http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 15, 2015

Vain tunteja ennen Pariisin iskua: Ranska ilmoitti lähettävänsä lentotukialuksen lähi-itään


Jos lähdetään veikkaamaan Pariisin veristen iskujen poliittista motiivia, eli syitä ja seurauksia niin Venäläisomisteinen uutisoimisto Ranskalainen sanomalehti Le Figaro heitti ilmoille suorannaisen uutispommin, kun se uutisoi Ranskan lähettäneen vain tunteja ennen iskuja lentotukialuksensa lähi-itään taistelussa Isis-järjestöä vastaan.

Kyseessä on lentotukialus Charles de Gaulle, joka lähetettiin nyt Persianlahdelle avuksi Isis -järjestön vastaiseen taisteluun. 

DNIPRESS toimitus kertoi, että viime tammikuussa Pariisissa juuri hetki ennen Charlie Hebdon toimituksen ampumavälikohtausta Ranska lähetti jälleen saman lentotukialuksensa lähi-itään taisteluun Isis-järjestöä vastaan.

Kyseessä on vieläpä Euroopan suurin lentotukialus, joka on vielä ainoa ydinkäyttöinen sellainen. 

Voidaan siis miettiä, että mitä USA:n hallinto ja Pentagon tykkää Ranskan päätöksestä lähettää Euroopan suurin lentotukialus Isis-järjestöä vastaan, kun Jenkit ja CIA sekä Mossad tukee jatkuvasti Isis-järjestöä. He toimittavat myös heille aseita ja tämän asekaupan organisoi sitten etunenäsä Rothschildien pankkisuvun finanssirikolliset. 


Rothschild suvun Jacob de Rothschild osti vielä itselleen pääomistuksen Charlie Hebdo -lehdestä 2014 vuoden joulukuussa. Joten hän kääri tuolla julkisella teurastuksella rahat omaan liiviinsä. Hebdon lehti oli tosiaan aiemmin tehnyt pilaa Sionistijuutalaisista ja tästä ei kasaarit tykänneet ollenkaan ja kyseinen piirtäjä sai välittömästi potkut. 


Viime tammikuussa Charlie Hebdon ja Pariisissa lavastettujen hyökkäyksien syylliset olivat tyypillisiä lavastettuja syyllisiä. Näkeehän nyt noista kasvokuvista, ettei nuo miehet vaikuta miltään ammattisotilailta, jotka osaavat käydä samanlaista katutaistelua kuin vaikkapa Mossadin erikoiskoulutetut kommandot.


Nyt juuri tällä hetkellä Pariisissa on käynnissä psyop -operaatio, jossa viranomaiset uskottelevat etsivänsä näitä hyökkääjiä. Heistä kuulemma ensimmäinen tunnistettu on 29-vuotias mies Oman Ismail Mostefai. Hänet väitettiin tunnistaneen sormenjälkien perusteella.


Brittiläinen sanomalehti Guardian väitti, että yhden epäillyn hyökkääjän passi löytyi vahingoittumattomana, vaikka oli räjäyttänyt hetkeä ennen itsensä. Passin sitten sanottiin kuuluvan Syyriasta tulleelle pakolaiselle.


Iskujen aikaan yhdellä hyökkääjällä oli päällään räjähdevyö ja hän pyrki päästä sisälle paikallisella stadionilla käynnissä olleeseen jalkapallo-otteluun. Hänet kuitenkin pysäytettiin portilla ja hän räjäyttikin itsensä portilla. 

Poliisi epäilee, että miehen alkuperäinen tarkoitus oli räjäyttää pommi yleisön seassa stadionilla ja saada aikaan hengenvaarallinen pakokauhu. 

Vain muutamia minuutteja myöhemmin toinen itsemurhapommittaja räjäytti räjähdevyönsä stadionin ulkopuolella ja räjäytti itsensä läheisen McDolands ravintolan ulkopuolella. 


Jalkapallo-ottelun aikana oli käynnissä maaottelu ja räjähdyksen kuulee tuolta videolta. Tämän jälkeen stadioni evakuoitiin.

Jos nyt mietimme, että mikä saattoi olla Pariisin iskujen poliittinen motiivi, niin aika varmasti on kyse tämän lentotukialuksen lähettämisestä lähi-itään.
Sotilasliitto Nato ja USA:n armeija sekä Israelin armeija edustavat kaikki kasvottomien pankkiirien (Rothschild jne.) intressejä. Mutta jos yksikään Nato maa uskaltaa astua näiden sotarikollisten sotabisnesten varpaille, niin kosto elää ja kosto nähtiin varsin nopeasti Pariisissa. 
Oli varmasti selvää, että tuo Ranskan sotilashallinnon päätös lähettää lentotukialus Persianlahdelle ei tapahtunut juuri tuona kyseisenä päivänä. Mutta kyllä tällaiset tiedot kantautuvat Rothschildien korviin hyvin nopeasti.

Sanotaanhan sitä, että joskus satoja vuosia sitten eräs Rohschild suvun silloinen Nathan Rothschild sai kuulla ensimmäisenä, että Napoleon on hävinnyt taistelun Englantia vastaan. No hän laittoi sitten äkkiä huhun kiertämään, että "Napoleon olisi voittanut sodan", joka aiheutti Lontoon pörssiin täydellisen paniikin ja sai kaikki osakekurssit laskemaan aivan pohjalle asti. Minkä jälkeen Nathan Rothschild käytännössä ryösti itselleen koko Lontoon pörssin pilkkahinnalla ja mitä kävi seuraavana päivänä, kun selvisikin totuus, että Napoleon hävisikin tuon taistelun Ranskaa vastaan. 

No osakekurssit nousivat ja Rothschild teki itsestään Englannin ylivoimaisesti rikkaimman miehen.
Nämä maailman rikkaimmat pankkisuvut ovat kautta aikain rikastuneet puhtaalla verenvuodatuksella. Aivan kuten Suomenkin rikkaimpien Suomenruotsalaisten sukujen omaisuus on tullut verta vuodattamalla ja ryöstämällä. Niin se on näiden sukujen sisällä enemmän sääntö kuin poikkeus.
Isis järjestö on eliitille käytännössä vain valtaväestöön kohdistettu pelote, jota käytetään nyt näissä laajamittaisissa psyop -operaatioissa. 


Niiden tarkoitus on kylvää mahdollisimman paljon pelkoa ihmisissä ja kuten Ranskankin presidentti Francois Hollande sanoi välittömästi ensimmäisessä lehdistötilaisuudessa, ettei Ranskalaisten tule alistua pelolle. Aivan samaa totesi myös Norjan silloinen pääministeri Jens Stoltenberg vuonna 2011, kun Utöyalla oli juuri tapahtunut massamurha. 


Eli käytännössä nämä valtionmiehetkin tietävät sen, että mihin tätä valtionterrorismia käytetään, mutteivat voi estää sitä toteutumasta. Soittihan huhujen mukaan Stoltenberg hädissään vielä paria päivää aikaisemmin Utöyan tapahtumia Venäjän presidentti Putinille ja rukoili apua, että he pystyisivät vielä estämään tuon joukkomurhan toteutumisen Norjan maaperällä.


Utöyan joukkomurhista syytetty Anders Breivik oli vielä todennäköisesti käyty kouluttamassa salaisesti Iso-Britanniassa ja tätä ei sitten Utöyan oikeudenkäynneissä tuomarikaan suostunut erikseen tutkituttamaan.


No nyt kuitenkin lähiaikoina tulemme EU:n parlamentin suunnalta näkemään mitä häikäilemättömiä toimia, joilla eliitti yrittää kiristää entisestään Euroopan Unionin sisällä meidän perusoikeuksiamme ja he vetoavat Pariisin verisiin tapahtumiin.
Aseet on kiellettävä kaikilta yksityishenkilöiltä ja lopulta myös aseennäköiset jäljitelmätkin yritetään kieltää. Internet yritetään samalla myös TTIP-sopimuksen varjolla laittaa täysin viranomaisten kontrolliin, jolloin heille tulisi täysin fasistiset oikeudet poistaa kaikki katsomansa internet sivut. 
Sehän olisi Suomessakin tämän nykyisen korruptoituneen oikeiston märkä päiväuni, että he saisivat kieltää mielivaltaisesti Yleisradiota, Helsingin-Sanomien ja Iltapäivälehtien propagandaa uhkaavan MV-lehden yhdellä napin painalluksella. Sekä onnistua lakkauttamaan tämänkaltaiset blogit, joissa uskalletaan tarkastella näitä ajankohtaisia ilmiöitä laajemmasta näkökulmasta. 

Kuten on jo tullut useita kertoja todettua niin totuus on aina ollut eliitille myrkkyä ja se ei sitä pysty nielemään missään vaiheessa. He yrittävät taistella kaikilla keinoilla, jottei valtaväestö heräisi lopultakin ja alkaisivat käyttämään omia aivojaan ajattelemiseen. Se mitä länsimainen koululaitos onnistui heiltä estämään, kouluttamalla heistä auktoriteettiuskovaisten armeijan. 

Mutta internet oli heidän suurin mokansa, koska sillä he eivät kykene orjuuttamaan valtaväestöä ja kontrolloimaan sen joukkotietoisuutta ja kollektiivista mieltä. Joten ilmankos aina Yhdysvalloissa asti senaattori Jay Rockefeller raivosi julkisesti, ettei Internettiä olisi koskaan tullut päästää ihmisten ulottuville. Koska eliitti kokee että kansallinen kyberturvallisuus on uhattu ja heidän rikoksensa pääsee vihdoin julki.

Mutta sen sijaan että eliitti tunnustaisi kaikki rikoksensa ihmiskuntaa vastaan, niin se vielä kehtaa uskotella että tämä kyberturvallisuusuhka uhkaisi meidän ihmisten elämää. Ketä totuus uhkaa muuta kuin tätä korruptoitunutta eliittiä itseään ? 

On se toki selvä, että kuinka vielä kollektiivisen tietoisuuden sisällä nukkuvat ihmiset eivät kestä kuulla totuutta ja haluavat pysyä edelleen kiinni tuossa keinotodellisuudessa, jonka eliitti on heille onnistunut tarjoamaan. 

Niin tästä syystä nämä lukuisat Suomen median toimesta tehdyt hyökkäykset totuuden puhujasivustoja vastaan ovat suora merkki siitä, miten suuressa kusessa Suomenkin korruptoitunut eliitti tällä hetkellä on. Kun se alkaa vielä hädissään uutisoimaan YLE:ssä, että "HYI HYI ÄLKÄÄ LUKEKO MV-LEHTEÄ, JOKA EI OLE TOTTA". Totuus on eliitille myrkkyä ja siksi he tekevät uutisista valheita ja myyvät niitä ihmisille, ettei vain kukaan heräisi itsetietoiseksi asti. 

Suomen korruptoituneen valhemedian informaatiosodankäynti on kuin satu Keisarin Uusista vaatteista. Se mitä YLE ja Helsingin-Sanomat kertoo Venäjän valtion soluttamista informaatioagenteista Suomen sosiaaliseen mediaan, on kuin kertoisit alastomalle Keisarille, ettei hänellä ole lainkaan vaatteita.

Lähteet: http://dnipress.com/fi/posts/jalleen-vain-tunteja-ennen-terrori-iskua-ranska-ilmoitti-lahettavansa-taisteluosaston-lahi-itaan/

http://www.businessinsider.com/heres-the-aircraft-carrier-france-is-sending-to-chase-down-isis-in-iraq-2015-1 

http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2015/11/13/97001-20151113FILWWW00176-le-porte-avions-charles-de-gaulle-appareillera-le-18-novembre.php