http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 17, 2015

CRISIS ACTORS näyttäytyi Pariisin iskujen alla


 


 
Huomaatteko näissä kuvissa mitään yhteistä ?


 
Tämäkin kuvassa näkyvä nainen kuoli CNN:n mukaan Sandy Hookin kouluammuskelussa ja edellisenä keväänä sattumalta Bostonin maratonin pommi-iskujen silminnäkijä.
Nyt tämä Bostonin pommi-iskujen selviytyjä Jeff Bauman päätyi Pariisin terrori-iskujen keskelle jälleen uudelleen uhriksi. 
Pitääkö noi kasaarijuutalaisten Sionistien mediakorporaatiot meitä todellakin niin tyhminä, ettemmekö pystyisi erottamaan että meitä on vedetty nenästä vuodesta toiseen.

Ei ole mitenkään mahdollista että nämä samat henkilöt päätyvät sattumalta aina näiden CIA:n ja Mossadin lavastamien sekä organisoimien psyop -operaatioiden taustalle uhreiksi ja silminnäkijöiksi. 

Ja vaikka tuo nuori mies tuossa näyttääkin erehdyttävästi mäkihyppääjä Harri Ollilta, niin nuo muut henkilöt ovat jo paljastaneet todelliset korttinsa näyttäytymällä näissä psyop -operaatioissa useita kertoja uudelleen. 

Eikö sitten Pentagonilla ole varaa käyttää laajempia resursseja CRISIS ACTORS budjettiin ?   


Tätä kuvassa näkyvää naisnäyttelijää käytettiin kahdessa eri psyop -operaatiossa, joissa esiintyi tietenkin vale/peitenimillä. 
Sama nuori nainen oli tämän "Sandy Hookin" kouluampuja Adam Lanzan luokkakaveri nimellä Alex Israel (Huom. sionistinen sukunimi keksitty hänelle Sionistisen mediakorporaation mukaan) CNN:n mukaan. Mutta sitten myöhemmin hänen nimensä olikin Katie Foley.


 Tämä kuva on Bostonin maratonin pommi-iskuista vuodelta 2012 Toukokuulta. 


Tämä kuvassa näkyvä mies on juuri joutunut Pariisissa terrori-iskujen kohteeksi. Miehellä taisi käydä oikein huono tuuri, että joutui toisen kerran tällaiseen patti tilanteeseen. 
Kasvot kuitenkin olivat vielä hetkeä ennen varsin veren peitossa, vai jekutettiinko meitä punaisella maalilla ? Tämä nuori nainen on itkenyt hysteerisen näköisenä Sandy Hookin kouluampumisvälikohtauksen jälkeen, Auroran elokuvateatterissa tapahtuneen ammuskelun jälkeen sekä vielä Bostonin maratonin pommi-iskujen jälkeen. Nyt hän onnistui vielä päätymään Pariisiin ja tuosta ulkonäöstä "nypittyine kulmakarvoineen" sekä tuosta mustasta rannekkeesta ei voi erehtyä, etteikö kyseessä ole sama henkilö. Tässä on selvästi kyseessä Zionistien lempinäyttelijä, joka osaa näytellä tarpeeksi hysteerisesti ja uskottavasti. 

Pariisin iskut jättivät paljon kysymysmerkkejä, mutta jos nämä kuvissa näkyvät huijarit ovat jekuttaneet meitä jo useita vuosia, niin se viestii siitä, ettei meille kerrota median toimesta ihan kaikkea mi tuolla oikeasti tapahtuu.

Bataclanissa saatettiin silti tappaa ja teurastaa siviilejä, mutta miksi näiden paikalla olevien silminnäkijöiden on oltava jokainen kerta CRISIS ACTORS lafgan näyttelijöitä ? Eikö muuten sionistien tuottama CNN-dramaturgia ole tarpeeksi tehokasta ?