http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 14, 2015

Euroopan Unionin maiden kansalaisten on pidettävä kiinni itsemääräämisoikeudestaan
Euroopassa eletään tällä hetkellä psykologisen valtionterrorismin keskellä ja Ranskan tapahtumien varjolla eliitti yrittää riistää EU:n kansalaisten perusoikeudet.

Tekniikka on hyvin tuttu jopa Natsi-Saksan ajoilta jolloin Adolf Hitler tiesi sen, että kuinka kansan perusoikeudet saatiin vietyä pala palalta. Ensin uskoteltiin, että kansalla oli yhteinen vihollinen (kommunistit) ja lavastettiin vielä Saksan valtiopäivätalon tuhopoltto kommunistien tekemäksi.Illuminatin negatiivinen eliitti yrittää nyt kaikin keinoin saada kiellettyä jokaisen Euroopan Unionin maan kansalaisten perusoikeudet. 

Ihmisten itsemääräämisoikeus on heille uhka ja oikeistolainen eliitti on alkanut jopa uskomaan, että internetissä vaikuttavat toisinajattelijat saavat tietonsa Venäjältä. 

Venäjä kun on kasarijuutalaisen Illuminatin suuri vihollinen, koska nämä pankkiiri rikolliset eivät ole onnistuneet toteuttamaan siellä vieläkään tuota poliittista vallankaappausta, jota he yrittivät vuonna 2000.
Eliitti kokee heidän suurimmaksi uhaksi valveutuneet ihmiset, jotka ovat heränneet tästä kollektiivisesta unesta. Nämä ihmiset näkevät tämän nykyisen maailman kuin uusien lasien läpi ja tämä on saanut eliitin varpailleen. 

Tätä he kutsuvat sitten "terrorismin vastaiseksi sodaksi", että CIA jahtaa miljoonia yksittäisiä yksityishenkilöitä, joiden todetaan olevan valtiovallalle vaarallisia ajatusrikollisia. Mutta julkisuudessa kuitenkin CIA sekä FBI pitää kulissia yllä, että nämä heidän etsimänsä terroristit olisivat vain Allahu Achbar huutavia Isis partajeesuksia. Euroopan Unionin maiden kansalaisten olisi jo nyt aika tajuta totuus, että ei heidän turvallisuuttaan uhkaa mikään Isis, vaan sitä uhkaavat mm. Rothschildit.

Nämä Illuminatin 13 maailman rikkainta sukua ovat nyt haltuunottamassa koko Euroopan Unionia ja pakottamalla kaikki EU maat lopulta luopumaan itsenäisyydestään. Tämän he yrittävät tehdä pakottamalla lopulta kaikki EU-maat yhteiseksi liitovaltioksi, jota tultaisiin johtamaan täydellisellä poliisivaltioon perustuvalla fasismilla. 

Kontrollifriikki eliitti on aina pelännyt valtioiden sisällä vaikuttavien yksilöiden itsemääräämisoikeutta ja tästä syytä myös internetin sananvapautta yritetään rajoittaa tuntuvasti TTIP-sopimuksella. Siis tällä EU:n ja USA:n välisellä vapaakauppasopimuksella. 

Totuus on kuitenkin se, että minkään EU maan kansalaisten ei tarvitse alentua näiden järjestäytyneiden eliittirikollisten valtionterrorismille ja fasismille. 

Fasistinen "Uusi Maailmanjärjestys" on tuhoon tuomittu projekti, jota Illuminati ei tule koskaan saamaan valmiiksi, koska yksilöiden vastarinta on vahvempi. 

Järjestäytyneen pankkiirieliitin rikollisten toiminta noudattaa vain pimeyttä edustavien tahojen satanistista agendaa. Kuten aina vuoden loppua kohden ns. varjon porukat yrittävät iskeä kovaa ja saada koko maailman energiat horjumaan. Koska vuoden loppua kohden olevat energiat tulevat muodostamaan tulevan vuoden energiat. Näin ollen Ranskan äskettäiset veriset tapahtumat selittyvät henkises näkökulmassa juuri tällä.


Mutta mitä vähemmän me pelkäämme, niin sitä enemmän pimeyden voimia edustava eliitti menettää otteensa tuossa viimeisessä vallankahvassa, yrittää tukahduttaa ihmiskunnan valon ja tietoisuuden evoluution kasvu.

Totuus on ollut eliitille aina mitä suurinta myrkkyä, joka toimii ja tehoaa kuin mitä tehokkain tuholaisentorjunta-aine. Mutta miksi sitten eliitti on käyttänyt vasta-aseenaan jatkuvaa väärän tiedon levittämistä.

Se on laskelmoinut, että hallitsemillaan sionististen medioiden avulla se voisi hallita miljardien ihmisten kollektiivista tietoisuutta levittämillään valheilla. Tätä he kutsuvat informaatiosodaksi. 

Mutta samalla nyt läntinen sionistimedia on pakotettu uutisoimaan, että lännen turvallisuutta uhkaisi Venäjältä ohjattu informaatiovaikuttaminen. Kaikki vaihtoehtoiset mediat ja bloggarit julistetaan Venäjän valtion agenteiksi. 

Kaikki tämä on organisoitu Naton kautta ja Suomalaiset toimittajat on käyty kouluttamassa salaisesti Viron kybersotakeskuksessa CIA:n ja Naton toimesta.

Eliitti elää jo päivittäisessä paniikkitilassa ja se pelkää menettävänsä vielä lopullisesti otteen tähän peliin, jota he itse nimittävät uudeksi maailmanjärjestykseksi.   

Maailmanrauha ei toteudu niin kauan, kuin verenvuodatuksella rikastunut eliitti ei luovu vallastaan.

Käytännössä kaikki nämä järjestäytyneet eliitin rikolliset voitaisiin ottaa kiinni ja viedä säilöön odottamaan oikeudenkäyntiä. Mutta edelleen kaiken taustalla vaikuttaisi kuitenkin näiden samojen rikollisten organisoima monikansallisten yhtiöiden ja verenimijöiden tuhokapitalismi.

Tuon jälkeinen maailma kun ei voi enää perustua taloudelliselle ihmisten riistämiselle, vaan koko valuuttajärjestelmä on muutettava palvelemaan ihmisiä, eikä näitä suuryhtiöiden verenimijöitä. 

Mutta kaikki tämä suuri muutos on vielä joku päivä mahdollista täällä toteutua ja se vaatii koko ihmiskunnan henkiseltä kehitykseltä vielä paljon.  

Tuon tulevan ajan valtioiden virkoihin ei enää tulla päästämään ketään sodanlietsojia tai psykopaatteja. Sillä koko nykyisen länsimaisen USA:n maailmanpoliisi diktatuurin takana on juuri edellämainitut pikkusielut, jotka on päästetty korkeisiin asemiin vallan ytimessä ja tällaisille sekopäille on sitten annettu ydinlaukaisukoodit. Kuten ollaan nähty, niin näitä laukaisukoodeja on jo paineltu vuosien mittaan, mutta jokainen yritys sytyttää III-maailmansota on epäonnistunut. Koska liittoutuneiden alukset ovat käyneet ne neutralisoimassa. 

Illuminati -eliitillä on siis avaruuden ulkopuolisia vihollisia, jotka ovat onnistuneet estämään eliitin haluaman ydinsodan alkamisen ja tästä eliitti on ollut todella käärmeissään.