http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 17, 2015

Ranskan iskujen poliittinen motiivi selvisi: Turvatakuilla ei Nato maat Natoon



Ranska alkoi nyt vaatimaan itselleen EU:n turvatakuut ja jos tähän nyt vielä ryhtyvät ne muut EU-maat jotka eivät vielä ole Naton jäseniä. Niin tämä tulee viemään ne näillä keinoilla Naton jäseneksi.


Ranskan presidentti Francois Hollande vaati puheessaan, että EU:n jäsenmaiden olisi nyt otettava artiklan 42.7:n käyttöön ottamista. Turvatakuut on kirjoitettu Lissabonin sopimukseen. Sillä tarkoitetaan sitä, että muut EU-maat sitoutuvat auttamaan kaikin keinoin, jos yksi maa joutuu sotilaallisen hyökkäyksen kohteeksi.

Mutta missä mielessä Mossadin ja CIA:n sekä Iso-Britannian tiedustelupalveluiden organisoima Isis valtionterrorismi on sotilaallinen uhka ? 

Vielä huomioitavaa on, että Nato on aktivoinut artiklansa kerran, 9/11 terrori-iskujen jälkeen vuonna 2001.

Suomen puolustusministeri Jussi Niinistö (ps.) ei suostunut kommentoimaan asiaa vielä maanantai-iltana tiedotusvälineille.


Eipä ollut siis mikään yllätys, että rikollinen maailmaneliitti organisoi valtionterrori-iskut Pariisissa, jotta niiden varjolla voitaisiin nyt pakkoliittää loput Natoon kuulumattomat maat Natoon, Lissabonin sopimuksessa olevien "turvatakuiden" varjolla. 

Kaiken tämän geopoliittisen vehkeilyn ja juonittelun takana on Rothschildien himo saada riistettyä Venäjän valtion luonnonvarat aina öljyjä myöten. Nyt se ei enää tämän rikollisen kasaarijuutalaisen eliitin mielestä onnistu millään muulla keinolla, kuin pakkoliittämällä loput EU-maat Natoon ja aloittaa lopullinen suursota Venäjää vastaan. 

Tilanne on tällä hetkellä eskaloitumassa Syyriassa, jossa Venäjän ilmavoimat ovat jo Ranskan kanssa pommittaneet raskaasti Isis tukikohtia ja koulutusleirejä. Heidän ammusvarastonsakin on lähes kokonaan tuhottu ja tämä kaikki on saanut myös Valkoisen Talon paniikkiin, koska Illuminatin kasaarien mafia ei ole asiasta iloinen. Koska nyt USA:n veronmaksajien rahoista joudutaan jälleen lohkaisemaan lukuisien miljardien siivu Isis järjestölle lähetettäviin asetoimituksiin. 



Nato on siis käytännössä pankkiireille samanlainen rahanteko väline kuin USA:n armeija

Aina löytyy uusia maita jonne voidaan tämä maailmanpoliisiarmeija lähettää tappamaan miljoonia ihmisiä ja jokainen kiväärin laukaus käytännössä kilahtaa näiden kasaarijuutalisen eliitin taskuun voittoina. 

Tässä ei siis mistään "turvatakuista" ole nyt kysymys, vaan Illuminatin kasarijuutalainen eliitti on riisumassa EU-maiden kansalaisilta kaikki perusoikeudet pois ja pakkoliittämässä myös Ruotsin ja Suomen Natoon

Yhdenkään Natoon kuulumattoman maan ei pidä alistua tämänkaltaiselle sotakolonialismille ja eliitin fasismille. 

Suomella on vielä parikymmentä vuotta sitten ollut oma armeija, jolloin tällä maalla oli oma uskottava puolustus. Mutta nyt korruptoitunut valtionjohto sekä veroparatiisihuijareiden eliitti on vuosien varrella riisunut Suomen armeijan rauhan ajan puolustusresurssit, jotta ne voitaisiin lanseerata Naton invaasiolle.

Kenraalit ovat kaapanneet siis vallan ja itsenäinen Suomi on enää pelkkä muisto vain.   





Kaikki jotka ovat viime vuosina vielä jaksaneet lukea näitä korruptoituneita Suomen tiedotusvälineitä, niin ei ole voinuut välttyä siltä äärimmäiseltä sotakiihkoilulta, johon mm. suomenruotsalainen eliitti on Suomea taas viemässä. 

Lahjotut Iltalehden toimittajat kirjoittelevat nyt jo, että "Pitääkö Suomen joutua taas uuteen Talvisotaan".   

Mitä nämä lahjottujen journalistien lauseet muuta paljastaa kuin sen, että tämän maan korruptoitunut eliitti on viemässä Suomea kohti Natoa  ja kohti suursotaa. 

Tuollainen suursota jotain Venäjä ja Kiinaa vastaanhan olisi tälle eliitille mitä mainoin keino päästä eroon näistä Suomen lukuisista työttömistä, kun pistetään ne vain rajalle tykinruoaksi.  Sen jälkeen he eivät sitten rasita valtion velkaantunutta taloutta.



Yksi entinen Yhdystaltain presidentti Jimmy Carterin kaudella toiminut ulkoministeri Cyrus Vance kuvaili näitä lukuisia ihmisiä hyödyttömiksi suursyömäreiksi, joista tulisi päästä kaikilla keinoilla eroon. Lausunto oli peräisin Illuminatin ajatushautomon Kolmensadan Komitean laatimasta eugeniikka raportista Global 2000. Missä eliitti pohti lukuisia keinoja, joilla ylimääräisestä 90 % maailman nykyväestöstä päästäisiin helpoiten eroon.



Ihmishenki ei siis ole näille Illuminatin sielunsa myyneille korruptoituneelle eliitille minkään arvoinen, mutta jos joku USA:n armeijan sotilas nyt saa vielä enen kuolemaansa Irakilaisessa tienvarsipommi-iskussa tapettua ja murhattua kymmeniä perheitä lapsineen. Niin tällainen tuottaa lähi-itään eliitin mielestä uuden maailmanjärjestyksen mukaista demokratiaa. 

Näitä USA:n sekä Naton maiden armeijan tekemiä massamurhia ei paljommin ole dokumentoitu, mutta jokunen vuosi sitten julkaistu dokumentti Viisi Rikottua Kameraa (5 Broken Cameras 2011) onnistuu näyttämään hyvin läheltä Israelin siirtokuntien armeijan lapsiinkin kohdistuneet joukkomurhat. Tämän dokumentin katsominen olisi varsinkin kaikille PRO ISRAEL -mielisille hyvinkin suositeltavaa.



Lähteet: http://yle.fi/uutiset/ranska_haluaa_kayttoon_eun_turvatakuut/8460087