http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 02, 2015

Videoanalyysi: Ei merkkiä ohjuksestaEgyptin, Siinaille pudonneen Venäläiskoneen turman kuvanauhassa ei näy merkkiä ohjuksesta, joten koneessa saattoi tällöin olla pommi sisällä.

Lisäksi tuo hidastettu videon kohta jossa kone räjähtää, on sitä ennen aivan kuin leikattu kohta.


Jos syyllisiä lähtee veikkaamaan niin mitä todennäköisimmin CIA:n toimeksianto tällä tapauksella on vääjäämättä ollut. Pommi on asennettu matkustajakoneeseen ja takana ovat tiedustelupalveluiden ammattilaiset tod. myös Israelin Mossad. 

Koneen kulkureittiä on seurattu tarkalleen reaaliaikaisesti tutkasta ja vasta sitten kun siihen on ollut näkyvyys, niin CIA:lle työskennellyt operatiivi on räjäyttänyt koneen etänä. Räjähdemateriaalina on käytetty sotilasräjähdettä C4. Mutta näitä teknisessä tutkimuksessa vielä selviäviä asioita ei Sionistien omistama media kerro mitään. 

Tulemme vain kuulemaan mitä erinäisempiä valheita siitä, kuinka turman syyksi väitetään lopulta huonoja Venäläisiä suihkukoneita ja turvattomia lentoyhtiöitä. Aivan kuten Ukrainassa 2014 kesällä alasammutun Mh17 lennon tutkimus oli alusta alkaen pelkkä todellisen turman peiteoperaatio.