http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 09, 2015

Los Angelesissa nähtiin laaja ufohavainnon sarjaLos Angelesissa, Yhdysvalloissa tehtiin 7.11.2015 laaja havainto tuntemattomasta lehtävästä kohteesta. Ufo ilmiöllä oli lukuisia eri silminnäkijöitä, jotka kuvasivat valoilmiön nettiin.Se sitten, että oliko kyseessä ns. GL:n liittoutuneiden alukset, vaiko USA:n armeijan Bluebeam Project. 

Mielestäni kuitenkaan USA:n hallinnolla ei olisi mitään erityistä poliittista motiivia lähteä pelottelemaan tai kummaksuttamaan aluksillaan USA:n kansalaisia. 

Yleensä näissä tapauksissa missä kyse on oikeasti toispaikkakuntalaisten lentotoiminnasta, niin ne kuitataan nopeasti USA:n armeijan puolelta joko ennenvanhaan hölynpölyksi, tai sitten väitetään että kyseessä oli ballistinen ohjus.

Nyt sitten Yhdysvaltain johtavin propagandakanava CNN tiedotti, että kyseessä oli Pentagonin sotilasjohdon ampuma ballistisen ohjuksen koe. 

Miltäkö ballistinen ohjus näyttää ? Se näyttää tuollaiselta ja sen lentorata on hyvin nopea.


Miksi CNN nyt uutisoi, että ballistisen ohjuksen kaikki fysiikan lait on kumottu ja se on saatu leijumaan ilmassa.

Ballistisen ohjuksen keskinopeus pyörii siinä 5,000 m/s paikkeilla. 


Tässä näkyy USA:n armeijan sukellusveneestä oikeasti ammutun trident ohjuksen lentonopeus ja lentorata.
Kyseinen ohjus ei todellakaan jää leijumaan taivaalle edes päivällä. Niin miten se sinne jäisi leijumaan yöllä.Norjan, Trömsassa useita vuosia sitten nähty spiraalimainen valoilmiö teilattiin myös propagandamediassa ohjuskokeeksi ja tuo valhe uskottiin kaikkien joukkopsykoosissa elävien taholta, joille kaikki sinistimedian valheet menevät läpi kuin väärä raha.
 
Pentagonin sotilasjohto on nyt läpeensä myöten kusessa siitä, että nämä toispaikkakuntalaiset ovat ilmestyneet USA:n ilmatilaan ja ilmatorjunta ei pysty niille tekemään mitään, koska näiden liittoutuneiden alusten teknologia heijastaa jokaisen ilmahyökkäyksen tuhovoiman takaisin. Siinä käytännössä USA:n ilmapuolustusta vietäisiin kuin litran mittaa ja eivät he sitä uskalla näyttää vielä oman maansa kansalaisilleen.

Monet ufokontaktihenkilöt ovat maininneet näistä erittäin suurista aluksista, että ne sisältävät todella monta tasoa. Nämä alukset eivät ole miltei koskaan fyysisessä olomuodossa, koska niiden rakenne värähtelee paljon korkeammassa värähtelytaajuudessa.
Ufokontaktihenkilöiden mukaan ns. emäaluksissa toimii ihan siinä kapteenin kuin USA:nkin sukellusveneissä. Mutta tämä toispaikkakuntalaisten liittoutuneiden porukka ei kuitenkaan käytä sota-aluksiaan väärällä tavalla hyväkseen, eli edistääkseen pimeyden voimia.

Joku Kalifornialainen jenkki väittää saaneensa kuvatuksi vuonna 2012 keväällä tällaisen suuren aluksen, kun se oli enemmän materialisoitunut.

Mutta kuitenkin edelleen USA:n hallinnon sisällä systemaattisesti koko armeijan ilmavoimien väki sekä Area 51 henkilöstöä myöten on pakotettu olemaan hiljaa näistä asioista. 
Dr. Steven M. Greer on kuitenkin niitä yksiä harvoja, jotka uskaltavat julkisesti tuoda näitä asioita julkisesti esiin.

dr. Green on myös Stewart Swerdlowin tavoin uskonut, että maailman salainen eliitti suunnittelee vielä joskus lavastavansa alieneiden invaasion. Mutta näistä ufo-jutuista tosiaan edelleen ollaan hyvin monta mieltä ja monet mieltävät ne mm. Yhdysvaltain hallinnon organisoimaksi disinformaatioksi. 

Disclosure Project hanketta jo vuosia vetänyt Greer on kertonut, kuinka USA:n hallinnon armeijan salaiset osastot ovat yrittäneet käydä koko ajan salaista sotaansa näitä tiettyjä avaruusrotuja vastaan.
Kun tämä ns. liittoutuneiden avaruusporukka nähdään hyvin suureksi uhaksi koko korruptoituneen eliitin ajamalle tyrannialle. Mutta se vielä mitä USA:n hallinnon armeija yrittää salata keinolla millä hyvänsä on se, että täällä planeetalla on n. 10-11 % ihmisiä, jotka ovat sielullisesti kotoisin tuolta mistä nämä liittoutuneetkin. 


Eli käytännössä muukalaisia ihmiskehossa ja jokainen heistä valitsi tänne aikanaan tulevansa, koska maaplaneetan kehitys ohjautui täysin väärälle tielle. Joten sitä auttamaan jouduttiin hälyttämään kosmisen neuvoston johdolla ns. vapaaehtoiset.
Monella vapaaehtoiselle kuitenkin kävi sitten lopulta niin, että he ajautuivat tähän maallisen karman kiertoon ja päätyivät lopulta tänne hieman pidemmäksikin aikaa. Lopulta kävi sitten niin, että suuri osa heistä unohti vielä oman alkuperäisen kosmisen alkuperänsä.  

Yhdysvaltain sekä Iso-Britannian armeijan salaisella sotilastiedustelulla on toiminut jo 80-luvulla salainen ohjelma, jossa näitä kosmisen alkuperän tapauksia käytiin sieppaamassa yöllä ja suurin osa implantoitiin.  

Sotilasabduktio (Eng. Military Abduction) tarkoittaa armeijan tekemiä ufo sieppauksia (alien abduction). 

Lukuisten ufo-kontaktihenkilöiden mukaan USA:n armeija sai aikanaan mm. harmailta (alien rotu) nanoteknologia patentteja sitä vastaan, että harmaat saivat siepata omin päin täältä ihmisiä. 

Regressioterapeuttina toiminut John E. Mack julkaisi 90-luvun alussa kirjan "Ufosieppaukset", jossa kerrotaan kolmentoista hänen asiakkaansa tarinat. Jokainen heistä oli joutunut näiden ns. muukalaisten tai alieneiden sieppaamiksi. Joukossa oli myös armeijan operoimia sotilasabduktioita. 

Kirjassa kerrotut kokemukset oli saatu esille regressiohypnoosissa, jolloin siepattujen muistin alle piiloutuneet sieppauskokemukset selvisivät. 


Tiede tahot ovat silti edelleen CIA:n painostamana sulkeneet kaikki korvansa ufoilmiöltä, niin kuin myös ufo-sieppauksilta. 


Ufo sieppaukset on mm. leimattu unihalvauksiksi, mutta unihalvauksien takana voi myös monta kertaa olla sieppaustapaukset. Mutta itse unihalvaus tila tulee siitä, että silloin siepatun kohdehenkilön henkinen ja psyykkinen tietoisuus ei riitä henkiseen puolustuskykyyn, jolloin heidän tietoisuutensa kyetään kaappaamaan jo tuossa vaiheessa. 

Nämä henkilöt kun ovat kuvailleet tuota tilannetta sellaiseen tilaan missä ei voi liikkua, mutta vielä tietoisuus jollain tasoilla toimii. 

Dr. Helmut Lammer on julkaissut jopa kirjoja tästä sotilasabduktio aiheesta. Yhden teoksen nimi on MILABS: Military Mind Control and Alien Abduction (IllumiNet Press). 

Lammerin tutkimusten mukaan armeijan suorittamien sieppausten taustalla on mm. 


- Mielen traumatisointia
- Ufosiepattujen kidnappauksia mm. sotilastiedustelun tarpeisiin
 - Siepattujen laajaa implantoimista, jossa pyritään kontrolloimaan heidän tunne-elämää
-  Siepattujen kuulusteluja armeijan toimesta

Nykyään CIA:n kaukokatsojilla on jo olemassa teknologia, joka mahdollistaa mm. siepattujen unien manipuloinnin. Näitä kutsutaan ns. teknouniksi. Niissä pyritään aiheuttamaan esim. mielenhallinnan uhrille mahdollisimman traumaattisia tai väkivaltaiaia unia.

Lähteet: https://en.wikipedia.org/wiki/Alien_abduction

http://evelorgen.com/wp/category/articles/military-abduction-milabs-and-reptilians/