http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 18, 2015

Iltasanomat heräsiIltasanomat heräsi nyt ja uskalsi uutisoida tuosta Pariisin iskut ennustaneesta Twitter botista. Mistäköhän ovat keksineet tuosta uutisoida.

Iltasanomien mukaan verkkokeskusteluissa tätä viestiä on pidetty mm. osoituksena, että koko operaation taustalla ovat olleet länsimaalaiset valtiot, joiden tarkoituksena on nostattaa vihaa muslimeja kohtaan.

Sitten vielä IS väittää faktaksi ja todellisimmaksi selitykseksi sitä, että Reddit-sivustolla julkaistun selvityksen perusteella kysymys olisi vain puhtaasta sattumasta, jolla on hyytävä ajoitus.


Suomalainen iltapäivälehti journalismi on ollut erityisesti viime vuosina varsin surkealla tasolla ja poliittista sensuuria esiintyy yhä enemmän. YLE on tällaiseen poliittiseen sensuuriin syyllistynyt viime aikoina vieläkin enemmän.

 

Meinasi kahvit mennä väärään kurkkuun kun muutama kuukausi sitten huomasin, että Iltalehden nettitv-osio (IL TV) oli ottanut käyttöön SALALIITTOTEORIAT osaston

Mistä tämä muusta viestii kuin siitä, että Iltalehti pelkää menettävänsä muuten lukijoitaan, joten on siksi lanseerannut IL TV:n puolelle myös salaliittoteorioita käsittelevät videonsa.

Alunperinhän tämä koko "salaliittoteoria" sana luotiin Yhdysvalloissa CIA:n toimesta ja sen käyttötarkoitus on ollut vain ja ainoastaan poliittinen. Sen avulla on pyritty eliminoimaan kaikki kriittinen keskustelu aiheesta kuin aiheesta ja vain tuon sanan mainitseminen missä tahansa esim. uutisjutussa, saa sitten kollektiivisessa unessa olevien ihmisten tietoisuuden kaapattua. Ahaa tämä oli salaliitto, eli huuhaata (ei totta).

Mutta viime vuosina ja erityisesti viimeisen kymmenen vuoden sisällä tämä kaikki entinen olkinukke journalismi on kokenut suuren muutoksen, kun Sionistien omistamat mediakorporaatiot on lähes pakotettu muuttamaan asennettaan näihin ns. itse asioihin. 

Salaliitto eli salahankeSalaliittoja eli poliittisia salahankkeita on aina ollut ja tulee aina olemaan, niin kauan kuin länsimainen maailman pyörii tämän ns. tuhokapitalismin ympärillä.


- Kennedyn murha oli salaliitto
- Nokian myyminen ulkomaille oli salaliitto

- Suomen vieminen Natoon on salaliitto

- Suomen ja Naton välinen isäntämaasopimuksen valmistelu oli salaliitto, koska siitä ei kerrottu Suomalaisille
- Irakin sota oli salaliitto, koska sen veruke lavastettiin 9/11 terrori-iskuilla

- Uusi maailmanjärjestys on salaliitto, koska siitä ei eliitti suostu julkisesti puhumaan avoimesti ja julkisesti
- Bilderberg eliitin kokoukset ovat aina olleet osana salaliittoa, koska siellä keskinäistä salaista keskustelua käyvä valtaeliitti ei suostu koskaan paljastamaan mitään siellä käymiään keskusteluja julkisuuteen- CIA:n salainen MK ULTRA -ohjelma on salaliitto, koska siitä ei tiedotettu kenellekään kansalaiselle mitään, ennen kuin se paljastui vuonna 1975- Lontoon 7/7 terrori-iskut olivat salaliitto, koska niiden takana olivat läntiset tiedustelupalvelut- 9/11 terrori-iskut olivat salaliitto, koska niiden tilaaja oli kasarijuutalainen eliitti, joka antoi läntisille tiedustelupalveluille toimeksiannon lavastaa terrori-iskut USA:ssa ja syyttää siitä Osama Bin Ladenia sekä Al-Qaida järjestöä
- Al-Qaida järjestö on ollut salaliitto, koska sen perustaja CIA ei ole kertonut julkisuudessa mitään siitä, että kuinka tämä oli jo syntymästään lähtien 1987-1988 CIA:n ylläpitämien ääri-islamilaisten taistelijoiden tietokanta


- Isis järjestö on salaliitto, koska sen tukijat Turkin valtio, USA:n hallinto, kasarijuutalainen Illuminati ei ole suostunut paljastamaan totuutta, että he rahoittavat tätä ja organisoivat Naton kanssa valtionterrori-iskuja mm. Pariisiin, jotta saisivat perustettua EU-maissa lopullisen poliisivaltion

Mikään noista edellämainituista salahankkeista ei ole kenenkään omasta päästään keksimiä salaliittoja, vaan ne ovat kaikki vuotaneet jo julki. Sillä eivät ihmiset ole mitään tyhmiä, jos heillä on kyky auennut itsenäiseen ajatteluun. 

Tätä itsenäistä ajattelua poliittinen ja korruptoitunut eliitti pitää heille mitä suurimpana uhkana. Tästä myös USA:n lukuisien presidenttien poliittisena neuvonantajana tunnetuksi tullut Zbigniew Brezinski ilmoitti puheessaan jokunen vuosi sitten.


Illuminati käytännössä siis on tiennyt jo vuosia, ettei heidän barbaarinen uusi maailmanjärjestys pysty toteutumaan enää ollenkaan. Mutta silti tämä kasarijuutalainen eliitti ei suostu edelleenkään perääntymään aikeissaan, vaan ovat edelleen valtioiden ryöstöretkillä.


Libya ryöstettiin jo, mutta Syyria, Iran sekä Venäjä on vielä ryöstämättä. Rothschildit haluavat jokaisesta omavaraisesta maasta ryöstää käsiinsä kaikki luonnonvarat, sekä pakottaa nämä maat perustamaan yksityinen keskuspankki, jota nämä verenimijät sitten kontrolloisivat velkaannuttamalla näitä maita.


Suomikin on käytännössä velkaantunut leijonasosan vain Rothschildeille, koska luovutti EMU-sopimuksen jälkeen oman valuutan luomisoikeuden yksityisomisteiselle EKP:lle (Euroopan Keskuspankki).


Suomen valtio on käytännössä nyt kuin joku ulosottovelkainen vanhus, jonka eläminen maksaa palvelutalossaan niin paljon, että on otettava jokainen vuosi kymmeniä tuhansia euroja velkaa.


Tilanne paranisi sillä, että muuttaisi pois tuosta liian kalliista palvelutalosta ja muuttaisi halvempaan.


Suomen valtionjohto on kuitenkin täysin korruptoitu ja yksikään hallituspuolue ei uskalla puhua mahdollisesta euro erosta, jonka hinta tulisi olemaan arviolta 20 miljardia euroa.


Se on fakta, että euro ei kellu ja sitä ei voi Suomen valtio devalvoida, vaan euro vain velkaannuttaa Suomea entisestään. Mutta myös tämä käynnissä oleva Sionistien ohjaama pakolaiskriisi velkaannuttaa valtiota jo niin paljon, että valtion on otettava koko ajan enemmän velkaa, jotta kykenee ylläpitämään näiden Isis-miesten turvapaikkajärjestelyt kunnossa.


Tämän kaiken taustalla sitten SUPO suurin piirtein nukkuu ja ei ole vieläkään nostanut Suomen turvallisuustasoa, koska tänne on jo tullut lähi-idästä etsintäkuulutettuja sotarikollisia turvapaikanhakijoina.
Lähde: http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1447759575068.html