http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 02, 2015

EU:n parlamentti pakottaa GMO elintarvikkeet jokaiseen Euroopan Unionin maahanEuroopan Unionin parlamentissa päätettiin juuri, ettei yhdellekään EU:n jäsenmaalla tule olemaan oikeutta kieltää geenimanipuloitujen ruoka-aineiden maahantuloa.Samalla kun korruptoidut tiedeyhteisöt julistavat ja ylistävät geenimanipuloitujen elintarvikkeiden turvallisuutta, ei valtaväestölle kerrota minkälaisia myrkkyjä nämä oikeasti ovat. 

Geenimanipuloitujen ruokien tarkoitus on 1.) steriloida valtaväestö 2.) Myrkyttää kantaväestön immuniteetti. Eli koko tämä pahamaineisen Monsanto yhtymän ajama GMO-teollisuus ajaa ainoastaan finanssieliitin ajamaa YK:n Agenda 21:stä myrkyttämällä yli 90 % nykyisestä maailman väestöstä. 

EU:n ja USA:n välisessä vapaakauppasopimuksessa on suuri rooli juuri näiden vaarallisten ja myrkyllisten GMO-elintarvikkeiden pakkomarkkinoinnissa. Sillä nämä suuryhtiöt tunkevat tänne GMO-markkinoille väkisin. Jos heitä ei tänne huolita, niin silloin nämä verenimiät haastavat valtion kuin valtion oikeuteen. Näin ollen aiemmin jo lukuisia mm. GMO-maissipeltoja polttanut Unkari joutuu ahtaan paikan eteen näiden nilkkien toimesta.

Ottaen huomioon sen kuinka myrkyllistä ja vaarallista tämä GMO ruoka on, niin taas tämän kaiken takana oleva eliitti ei suostu koskemaan pitkällä kepilläkään näihin GMO-ruokiin. Heillä on siihen erikoisoikeus. Mutta kaikkien meidän keskiluokkaa alempien on pakko alkaa syödä tätä myrkyllistä paskaa, jota tämä massamurhanhimoinen eliitti meille täällä kohta aikoo pakkosyöttää. 

Monsanto tulisi jo nyt viedä monikansallisena yhtiönä korkeimpaan oikeuteen ja sen korkeampi johto tulisi tuomita Haagin kansainvälisessä rikostuomioistuimessa eugeenisen elintarvikeohjelman harjoittamisesta.

Näillä verenimiöillä ei pitäisi olla minkäänlaista legimiteettiä lahjoa ja uhkailla EU:n parlamenttia äänestämään oikein ja pakottamaan jokaisen EU maan hyväksymään näiden konnien massamyrkytyksen GMO-tuotteilla. Se on kuitenkin varmaa, että vastarintaa vielä syntyy ja tarvittaessa kovempaan vastarintaan ryhtynyt valtio vielä eroaa EU:sta lopulta ja toivon että se olisi myös Suomi.

Jokainen teistäkin voi ottaa keneen tahansa nykyiseen kansanedustajaan etunimi.sukunimi@eduskunta.fi yhteyttä eduskunnan sähköpostiosoitteella. Tästä asiasta heihin nyt kannattaa olla yhteydessä. Pari vuotta sitten kun itse lähestyin jokaista istuvaa kansanedustajaa erääseen BIG PHARMAA:n liittyneen asian kanssa, niin pari päivää myöhemmin sininen helikopteri pyöri ympyrää työpaikan yläpuolella tunnin ajan.  Kotona nettiyhteys katkeili toistuvasti seuraavan 2 viikon aikana.


Tästä voi jokainen päätellä, että onko sillä tehoa jos ottaa kerralla kaikkiin istuviin kansanedustajiin yhteyttä sähköpostitse näin vakavien asioiden vuoksi.