sähköshokki / vesikidutusolosuhteissa yhteensä 14 kk.MK ULTRA mielenhajoitusmalli on jo vanha keksintö ja sen pistivät alulle Saksasta toisenmaailmansodan jälkeen Yhdysvaltoihin ostetut Natsitiedemiehet Josef Mengelen johdolla.

Salainen CIA:n toimintaohjelma vuosi julkisuuteen vuonna 1975, jonka jälkeen se yritettiin häivyttää julkisuudesta. Sen vuoksi kaikki nykyiset "viralliset" tiedot siitä väittää, ettei se enää toimisi. Vaikka kyseinen mielenhajoitusohjelma on koko ajan ollut voimassa ja projektit ovat vain vaihtuneet vuosi vuodelta.

Harvat edes tietävät, että mistä MK ULTRA nimi tulee. Se tulee sanoista Manufacturing Killers Unitizing Lethal Tradecraft Requiring Assassination, joka tarkoittaa suomennettuna Valmistettavissa olevia tappaja yksiköitä ennalta suunniteltuihin salamurhiin.  


USA:n hallinto pyrki siis MK ULTRA:lla luomaan CIA:n toimesta niin tehokkaan salaisen toimintaohjelman, jolla se voisi luoda kokonaisen salaisen armeijan mieleltään traumatisoituja Mantsurian kandidaatteja, joita hallinto voisi ohjelmoida eliminoimaan kaikki hallinnolle uhaksi olevat henkilöt.
Tässä suhteessa jos Suomen koulusurmaajat Pekka-Eric Auvinen sekä Matti Juhani Saari saatettiin myös ohjelmoida eliminoimaan joitain tiettyjä henkilöitä, koska molemmat olivat mitä selvimmin MK ULTRA ohjelmaan valittuja.Mutta taas Myyrmannin pommimies Petri Gerdtin kohdalla tuossa casessa on hieman epäselvyyksiä, että miten mm. Israelin Mossad osasi varoittaa etukäteen Helsingissä asuvia Juutalaisia tästä tapauksesta.

Tämähän viittaa jo silloin siihen, että tuon itse Myyrmannin räjähdyksen takana saattoi olla myös itse Mossad. Mutta Gerdt valikoitiin hyväksi lavastetuksi syylliseksi, koska hän oli ns. kotikemisti, eli harrasti räjähteiden rakennusta. Hänellä oli aiemmin tapana olla räjäyttämään pommejaan jonnekin lähimetsään. 

Sanotaan että itserakennettuja pommeja voitaisiin ns. etälaukaista eräänlaisella laitteella, jolla saadaan alueelle tarpeeksi tietty taajuus.  Joten siinä tapauksessa tämänkaltaisella teknologialla kaikki kotikemistit voitaisiin laittaa potentiaalisesti joillekin potentiaalisille terrorilistoille. Eli heitä voitaisiin käyttää lavastamalla Myyrmannin pommi-iskun kaltaisia pommi-iskuja ja väittää, että nuo kotikemistit olivat niiden takana. 


Lähteet:  http://www.whale.to/b/desborough2.html

http://www.adlibris.com/fi/kirja/tuhokapitalismin-nousu-9789510338667

https://www.smashwords.com/books/view/76405