http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 18, 2015

Pohjois-Pariisin pidätysoperaatiossa käytetiin lukuisia räjähteitä ja tauotonta raskasta ampumista


Paikalliset asukkaat olivat sattuneet kuvaamaan videolle, kuinka heidän kortteleissa Ranskan erikoisjoukot olivat median mukaan suorittamassa Pariisin isujen epäillyn kiinniotto-operaatiota. 

Kun tuota videota katsoo, niin pommien räjähdyksien määrä on yhtä suurin kuin uudenvuoden aattona. Mihin erikoisjoukot tarvitsevat noin paljon räjähteitä yhden ääri-islamilaisen Isis miehen kiinniotossa ? 

CNN ja muut Sionistiset uutismediat raportoivat myöhemmin aamulla, että yksi nainen olisi räjäyttänyt itsensä räjähdevyöllä. Selvä... Mutta mikäs sitten selittää nuo lukuisat räjähteidenkäytöstä kuuluvat äänet, jotka paukkuivat tuolla Pohjois-Ranskalaisessa lähiössä jo aamuyöllä ?

Niillä ei tasavarmasti ollut mitään tekemistä tuon yhden asunnon poliisin kiinniotto-operaatiossa, kuin vain aiheuttaa taustalle mahdollisimman paljon raskaan aseistuksen tauotonta ammuntaa sekä toistuvia räjähdyksiä. 
Näillä sitten saatiin aikaan tuo paljon voimakkaampi väestön pelkoreaktio, jota tässä kyseisessä Pariisin iskujen psyop -operaatiossa oli tarkoitus hakea. 

Viime tammikuussa Charlie Hebdon iskujen ajojoahdin aikana Pariisin erikoisjoukot ampuivat myös yhtä silmittömästi tauotta ja kun tuotakin silminnäkijän kuvaamaa videota tarkastelee tarkemmin, niin pyroteknikot niillä on aivan varmasti ollut tuolla varmistamassa, ettei poliisit joutuneet sen suurempaan vaaraan noiden pommien räjähdellessä aivan heidän naamansa edessä.

Mutta uutismedioiden mukaan tuokin piiritystilanne oli aito ja oikea vaaratilanne. Joopa joo, en kyllä millään uskoisi että Suomen karhuryhmä tekisi vastaavaa täällä Suomessa vastaavassa tilanteessa.
Karhu ryhmä on munannut näyttävästi viimeksi vuonna 1986, jolloin heille annettiin poliisilta täydet valtuudet tappaa jakomäen pankkiryöstäjä, joka otti panttivankeja ja lähti autolla karkuun. 


Piiritystilanne päättyi lopulta Mikkelin torille, jossa karhuryhmä avasi lopulta tulen konepistoolilla ja tämä sai pankkiryöstäjän laukaisemaan yli 20 kg dynamiitit, jonka seurauksena auto räjähti tuhannen päreiksi ja sekä kaappari, että kuskina toiminut pankin asiakas räjähtivät kappaleina ilmaan. 


Takapenkiltä pääsi juuri ennen tuota tilannetta pakenemaan nämä kaksi naista, jotka oli otettu myös panttivangeiksi.