http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 18, 2015

Sisäministeriöstä on tullut Suomen ajatuspoliisilaitos


Viime viikolla paljastui, että Suomen sisäministeriö on sanellut salaiset ohjeet yrityksille, kansalaisjärjestöille ja lehdistölle kuinka pakolaistulvasta saa kirjoittaa jatkossa.

Sisäministeriön alkuperäinen tarkoitus olisi turvata suomalaisen yhteiskunnan rauhaa; todellisuudessa se valehtelee jatkuvasti maahanmuuton aiheuttamista turvallisuusuhista, jottei vaan kansan monikulttuuri aivopesu pääsisi ruostumaan.

Kuvassa Suomen sisäministeriön viestintäpäällikkö Mika Mäkinen.

Sitten sisäministeriö järjesti pikaisen hätäpalaverin jonne sisäministeriön viestintäpäällikkö Mika Mäkinen kutsui mainostoimistot Milton, SEK & Grey, Tuotantoyhtiö Gimme Ya Wallet, Yle, Radio Helsinki. Kutsutuissa oli myös mukana peliyhtiö Supercellin edustajia sekä Suomen Punaisen Ristin edustajia. 

Salaisessa palaverissa käytiin keskustelua siitä, että miten voitaisiin jatkossa estää Suomessa käytävä julkinen kriittinen keskustelu maahanmuutosta. 

YLE:n uutistoimituksesta sitten Jessika Aro paljasti tämän palaverin YLE:n kautta ja se sai sisäministeriön viestintäpäällikkö Mäkisen tuohtumaan. 

Mäkinen painosti useaan otteeseen, ettei kyseisestä salaisesta tilaisuudesta saisi kirjoittaa sanallakaan ja hänen mukaansa siinä ei ollut mitään uutisoimisen arvoista. 

Ylen haastattelema sisäministeriön kansliapäälikkö Päivi Nergi myönsi lopulta, että sisäministeriön salainen kriisipalaveri on heijastusta kulttuurimarxistien omista asenteista. 

Sisäministeriössä Suomen poliittinen eliitti pelkää nyt sitä miten suomalainen yhteiskunta mahdollisesti herää tämän järjettömän maahanmuuttajien tulvan aikana. Elintasopakolaisia kun tulee nyt tänne jopa yli tuhat päivässä. 

Nergi vielä lisää, että sisäministeriön ydinryhmän suurin huoli on "vihapuhe", eli kansalaisten avoin ja kriittinen keskustelu maahanmuuton ongelmista, jonka Suomen poliittinen eliitti yrittää estää keinolla millä hyvänsä.