http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 24, 2015

Turkki ampui alas Venäläishävittäjän Syyrian puolella


Turkki väitti ampuneensa alas Venäläisen Su-24 hävittäjän Syyrian ja Turkin rajalla. Turkin F-16 hävittäjät ampuivat koneen alas varoitettuaan sitä ensin, kertovat Turkin sotilaslähteet.Koneiden pilotit pelastautuivat molemmat heittoistuimella ja heidän tilastaan ei ole tällä hetkellä virallisia tietoja.


Nyt Turkin pääministeri Ahmet Davutoglu on määrännyt ulkoministeriön konsultoimaan alasampumisesta Natoa, YK:ta sekä Syyrian pommituksiin osallistuvia maita.

Syyrian ja Venäjän koneet ovat alueella pommittaneet alueella toimivia jihadisteja sekä länsimaiden  tukemia Syyrian kapinallisia.

Nato on nyt järjestänyt asiasta ylimääräisen kriisipalaverin.Venäjän presidentti Vladimir Putin kommentoi aamun tapahtumia ja sanoi sillä olevan vakavia seurauksia.

Putinin mukaan Turkin teko oli "puukotus selkään", jonka tekivät ns. terroristien kätyrit. 

Venäjähän toi ilmi äskettäin järjestetyssä G20 kokouksessa, että kuinka myös Turkki on rahoittanut jatkuvasti Isis-järjestöä.

Venäjän puolustusministeriö ilmoitti, että pudotettu Venäläiskone oli Syyrian puolella. Joten näin ollen kyseessä näyttäisi olevan Turkkilaisten toimesta tehty provokaatio, jolla tietty eliitti pyrkii kiristämään Venäjän sekä Nato maiden välejä. Koska tämä tilanne, että Venäjä sekä USA lähtisivät yhdessä Nato maiden kanssa moukaroimaan Isistä ei käy rikolliselle eliitille ollenkaan. Sillä tämä rikollisten pankkien eliitti on ollut kaiken ajan erittäin huonoissa väleissä Venäjän valtionjohdon kanssa. 

Venäjä onkin nyt ollut ainoa maa, joka on todellisesti moukaroinut Isis terroristien kohteita ja tämä on saanut sen rahoittajat tuohduksiin. Joten nyt Turkin temppu on selvä merkki siitä, että kasaarien eliitti yrittää tehdä nyt kaikkensa, jotta Venäjän ja Naton välit saataisiin kiristettyä entisestään huonommaksi, jotta lähi-idän Isis-järjestön pommitukset Venäjän osalta saataisiin lakkautettua.

Rikollinen pankkien takana piileskelevä eliitti on raivoissaan maailman geopoliittisen tilanteen kehittymisestä ja siitä, että kuinka Venäjä lähti Syyriaan pommittamaan Isis-järjestön leirejä. Kun heidän alkuperäinen suunnitelmansa oli saada lavastettua Syyriassa kemiallisten aseiden isku, josta syytettiin Assadin hallintoa. No tämä toteutettiin, mutta lavastusoperaatio paljastettiin Venäläishallinnon puolelta ja koko suunnitelma kusi.

Yhdysvaltain armeija ja Nato oli jo vuonna 2013 syyskuussa 9.11.2013 aivan liipasimella, että se olisi aloittanut ydinsodan Venäjää vastaan. Tuolloinkin taustalla oli Syyrian geopoliittinen tilanne, jonka johdosta Venäjän sekä Naton ja USA:n sotilasjohto kävi neuvotteluja.Edgar Cayce ennusti jo 80 vuotta sitten, että presidentti Putin Venäjällä saisi estettyä kolmannen maailmansodan toteutumisen.

Tämä vaaratilanne tapahtui juurikin tuolloin 2013 vuoden syyskuussa, jolloin III-maailmansota oli hyvin lähellä alkaa ja sitä yritettiin saada tuolloin käytiin nimenomaan ydinsotana.Tietoisuuden evoluutio ei silti ole millään tavalla kiristynyt, vaan kaiken kosmisen valon määrä on lisääntynyt ja kaikki tämä nopea henkisen tason muutos on saanut vastapuolen paniikkiin.

Vatikaaninkin suurin salaisuus on käpyrauhaseen liittyvä ominaisuus, joka säätelee ihmisen tietoisuutta.

Vatikaanin aukiolla on tästä suora viittaus, kun siellä on käpyä muistuttava patsas.

Myös paavin käyttämässä valtikasta löytyy samanlainen symboli.Mikä on saanut eliitin pelkäämään niin paljon ihmisten tietoisuutta ?

Miksi sitten juuri Vatikaani ja muu langennut negatiivinen eliitti pelkää eniten ihmisten tietoisuutta. No se johtuu automaattisesti siitä, että silloin kun tietoisuuden aste ylittyy ns. vanginvartijatietoisuuden rajan, niin ihminen kokee eräänlaisen henkisen heräämisen.

Hän saavuttaa itsetietoisuuden asteen ja kasvaa tuosta peruskoulujärjestelmän aivopesusta, joka sai meidät tottelemaan sokeasti viranomaisia ja ulkoisia auktoriteetteja. Näin ollen kaikki ihmisen itsemääräämisoikeuteen keskittynyt toiminta ollaan nähty eliitille suureksi uhaksi, koska näitä ihmisiä ei voi enää hallita noilla vanhoilla keinoilla.

Ihminen on luonnollisimmillaan vapaa kaikesta ulkoisesta aivopesusta, mutta korruptoitunut eliitti on luonut meille vankilamaisen systeemin. Ihmisistä on tehty työn orjia ja heidät on alistettu jatkuvalle ulkoiselle propagandalle, joita televisio, radio sekä internet ovat pullollaan.

Valtionterrorismilla eliitti pelottelee kansalaisia tottelemaan viranomaisia ja saa heidät pelolla alistettua tilanteeseen, jolloin silloiset vallanpitäjät voivat alkaa viemään perusoikeuksiamme pois. Aselakien kiristykset perustellaan terrorismilla ja lopulta metsästäjienkin jokainen kivääri tullaan viemään "terrorismin vastaisen sodan" nimissä.