http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 20, 2015

Ranskan poikkeustila antoi hallinnolle fasistisia valtuuksia 3 kk ajaksi


Ranskan hallinto sai perustamansa poikkeustilan johdosta kolmen kuukauden ajaksi fasistiset valtuudet mm. tehdä kotietsintä ilman lupaa, pidätää asukkaita ilman oikeudenkäyntejä sekä sulkea haluamansa nettisivut.

Eliitin rikollisilla pankkiireilla on nyt käytännössä tämä kolme kuukautta aikaa demota, että miten tämä uuden maailmanjärjestyksen fasismi ottaa ns. tulta alleen. Tämän aikana tietenkin läntiset tiedustelupalvelut todennäköisesti tekevät laittomia pidätysoperaatioita ja kidnappaavat muutamia paikallisia toisinajattelijoita, sekä tuomitsevat heidät ilman oikeudenkäyntejä. Ranskassakin heitä varmasti on tuhansia ellei satoja. 
Pariisin iskut tilannut taho siis paljasti korttinsa, että ei tällä valtionterrorismilla tavoiteltu mitään muuta kuin fasistista NWO-kehitystä. 

Internet sensuuri poikkeustilan antaman lakimuutoksen johdosta antaa eliitille mitä oivallisen hetken, kun se voi mielivaltaisesti alkaa sulkemaan haluamiaan internet sivuja. Ensimmäisenä listalla ovat tietenkin ns. eliitille vahingollisia salaliittoteorioita käsittelevät sivut. Niitä pidetään poliittisena uhkana, koska ne uskaltavat kertoa salatun totuuden.


Teksasilainen Infowars.com sivuston ja radio-ohjelmastaan tuttu Alex Jones sanoi viikonloppuna tehdyssä reportaasissaan, että kuinka Ranskan tapahtumien takana on rikolliset pankit. Ne hyötyvät tästä myös rahallisesti ja ovat nyt tekemässä kaikkensa, jotta saavat myös saman fasismin aallon EU-maissa liikkeelle. 

Ranska ei siis ole ainoa maa, jossa tätä NWO-fasismia aletaan työntää eteenpäin. Illuminati on siis suunnittelemassa jo uusia verisiä terrori-iskuja, joista se antaa seuraavaksi toimeksiannon Mossadille. Kaupunki on todennäköisesti Espanja tai Lontoo. Mutta myös Suomessa ja Ruotsissa on turvapaikanhakijoina soluttautuneita Isis joukkoja, jotka odottavat käskyä. Ruotsi otti jo eilen kiinni heistä yhden, koska maan salainen poliisi pääsi kärryille heidän sunnitelmasta.

Ruotsin salaisen poliisin mukaan miehellä epäiltiin olevan ryhmä, jonka johdossa toimii Ruotsissa. Ryhmä oli tätä samaa porukkaa, jota on myös Suomeen soluttautuneena. Näillä pakolaisiksi tekeytyneillä Isis -miehillä on yleensä operatiivisilla johtajilla käteistä rahaa vähintään tuo 50 000 euroa, joilla heidän on määrä perustaa terroristisolu.


Isiksen operatiivinen johto toimii läntisten tiedustelupalveluiden kautta ja heidän neuvonantajansa ovat ns. kaksoisagentteja. Olihan Lontoon 7/7 terrori-iskun aivoiksi väitetty Haroon Rashid Aswat myös Iso-Britannian tiedustelupalvelu Mi5:n leivissä.