http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 19, 2015

Pariisin ampumavälikohtauksen silminnäkijä: Hyökkääjät olivat naamioituneita valkoihoisia miehiä, jotka toimivat kuin ammattisotilaat


Yksi Pariisin keskustassa viime perjantaina tapahtuneen ampumavälikohtauksen silminnäkijä oli Mahoud Admo, joka kertoi UK Mirror -lehdelle nähneensä Mercedes-Benz autosta nousseen ulos raskaasti automaattiaseilla aseistautuneita miehiä. 

Silminnäkijälausunto; "N. klo 21.30 hyvin uudennäköinen musta Mercedes-Benz, jossa oli tummennetut ikkunat ja ikkuna alhaalla. Näin juuri ja juuri takapenkin kohdalle ja huomasin, että heillä oli maskit päässä. Siinä vaiheessa kun auto pysähtyi ravintolan kohdalle, niin erotin sieltä automaattiaseet. Olin aika shokissa mitä näin ja sitten alkoi tämä silmitön ampuminen. Ihmisiä yritti juosta sisään pakoon, mutta heitä ammuttiin raskaalla tulituksella ja jossain kohtaa asemies huomasi, että minä kuvasin heitä ja alkoi tulittaa hotellini puolelle. 

Sitten asemies vain latasi automaattiaseensa uudelleen useita kertoja ja alkoi lopulta ampumaan kadulla sijainneiden asuntojen ja hotellihuoneiden ikkunoista sisään, varmistaen sen ettei kukaan päässyt filmaamaan tuota, tai ottamaan valokuvia. 

Tätä kesti aina n. kuusi minuuttia, jonka aikana he ampuivat todella paljon luoteja.

Tämä ampuja oli iältään ehkä n. 35 ja oli hyvin lihaksikkaan oloinen, jonka näki hänen käsivarsiensa koosta. Hän näytti kooltaan kuin jonkun raskaansarjan tyypiltä. Hänellä ei ollut lisäksi hanskoja ollenkaan. Hänen kasvonsa näyttivät ilmeettömiltä, kun hän käveli ravintolaa kohti ja aloitti ampumisen.

He näyttivät enemmänkin joltain sotilailta, tai palkkasotureilta jotka suorittivat tuon koko tilanteen, kuin jonkun ennaltatilatun sotilasoperaation. 

Sen näki selvästi, että kumpikin näistä asemiehistä kantoi mukanaan lukuisia lippaita. Sitten ampumisen jälkeen nämä miehet rauhallisesti istuivat jälleen auton sisään ja matkasivat kohti Bataclanin teatteria." 


Tämä kuva ylempää on kuvattu Charlie Hebdon -hyökkäyksen yhteydessä viime tammikuulta.  


Hebdon tapauksessa sivullisia oli paennut rakennuksen katolle ja sai sieltä filmattua, kun kaksi raskaasti aseistautunutta kommandopipoilla naamioitunutta miestä juoksee Charlie Hebdon -toimituksesta ulos ampuen kohti kauempana olevia ensimmäisiä paikalle saapuneita poliiseja.CNN-vetoinen Sionistimedia haluaa nyt meidän kaikkien uskovan, että Pariisin hyökkääjät olivat kaikki näitä Allah Achbaria -huutavia Isis Jihadisteja, vaikka hyökkääjät näyttivätkin erilaisilta ja toimivat kuin Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kouluttamat kommandot. 

Ranskan terrori-iskut olivat laajuudessaan ja raakuudessaan hyvin samankaltaisia, mitä Nato järjesti Etelä-Euroopassa salaisen operaatio Gladion toimesta 70 ja 80-luvulla. Tuolloin Italiassa nuo siviileihin kohdistetut pommi ja terrori-iskut lavastettiin poliittisten vihollisten, kuten Kommunistitahojen tekemiksi. Nyt tuohon tilalle on tuotu Isis -järjestö, joka lavastetaan aina päätekijäksi.Eliitti haluaisi meidän uskovan, että meillä kaikille syntyisi nyt kuvitelma yhteisestä vihollisesta (Isis), vaikka yhteinen vihollinen on tämä korruptoitunut valtaeliitti palkka-armeijoineen itse.Israelin Mossad voi hyvinkin organisoida Yhdysvaltain CIA ja sotilasliitto Naton salaisten maanalaisten armeijoiden kanssa tuollaista mitä Pariisissa nähtiin viime perjantaina.


Israelin valtio kokee vielä hyötyvänsä geopoliittisesti Pariisin iskuista, jolloin se voi olla hyvinkin yksiä sen rahoittajista, vaikkakin Rothschildien puolelta tuota verilöylyä taatusti rahoitettiin. 


Monet voisivat luulla, että tuollaisen verisen Etelä-Eurooppalaisen valtionterrori-iskun rahoitus on vain naamiomiehille vuokramersu ja AK-47 rynnäkkökiväärit sekä luotiliivit sekä lippaat. Mutta ei se näin mene sillä tuossa valtionterrorismin rahoitussektorin välissä on useita hyvin vaikutusvaltaisia tahoja, jotka linkittyvät aina Goldman Sachsin rikollisiin pankkeihin. 


Terrorisolut saavat rahansa mm. Sveitsin pankkien kautta, jolloin niiden rahaliikennettä ei pystytä tarkemmin valvomaan. Mutta Isis -järjestölle tilisiirtoina menevät miljoonat maksetaan pääosin Yhdysvaltalaisten rikollisten finanssipankkien kautta Sveitsiin. 


Kasarijuutalainen eliitti kun yritti suorittaa vallankaappausta Venäjällä vuonna 2000. Niin tuolloin he saivat onnistuttua presidentti Boris Jeltsinin ottamaan IMF:ltä 7 miljardia lainaa. Duuman kunnostamiseen valehdeltu laina kierrätettiinkin yhden New Yorkilaisen rahanpesupankin kautta Sveitsiin, jonka jälkeen pankkiiri Edmon J. Safra rikostovereineen soitti Jeltsinille ja sanoi, että hän syyllistyi nyt laittomaan rahanpesuun ja vaativat Jeltsiniä vain luopumaan vallasta, niin asiaa ei nostettaisi julki. 


No Jeltsin sitten lopulta erosi joulukuussa 1999, mutta Safra ei saanutkaan kasarijuutalaisten sionistiystäviensä kautta Venäjälle nukkejohtajaksi kasarijuutalaista oligarkkia Boris Berezovskia, joka olisi valtaan tullessaan varmistanut kasarijuutalaisen pankkiirieliitin valtionryöstön koko Venäjästä alkaneeksi.


Näin se homma toimii kulisseissa ja lähes aina kaikkien sotienkin takana on joka kerta nämä samat rikolliset pankit ja heidän omistajansa. 


Kuitenkin yksi valtionterrorismin poliittinen motiivi on luoda mahdollisimman paljon pelkoa väestön keskuudessa, jotta sen varjolla eliitti voisi muuntaa lakeja, joilla viedään kansalaisten perusoikeuksia pois. Tämän jo huomasimme Pariisin iskujen alla, kun välittömästi alettiin vaatimaan Lissabonin sopimuksen turvatakuita (toisinsanoen Naton viidettä artiklaa) ja näitä ei Nato maita kuten Suomea sinne apuun. 


Suomen sotilasvala ei kehoita ketään lähtemään ulkomaille tappamaan Isis-joukkoja. Vaan kyse on vain tämän maan nimeltä Suomi puolustamisesta. 


Illuminatin korruptoituneet pankkiirit haluavat uskotella nyt, että kaikki EU-maat olisivat näiden Isis-miesten johdosta vaarassa ja sen vuoksi he ovat niitä organisoineet turvapaikanhakijoina jokaiseen EU-maahan, joita sitten "tarvittaessa" voidaan hälyttää ja komentaa tekemään pienempimuotoisia valtionterroritekoja, jonka pelon voimalla eliitti toivoo muiden EU-maiden vihdoin liittyvän Natoon.


Kaiken tämän takana on EU:n vahva militarisointi ja askel kohti globaalia poliisivaltiota. Eliitin haaveena on, että se voisi vielä sopivalla hetkellä lakkauttaa koko EU-maiden rajat ja pakottaa ne kaikki osaksi yhtä ja samaaa liittovaltiota. Tämä liittovaltion hallintomuoto tulisi olemaan täysin fasistinen ja siellä olisi käytännössä jopa ns. ajaturikostuomiot. 


Illluminatin märkä päiväuni ei ole  vieläkään toteutunut ja Hollanti on jo kaatanut veto-oikeudellaan näiden kontrollifriikkien aiempia faistisia vallankaappausyrityksiä. Mutta nyt kulisseissa valmisteltava TTIP-sopimus, vapaakauppasopimus EU:n ja USA:n välillä on mitä täydellisin troijan hevonen. 


Sen taustalla piilee mm. eliitin yritys saada internet täysin hallintaansa ja he haluaisivat saada sen avulla viranomaisille vallan sulkea mielivaltaisesti minkä tahansa internet-sivun. Eli tällaista fasismia tuolla puuhataan kulissien takana.