http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 20, 2015

Pariisin 2015 terrori-iskujen toteutusMediassa edelleen kiinnitetään huomiota näiden "syyllisten" jahtaamiseen, mutta on paljon olennaisimpia asioita kuin näiden lavastettujen Isis-miesten ihmisjahti. 


Heti ensimmäisenä nousee mieleen se, että miksi vain Bataclan teatteriin tehdyn terrori-iskun tekijät linnoittautuivat sinne sisälle, kun taas ravintoloiden terasseilla ihmisiä tappaneet hyökkääjät pakenivat autolla ? Aivopesty Jihadisti on valmis aina räjäyttämään itsensä, mutta Mossadin tai Naton ammattitappaja ei ole valmis tällaiseen toimenpiteeseen. 


Näin ollen nämä 13. marraskuuta 2015 Pariisin keskustassa toteutetut valtionterrorioperaatiot voidaan jakaa kahteen eri kategoriaan. 

1.) Aivopestyt Jihadistit, jotka ovat valmiita uhraamaan oman henkensä vaikka räjäyttämällä itsensä

2.) Huippukoulutetut tappajat, jotka eivät ole valmiita uhraamaan henkeään ja pakenevat autolla

Bataclan konserttisalin sisälle jääneet hyökkääjät kuolivat jokainen, paitsi median mukaan yksi pääsi heistä pakenemaan. Mikä hänet sai sieltä pakenemaan ? 

Paikallisen jalkapallostadionin portilla yhden väitettiin räjäyttäneen liivinsä stadionin porteilla, kun häntä ei päästetty sisälle stadionille. 

Toisen räjähdyksen väitettiin tapahtuneen stadionin vierellä olevassa baarissa n. 20 min. jalkapallo-ottelun alkamisen jälkeen. 

Nyt median sepittämä tarina ei oikein käy yksiin sen kanssa, että mikä sai sitten nämä tietyt hyökkääjät pakenemaan autolla ja toiset taas mielummin tappamaan itsensä tuonne Pariisin iltaan/yöhön ? 

Viranomaisten mukaan Pohjois-Pariisissa keskiviikkona aamuyöllä alkanut piiritystilanne päättyi naisterroristin laukaistessa räjähdevyönsä. 

Jos kerta vielä osa Pariisin iskun epäillyistä olivat jo valmiiksi Ranskan salaisen poliisin tarkkailulistalla, niin kuinka on mahdollista ettei salainen palvelu saanut sitten selville näiden "epäiltyjen" Isis-miesten aikeita. Ruotsissahan tapahtui tänään terrori-iskun valmistellusta epäillyn pidätys ja tätä varten ne joka maan salaiset poliisit ovat olemassa.

Sitten se juttu häiritsee, että kuinka Ranskan viranomaiset pääsivät tekijöiden jäljille samantien muka sormenjälkien perusteella ? 

Ammattimiehet eivät yleensä jätä sormenjälkiä ja jos tuolla oli yksikin Naton salaisten armeijan tai Mossadin kommandoja paikalla, niin mitä luulette että jättääkö ammattitappajat sormenjälkiä ? 

Kyseessä kun on false-flag valtionterrorismi, niin viranomaisten tekemä tutkinta ja siitä annettavat tiedot julkisuuteen ovat aina suurimmalta osaltaan täysin vääriä. 

False-flag terrorismin yksiä heikoimpia osia on tämä lavastettujen terroristien ihmisjahti ja sen ajoitus. Esim. 9/11 terrori-iskujen kaikki 19 Arabia ja muslimia oli täydellisine henkilötietoineen ja valokuvineen heti seuraavan aamun lehdessä etusivulla. 

Miten alle vuorokaudessa FBI ja CIA olisi saanut tuon määrän kaappaajien henkilöllisyyksiä selville ja selvittänyt koko esitutkinnan, saanut siis kaikki syylliset selville. Eivät ne saaneetkaan, mutta kun juoni oli psyop. Psykologinen operaatio jolla kusetettiin kansalaisia luopumaan heidän perusoikeuksista ja sitten George W. Bush, silloinen USA:n presidentti loi alun Patriot Act laille. Sitten kun mennään tähän "syyllisten" jahtaamiseen niin mikäli tappajilla sattuu olemaan Israelin tiedustelupalvelu Mossadin passit ja peitenimet, niin heitä suojelee Israelin valtion diplomaattinen koskemattomuus. Vaikka heidät Ranskan poliisi saisikin kiinni, niin heidät voidaan vain toimittaa lähimmälle lentokentälle ja sitä kautta lennättää takaisin Israeliin. Mutta myös Naton salaisten armeijoiden ammattitappajia suojelee samankaltainen kuvio.


Mutta se mitä tulee näihin Isiksen värväämiin Jihadisteihin, niin heitä ei suojele juuri mitkään diplomaattiset lait. Läntinen media on nyt erityisesti viime aikoina alkanut tehtailemaan Jihadisteihin kohdistuvaa propagandaa. Uusin otsikointi oli, että "Jihadisteilla vaikeaa, kun itsemurhapommittajaksikin täytyy jonottaa". 

 


Vuoden 2015 alussa tapahtuneen Charlie Hebdon iskuja edeltävänä kuukautena Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu varoitti, että jos Ranska tunnustaa Palestiinan itsenäisyyden, niin sillä tulisi olemaan vakavia seurauksia. Ei kulunut edes kuukautta, niin pilalehti Charlie Hebdon toimitus käytiin surmaamassa hyvin brutaalilla tavalla.