http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 18, 2015

Sauli Niinistö haluaa, että Pariisin iskuista syntyy ajatus yhteisestä vihollisestaPresidentti Sauli Niinistö antoi haastattelun Taloussanomille ja kertoi kuinka haluaisi Pariisin iskujen synnyttävän ajatuksen kaikille yhteisestä vihollisesta.

Niinistön mukaan nyt voisi olla momentum eli tilaisuus, jossa Venäjä ja USA voisivat yhdessä kytkeä terrorismin.

Siis mitä ? 

Koko tuo väite kuvitellusta yhteisestä vihollisesta on mitä suurin ja fasistisin George Orwellmainen lause mitä presidentti voi päästää suustaan. 

Isis järjestö ei ole mikään yhteinen vihollinen kenellekään, koska sitä rahoittava eliitti on ylentänyt itsensä kansalaisten yläpuolelle ja käyttää tätä Isis järjestöä työkalunaan. jotta voisivat lakkauttaa kansojensa perusoikeudet. 

Eliitti pitää itselleen uhkana valveutuneita kansalaisia. He eivät siis pelkää Isis järjestöä, koska itse rahoittavat tämänkaltaista valtionterrorismia. Joten on aivan mielipuolista yrittää saada uskoteltua, että meillä olisi nyt yhteinen kuviteltu vihollinen.

Niinistö vielä painotti, että "Ilmastokokouksessa meillä on yhteinen vihollinen", ja myös terrorismin torjunnassa siihen tarjoutuisi tilaisuus. 

Luuletteko että eliitti puhuu ilmastokokouksissa jostain sään laadusta ? Eivät todellakaan puhu, sillä tämä heidän ilmastonmuutoskeskustelu on ollut aina poliittista dialogia, jossa he pitävät uhkana unestaan herääviä ja poliitisesti valveutuneita ihmisiä ja tämä "ilmastonmuutos" sitten pitäisi torjua.  Päästökaupasta siinä ei ole kysymys.

Presidentti Niinistö ei edusta Suomen kansaa, vaan hän on eliitin ja suurpääoman asialla. Entisenä sijoituspankkiirina hän tietää kyllä sen, että miten Pariisinkin iskujen verukkeella EU-maiden kansalaisilta ollaan nyt viemässä pois kaikki perusoikeudet ja eliitti on tuomassa poliisivaltion tilalle. Että tätäkö me sitten halusimme ? 


Niinistö painotti vielä eilen tuossa pitämässän tiedotustilaisuudessa joka näytettiin suorana YLE:n Areenasta, että kuinka nyt turvallisuus nousee kansalaisten keskuudessa kaiken edelle. 

Juuri tätä turvallisuusnäkökohtaa on korruptoitunut eliitti käyttänyt aina verukkeena, kun on Naton, operaatio Gladion kaltaisilla valtionterrori-iskuilla saanut ensin peloteltua kansalaiset nurkkaan. Jonka jälkeen voidaan sitten heidän perusoikeuksia alkaa kaventamaan ja istuttamaan "uutta ja turvallisempaa poliisivaltiota". Lopulta sitten nurkkaan pelotellut kansalaiset eivät huomaa kuinka heidän perusoikeudet vietiin pois tämän "terrorismin vastaisen sodan" verukkeilla.