http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 18, 2015

EU:n komissio esittää tiukennuksia aselakeihin: Halutaan vastata terroriuhkiin


Euroopan Unionin komissio on jo pitkään valmistellut EU-maiden aselakeihin tuntuvia tiukennuksia.

Nyt kun Pariisissa saatiin järjestettyä eliitin toimesta terrori-isku, niin uutistoimisto STT sai oivan tilaisuuden perustella tämä jo vuosia sitten suunniteltu aseiden kieltäminen "terroriuhkien minimoimisella".

Heti ensimmäisenä voisi kysyä, että kuinka moni terroristi hankkii aseensa laillisesti ? 

Kun tämän EU:n komission valmistelevan tuliasedirektiivin tarkoitus on saada kiellettyä esim. netistä tilattavien aseiden toimitus kokonaan yksityishenkilöille. 

Terroristit eivät yleensäkään millään laillisilla pyssyillä pelaa, vaan heidän Kalashnikovit rahoitetaan kasaarien mafian toimesta. Sorosin antamat Isis viikkorahat ovat niin tuntuvat, että ilmankos tältä pakolaisena Suomesta poistuvalta ulkomaalaiskaksikolta löytyi pari päivää sitten lähes 50 000 euroa pimeää rahaa Katajanokan tullitarkastuksessa ja 60 000 Norjan kruunua käteistä rahaa.

Mihin nämä lähi-idän pakolaisturistit tarvitsevat noin suuria summia rahaa ? 

Epäillyt miehet toimitettiin Pasilan poliisivankilaan.  
Yhdysvaltain ja EU:n aselakien kiristyksellä ei ole oikeasti mitään tekemistä minkään terroriuhkien minimoimisessa, vaan kyse on tämän hyvin pienen kasaarijuutalaisen eliitin pelosta, että heitä vastaan vielä hyökättäisiin aseellisesti. 

Itse he kuitenkin ovat hyvin pelokkaita itse. Esim. tämä Venäjän vallankaappausta organisoinut kasarijuutalainen pankkiiri Edmon J. Safra piti aina henkivartioita mukanaan ja ne olivat Israelin armeijan entisiä sotilaita. 
David Rockefeller ja Jacob de Rothschild  eivät myöskään uskalla liikkua missään julkisella alueella ilman aseellisia henkivartioitaan. Mutta se kuinka olemme kuulleet jo eliitin suusta tämän, että internet on heidän suurin uhkansa. Niin tämä todistaa suoraan sen, että miten suunnaton voima tässä internetissä on takana ja mitä se on saanut aikaan, kun miljardit ihmiset ovat heräämässä. Heräämässä poliittisesti, kuten Zbigniew Brezinski totesi. 

Internet on mahdollistanut ihmisyksilöille sen, että he voivat ilmaista itseään sekä omia mielipiteitään. Mutta heti kun tämä muuttuu poliittiseksi toiminnaksi, niin se nähdään korruptoituneen eliitin puolelta heille suurena uhkana. Siksi myös Suomen sisäministeri Petteri Orpo painostettiin sanomaan, että "sisäsuomalaiset" olisivat suurin turvallisuusuhka. On olemassa vanha sanonta, että "porvari nukkuu huonosti", mutta voisin vaikka lyödä vetoa siitä että "Illuminati nukkuu vieläkin huonommin".

Eihän toisaalta psykopaateilla ole minkäänlaista omatuntoa ja Suomenkin vallan huipulta löytyy lukuisia vaööanhimoisia psykopaatteja.     Psykopaatin kuulemma tunnistaa katseesta ja erityisesti silmistä.  

Lähde: http://m.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/komissio-esittaa-eu-n-aselainsaadannon-kiristamista-halutaan-vastata-terroriuhkin/5566184