http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 18, 2015

Pariisin iskuista ilmestyi editoitu videoPariisin iskujen alla jossain paikallisessa ravintolassa kuvattiin yhtä Englanninkielistä haastattelua, jossa toimittaja kysyi naispuoliselta haastateltavalta, että pelkääkö hän mennä jatkossa ulos perjantai tai lauantai-iltana.

Siihen tämä nuori nainen sitten vastaa, että "Emme voi tietää koskaan milloin tällaista tapahtuu". 

Sitten taustalta alkaa kuulua pommien, ampumisen sekä hälyytysajoneuvojen sireenien ääniä. 
Kuinka siis välittömästi pommien räjähdysten jälkeen alle sekunnissa ehtii ambulanssit paikalle. 


Tuon videon alkuperäinen tekijä on sitä mieltä, että nämä räjähdykset ja laukaukset sekä sireenin äänet tuolla taustalla olivat osa tuota Pariisissa järjestetystä terrorisminvastaisesta harjoituksesta. 

Kuva: La Casa Nostra pizzeria sisältä päin kuvattuna. Yksi paikka jonne Pariisin iskujen tekijöiden väitettiin hyökänneen. Huomattava yksityiskohta on mm. se, että jos tuolla väitetysti itsemurhapommittaja iski, niin miksei kuitenkaan ravintolan tai vieressä olevan liikkeen ikkunat menneet säpäleiksi tuon pommin paineaallosta? Videosta on kuitenkin vaikea selvittää, että oliko tuo juuri se La Casa Nostra niminen pizzeria, jonne virallisesti iskettiin.

Nuo Pariisilaisen kahvilan edessä olevat vauriot eivät näytä millään tavalla olevan peräisin räjähdevyön käytöstä. Sillä muuten jos räjähdevyötä oltaisiin käytetty, niin ikkunalasit olisivat vähintäänkin lentäneet tuhannen säpäleiksi. Jos siis räjähdys on kuultu lähellä ravintolaa, niin se ei ole ainakaan tapahtunut sen terassin edessä, koska ikkunalaseissa näkyy vain luodin reikiä. 
Tässä videolla näkyy minkälaista jälkeä saa aikaan oikea ISIS-taistelijan räjähdevyö, joka räjähtää kesken ISIS marttyyrin hautaamisparaatin. 

Pommin tuhovoima on todella suuri ja useita ihmisiä kuolee välittömästi, sekä heidän kädet ja jalat lentää ilmassa. Jos tuollaisessa paineaallossa ei mene ikkunoita hajalle, niin ei sitten millään. Jättääkö räjähdevyö mielestänne tällaiset jäljet ?  Luodinreikiä näkyy kyllä ravintolan ikkunoissa, joten sisälle on ammuttu jostain päin.  

Median kertomuksen mukaan La Casa Nostra ravintolan terassilta ammuttiin ihmisiä kohti automaattiaseella. Viisi sai surmansa ja kahdeksan loukkaantui. 

Hyökkääjien väitettiin iskeneen neljään ravintolaan ja baariin tai niiden edustalle 10. ja 11 arrondissementissa hyökkääjien väitettiin iskeneen useaan ravintolaan ja baariin, jotka sijaitsevat lähellä Bataclan-konserttisalia.

Miten sitten vielä PZFeed Ebooks niminen elektronisten kirjojen myymälän botti ennusti Pariisin verilöylyn 3 vuorokautta aikaisemmin. Tuon selvästi näkee, että Pariisin iskuista tuli Twiitti jo ke 11.11, kun iskut tapahtuivat vasta 13.11 perjantaina.

Tämä Twitter bottihan voi jatkossa säästää jopa kymmeniä ellei satoja ihmishenkiä, kun se ennustaa Euroopassa tapahtuvat valtionterrori-iskut useita päiviä ennen.