http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 16, 2015

Nyt kuuluu Ranskasta kummia: Pariisin iskujen päivänä järjestettiin laaja terrorismin vastainen harjoitusPatrick Pelloux paljasti suorassa radiolähetyksessä viime lauantaina, että Pariisissa pidettiin viime perjantaina terrorismin vastainen laaja harjoitus. 

Eli terrorisminvastainen harjoitus toteutettiin juuri samaan aikaan, kuin Pariisissa samaan aikaan tapahtuneet iskut. 


Lontoossa tämä tapahtui myös 7/7 terrori-iskujen aikana.


Yhdysvalloissa oli 11.9.2001 käynnissä laaja terrorismin vastainen harjoitus ja samaan aikaan CIA ja Mossad toteuttivat yhden USA:n historian verisimmistä ja tuhoisimmista terrori-iskuista Yhdysvaltain maaperällä.

Norjan pääkaupungissa Oslossa oli vain 48 tuntia ennen Utöyan tapahtumia terrorismin vastainen harjoitus käynnissä vuonna 2011.
 

Näemme tästä siis sen kuinka nämä valtionterroriteot sattuvat jokainen kerta laajan terrorisminvastaisen harjoituksien päivälle. Sillä myös mahdollisestaan se, ettei paikallisten poliisiviranomaisten resurssit ole tarpeeksi suuria vastata tuohon mahdolliseen maan sisäiseen uhkaan tai hyökkäykseen.


Pelkkä sana terrorismi tulee alunperin latinankielen sanasta terrere, 'aiheuttaa kauhua, pelotella'. Sitä se käytännössä on aina ollutkin, mutta se miten eliitti kertoo sen olevan on ollut aina täyttä disinformaatiota. 

Sillä ei USA:n ja läntisten tiedustelupalveluiden organisoimat ja rahoittamat Isis terroristit ole uhka oikeasti kenellekään. Vaan heistä on tehty kansainvälinen pelote, jolla eliitti sitten yrittää kaventaa länsimaisten valtioiden ihmisoikeuksia. 

Eliitti uskottelee, että se itse pelkäisi terroristeja ja kulissien sisällä se kutsuu heidän vastustajia terroristeiksi, koska heidän toiminta uhkaa eliitin piilotettua valtaa ja sen rakenteita. 

Isis järjestö ja Isis terroristi on siis pelkkä USA:n hallinnon luoma mörkö, jolla aika-ajoin pelotellaan länsimaiden ihmisiä, jotta näiden länsimaiden ihmisten perusoikeudet onnistuttaisiin lopulta viemään. Mutta siihen tarvitaan vielä rutkasti enemmän pelottelua ja pankkiirieliitti kaavailee jo täysimittaista sotaa, jolla tämä fasistinen loppuhuipennut saataisiin lopulta toteutettua. 

Illuminatin -eliitti on saanut luotua kokonaisen trendin tällä luomallaan "terrorismin vastaisen sodan" aikaansaamalla pelolla. Kun jo pelkästään Lontoossa 2000-luvun puolessa välissä Mossadin ja Mi5 ja Mi6:n sekä CIA:n lavastamilla valtionterrori-iskuilla Lontooseen saatiin lopulta asennettua yli 2 miljoonaa turvakameraa. Niin olemme myös Suomessa nähneet viime vuosina, kuinka myös Helsinki on nykyään täynnä myös näitä pallokameroita. Illuminati -eliitin märkä päiväuni on se, että se voisi vielä jonain päivänä valvoa jokaisen maailman kansalaisen ajatuksia ajatuksia lukevilla mikrosiruilla. Sitten jos teet ajatusrikoksen niin sinut voidaan tuomita vankilaan ilman oikeudenkäyntiä.

mä skenaario ei todellakaan ole mistään George Orwellin satukirjasta, vaan se on eliitille täyttä futuurista realismia. 

USA:ssa Motorola yhtiöllä on huhujen mukaan ollut jo useita vuosia sellainen tarra, jonka mikrosiru tai jopa tatuointi pystyy lukemaan ajatuksia, niin kuvitelkaa nyt jos vielä jonain päivänä tällainen ajatuksenlukuteknologia tuodaan meidän jokaisen ulottuville. Niin ei sitä tultaisi lopulta käyttämään kuin vain koko ihmiskunnan lopulliseen orjuuttamiseen. 

Illuminatia edustava rikollinen valtaeliitti on aina halunnutkin, että ihmiset tuntisivat paljon pelkoa ja vaatisivat että viranomaiset turvaisivat heitä. Niin tämän kaiken Isis terrorismilla pelottelun keinoilla he nyt yrittävät lietsoa mahdollisimman paljon pelkoa länsimaissa ja viedä sen varjolla ihmisoikeudet meiltä jokaiselta pois. Sillä se lopullinen kolmas valtakunta, jonka nämä Sionistit yrittävät rakentaa olisi totaalinen poliisivaltio, jossa kaikki nykyiset ihmisoikeudet riistettäisiin pois jokaisen ihmisen ulottuvilta.