http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 18, 2015

Battlefield 3 pelissä tapahtuu terrori-isku Pariisissa 13. marraskuuta 2015


Vuonna 2011 julkaistussa Battlefield 3 toimintavideopelissä tapahtuu terrori-isku Pariisissa 13. marraskuuta 2015. Alkaako foliota kiristämään ? 


Asia nousi puheenaiheeksi muutama päivä sitten Reddit-keskustelufoorumilla. 
Battlefield 3 pelin julkaisia on Electronic Arts niminen peliyhtiö. 


Linkedln profiileista löytyy sitten mielenkiintoinen yhteys tähän peliyhtiöön, kun siellä työskentelee mm. muuan Chris Rothschild.
Muutama vuosi sitten vuonna 2011 eräs Patriot nimimerkillä kirjoittanut henkilö kirjoitti nettii artikkelin, jossa hän epäili tämän Battlefield pelin takana olevan hyvinkin Sionistisia tahoja rahoittajana. Pelissä kun tunnutaan oikein aivopesevän pelaajia kannustamaan Israelin hyökkäävän Iraniin. 

Battlefield 3
  

Battlefield 3 pelissä Yhdysvaltain merijalkaväki taistelee PLR:ää (Kansallinen vapautus ja rintamaliike) vastaan. PLR on pelissä kaapannut vallan sekä Iranissa että Irakissa.
Pelin edetessä tehtävät siirtyvät Pohjois-Iraniin, mutta lisäksi yksi tehtävä on Pariisin kaduilla ja viimeinen New Yorkin metro- ja viemäriverkossa.Battlefield 3 ei kuitenkaan ole lähellekään yhtä suosittu väkivaltapeli kuin esim. GTA V. Mutta taatusti on mahdollista, että tähän Battlefield 3 peliin lisätty Pariisin ajoittuvan terrori-iskun päivämäärä 13. marraskuuta 2015 ei ole millään tavalla sattumaa.

Muutama vuosi sitten julkaistiin kirja, jossa kerrotaan USA:n sotateollisuuden salaisista lonkeroista väkivaltapeliteollisuuteen.  USA:n armeija jopa julkaisi oman väkivaltapelinsä, jota se käyttää piilorekrytointiin.


Esimerkiksi GTA San Andreas, IV ja V peleissä on pakko käydä pakolliset lentolupakirja kurssit läpi. Sen voisi ihan kyseenalaistaa, että miksi ? No katsos kun USA:n armeijalla on tällaisia kuvassa näkyviä miehittämättömiä lennokkeja, joita ohjataan tietokoneruudulta. Niin mikä olisikaan nerokkaampi tapa saada koulutettua tulevia Drone pilotteja, kuin organisoimalla näihin maailman suosituimpiin väkivaltapeleihin kuten GTA:han pakolliset lentolupakurssit.

  

GTA IV peli tuotti omistajilleen puoli miljardia viikossa. Tämä käytännössä kertoo sen, että mitenkä järjettömät summat tuossa maailman väkivaltapelien huipulla liikkuu. Siinä mittarilla jopa maailman kalliimmat elokuvatuotannotkin kalpenevat täysin näiden lukujen rinnalla. 

GTA V peli taas tuotti jo kolmessa päivässä yli 3 miljardia.


Onko sitten sattumaa, että tästä GTA V pelistä löytyy Illuminatin symboliikkaa  ?
Simpsoneissa ennustettiin 9/11 terrori-iskut jo 90-luvun lopulla. Disneyn lasten piirretyissä on myös jo 80-luvulla laitettu sekaan Illuminatin piiloviestejä. Tuossa lukee ylempänä seinässä "ASK ABOUT ILLUMINATI", eli Suomennettuna kysy illuminatista.


Monet voivat vielä ihmetellä sitä, että miksi juuri lasten piirroselokuviin ollaan ujutettu sekaan pornograafisiakin kuvia alitajuntaan uppoavina piiloviesteinä. 

No siksi koska lapset ovat paljon herkempiä imemään tämän kaiken traumapohjaiseen mielenhallintaan tarkoitetun piiloviestinnän. Sen tarkoituksena on saada katsojan mieli ns. harjoitettua ja luoda tälle kaksoispersoona. 

Ehkä tunnetuin valtaväestöön kohdistettu salainen mielenhallintaohjelma on nimeltään Project Monarch ja sen kehittivät Yhdysvalloissa Natsitiedemiehet 40 ja 50-luvulla. 
Monarch nimi tulee monarch perhosesta ja se on otettu Project Monarch mielenhallintaprojektiin sen vuoksi, että tutkijat huomasivat useiden kidutettujen uhrien näkevän näköharhoja monarch perhosta muistuttavista kohteista.
Naiset ovat project monarch kaltaiselle mielenohjelmoinnille yli 73 prosenttia vastaanottavaisempia ja sen vuoksi useat naiset esim. ovat tatuoineet itselleen perhosen jonnekin puolelle kehoaan. Suurin osa ei sitten edes tiedä, että mikä vuoksi. 
Julkisuudessa project monarchilla ohjelmoituja ovat mm. lukuisat pop ja rock-tähdet. Katy Perry, Rihanna, Lady Gaga, Britney Spears jne. 

Kaikki heidät on ohjelmoitu rikkomalla heidän mieli traumaan perustuvalla ohjelmoinnilla. Tällainen voidaan saada aikaan monilla keinoilla esim. tappamalla joku lemmikki uhrin nenän edessä ja tehdä tämä vielä silloin, kun uhri on alaikäinen. 

Tällaisesta jää uhriin niin suuret traumat, että hänen mielensä hajoaa ja hänelle muodostuu kaksoispersoona (alter-ego). Tämänkaltaiselle mielenohjelmoinnille monarch ohjelmointi perustuu. 


Poptähti Britney Spears oli joitain vuosia sitten tilanteessa, jossa hänen altteri kytkeytyi päälle kesken haastattelun.  

Hän alkoi yhtäkkiä käyttäytymään toimittajan edessä, kuin hänen ympärillään olisi suuri lauma faneja.

Tästä voimme selvästikin päätellä sen, että mikä on tuon Project Monarchin poliittinen motiivi, että sitä jatkuvasti käytetään näiden sielunsa myyneiden maailmanstarojen kanssa. No tietenkin se, että sillä voidaan pitää nämä starat paljon paremmin ruodussa. Eivät sitten mene julkisuuden kirkkaissa parrasvaloissa huutelemaan omiaan ja hoitavat vain esiintymisensä tuon kaksoispersoonan varassa. 

Niin ilmankos sitten tällainen alter-egoon perustuva valheessa eläminen voi olla monelle kuuluisalle staralle hyvinkin henkisesti rankkaa. Täällä Suomessakin kadehditaan mm. Cheekin luksusautoja ja kallista luksuselämää, muttei mietitä sitä, että tällainen elämä saattaa itse artistista henkilökohtaisesti tuntua täysin tyhjältä ja merkitsemättömältä. 


Michael Jacksonista taas tuli lopulta viihdeteollisuuden takana olevalle eliitille todellinen uhka, kun hän ei lopulta enää suostunut olemaan tuon alter-egonsa vanki. 

Hän mm. paljasti faneilleen julkisesti minkälaista paskasakkia tämä musiikkiteollisuuden miljardöörit todellisuudessa ovat. 
Tämänkaltainen käytös ei ole millekään maailmantähdelle edes monikansallisen levy-yhtiön kanssa tehdyssä sopimuksessa sallittua, mutta Jackson haistatti Sony Musicille lopulta pitkät. 


Hän kuitenkin lopulta aavisti kuolemansa ja tiesi, että häntä kohtaan suunniteltiin lavastettua henkirikosta, joka lopulta toteutettiin myrkyttämällä. Tiesiväthän kuitekin nämä musiikkiteollisuuden pääpirut sen, että tämä kyseinen artisti olisi kuolleena paljon myyvämpi, kuin elävänä ja näillä keinoin toteutti lopulta tuon myrkytysoperaation, jolla Michael Jackson murhattiin myrkkyruiskeella.  

 

Viihdeteollisuus on ollut aina maailmanhuipulla hyvin kiero ja Jacksonin kaltaiset tapaukset osoittavat sen, että miten käy heille jotka uskaltautuvat rikkomaan levytyssopimustensa sääntöjä. U2:n Sonny Bono on taas toiminut täysin päinvastaisesti ja huorannut eliitille vaikka missä "hyväntekeväisyyden" nimissä. 
 Lähteet: http://www.conspiracyclub.co/2015/11/18/the-game-battlefield-3-has-a-terror-attack-happen-in-paris-on-november-13th/

 https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/3sujjr/battlefield_3_paris_campaign_mission_has_the_date/