http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 18, 2015

Pohjois-Pariisin piirityksessä pommeja räjäyteltiin kuin uudenvuoden aattona


  
Pohjois-Pariisissa käydyssä poliisipiirityksessä kuului voimakkaiden räjähdysten sarja. Räjähdyksiä kuulee peräjälkeen yhteensä kahdeksan. Pommeja siis räjäyteltiin poliisin toimesta kuin uudenvuoden aattona.

Tiedotusvälineiden mukaan siellä vain räjäytti yksi nainen itsensä.

Räjäyttiköhän tuon nainen itsensä kahdeksan kertaa ? Pentagonin sotilastiedustelun taholta organisoitu psyop propaganda laskelmoidaan niin, ettei sitä uskota monenkaan normiuutisenlukijan kyseenalaistavan. 


Onko mielestänne normaalia, että poliisi käyttää raskaita räjähteitä piiritystilanteessa ? 


Lähtisikö paikallinen poliisi esimerkiksi pankkiryöstäjän perään ja aseistautuisi mielummin dynamiiteilla.


Räjähteiden käyttö Pohjois-Pariisilaisessa lähiössä käydyssä piiritystilanteessa liittyi vain psykologisen sodankäynnin operaatioon. Nuo lukuisat pommit, jotka poliisin erikoisjoukot räjäyttivät taustalla saivat ihmisissä aikaan enemmän pelkoa ja se oli niiden tarkoituskin.

Normi uutistenlukija ei kykene kyseenalaistamaan tätä, että miksi näitä räjähdyksiä kuului taustalla niin tolkuttoman monta kertaa. 

Medialukutaito on asia jota meille ei opeteta kouluissa ja tästä syystä suurin osa uutistenlukijoista ajautuu vastaanottamaan valheellista ja väärää tietoa heijastaen kaiken vielä omaan alitajuntaansa. 

Israelissa kehitetty propagandanlevitys tekniikka Hasbara on ollut Sionistisen mediakorporaatioiden suosiossa jo iät ajat. Se tarkoittaa valheiden uutisoimista faktana, eli sitä mitä käytännössä läntinen ja korruptoitu media tekee koko ajan.Lopullinen herääminen kuitenkin tapahtuu jokaiselle ihmisyksilölle jossain vaiheessa. Tällöin yksilön tietoisuus ylittää ns. kollektiivisen vanginvartijatietoisuuden kriittisen massan ja alkaa toimimaan itsetiedostavassa moodissa. 

Itsetietoisuus = Sinä itse, eli todellinen minäsi. Lopulta valheellinen ego jää taustalle ja ihmisyksilö tajuaa loputtomat rerussinsa mm. luovuuden sekä henkiset ulottuvuutensa voimakkuuden.

Ihmiskunta on tällä hetkellä kokemassa suurta tietoisuuden evoluutiota, jonka vauhti on kiihtymään päin. Tämä on sitten horjuttanut korruptoituneen eliitin asemaa ja he ovat hädissään siitä, etteivät he pysty millään keinolla tätä henkisen evoluution prosessia pysäyttämään. 

Valtionterrorismi ja siitä seurannut pelko maailmalla on vain merkki siitä, kuinka materian pimeät voimat yrittävät saada horjutettua tätä tietoisuuden evoluution prosessia. Mutta valo on aina varjoa voimakkaampaa ja kuten sanotaan totuus ei pala tulessakaan. Kuten sanotaan vaikka tieto lisää tuskaa, niin totuus tekee meidät vapaaksi ja tämä on hyvä muistaa.


Valtionterrorismi on tullut tiensä päähän ja Suomea kuin Ruotsia ei voida enää pelotella Natoon. 


Rikollinen eliitti on syystä nyt hädissään ja yrittää kaikilla keinoilla EU:n tulevassa kriisipalaverissa toimeksiantajiensa kautta varmistaa sen, että Lissabonin sopimuksen artiklat tultaisiin hyödyntämään Pariisin iskujen varjolla. 


Suomea ollaan siis salaisesti liittämässä Natoon, mutta valtioneuvosto sekä tähän salahankkeeseen kuuluvat ministeriöt eivät uskalla puhua asiasta suoraan. Vaan he puhuvat siitä epäsuoraan. 


USA:n hallinto painostaa Suomea Natoon ja painostaa EU-maita nyt toteuttamaan nuo toimet, joilla loput ei Nato maat saadaan Pariisin terrori-iskujen varjolla pakkoliitettyä Natoon. Koska lähi-idässä on eliitillä uusia sotahankkeita, joihin se tarvitsee lisää sotilaallista voimaa. 


Rothschildien pankkisuku on jo pitkään him0innut Iranin valtion kaappaamista ja he haluavat ryöstää Iranin valtion varat pakottamalla sinne keskuspankkinsa. Mutta tämä ei enää onnistu ilman sotilaallista invaasiota ja siksi Israelin valtio on suunnitellut jo pitkään sotaa Irania vastaan.Isis järjestön nukkuvia soluja on nyt tällä hetkellä eri puolilla Eurooppaa ja rikollinen pankkiirien eliitti on jo antanut seuraavan toimeksiannon läntisille tiedustelupalveluille, että mikä tarkka päivämäärä seuraava psyop -operaatio ja valtionterrori-isku suoritetaan. 
Huhuja on liikkunut että seuraava kohde olisi Espanja, koska siellä korkein oikeus julisti Israelin pääministeri Benjamin Netanyahun etsintäkuulutetuksi vuonna 2010 tapahtuneista sotarikoksista. Netanyahu on ollut tapauksesta Israelista kantautuvien tietojen mukaan raivoissaan. 
Onhan toki kasarijuutalainen eliitti järjestänyt Espanjassa verisiä terroritekoja aiemminkin, kun vuonna 2004 se organisoi toimeksiannostaan Mossadin ja CIA:n järjestämään Madridin lähijunissa tuhoisia pommi-iskuja. Niissä kuoli yhteensä 191 ihmistä ja loukkaantui 2 050. Iskut lavastettiin Al Qaidan toteuttamiksi, eli toimittiin kuten Naton, Gladion operaatioissa.