http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 06, 2015

FEMA taisi paljastaa seuraavan psyop operaationsa


Yhdysvaltain FEMA taisi tällä kertaa paljastaa seuraavan lavastettavan psyop -operaationsa, kun se hakee nettisivuillaan ihmisiä Teksasissa 8. marraskuuta toteutettavaan simuloituun ampumavälikohtaukseen.

Ampumavälikohtausharjoitus tullaan toteuttamaan Woodlandin ostarilla.  Woodlandin ostoskeskus sijaitsee aika lähellä Houstonia, Teksasissa. 


Lavastettu ampumavälikohtaus harjoitus siis järjestetään tuolla ostarilla 8. marraskuuta klo 17.30.

Siihen osallistuvia kehoitetaan pukemaan päälle vanhoja vaatteitaan, koska tuolla tullaan käyttämään myös tekoverta.

No jäämme odottamaan ensi sunnuntaita ja sitten näemme, että onko jälleen CNN:n kamerat valmiina Teksasissa ? Mikäli psyop operaatio tässä on kyseessä, niin Crisis Actors kriisinäyttelijät ovat varmasti paikan päällä taas antamassa lausuntojaan, Hollywoodin B-luokan amatöörinäyttelijän kokemuksella. FEMA:n sivulla tästä ampumavälikohtauksen simulaatiosta löytyy ihan virallinen pdf-dokumenttihttp://www.mctxoem.org/external/content/document/1945/2596390/1/JASE%20Volunteer%20Call%20Out.pdf

USA:n kasaarijuutalainen eliitti yrittää tehdä nyt kaikkensa, jotta Yhdysvaltain aselait saataisiin lopulta sille tasolle, että kaikki yksityisomisteiset aseet saataisiin kiellettyä kansalaisten ulottuvilta. Mutta tätä samaa he myös yrittävät nyt toteuttaa Euroopan Unionin hallinnossa.

Eliitti on tähänkin mennessä ilmoittanut jokaisen lavastetun tai ei lavastetun ampumavälikohtauksen jälkeen, että kyseessä olisi sota aseellista väkivaltaa vastaan, vaikka kyseessä on sota laillisen aseen omistajia vastaan.

Lähteet:https://www.youtube.com/watch?v=K6jXmCvwowM

 http://www.mctxoem.org/external/content/document/1945/2596390/1/JASE%20Volunteer%20Call%20Out.pdf

https://www.fema.gov/community-emergency-response-teams/ 

http://www.packs4survival.com/product/P4S-CERT-PM1