http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 02, 2015

Egyptissä pudonneen Venäläiskoneen mysteeri syveneeEgyptissä alas pudonneen matkustajakoneen mysteeri sen kuin syvenee. Venäläisen lentoyhtiön lento A321 putosi Egyptin Siinailla viime lauantaina. 

Silminnäkijöiden mukaan kone räjähti ilmassa ja hajosi kappaleiksi. Läntinen media on yrittänyt alusta asti peitellä sitä, että kone ammuttiin alas todennäköisesti jollain ohjuksella. Paikallinen ISIS-ryhmä jopa yritti ottaa kunniaa koneen alasampumisesta, mutta Venäjän hallinto ampui nuo huhut alas jo ja sanoi, ettei Egyptin kapinallisilta löydy sellaisia aseita matkustajakoneen alasampumiseen.

Venäläistutkijat selvittävät tällä hetkellä pommin mahdollisuutta ja jos nyt ajattelee, että mikä nyt voisi muuten hajoittaa matkustajakoneen ilmassa muu kuin räjähdys, niin ei niitä vaihtoehtoja paljon jää enää jäljelle. 

Flighradar24.com sivuston mukaan turmalentokone ehti saavuttaa 10 210 metrin korkeuden 21 minuutissa. Kuitenkin vain minuuttia myöhemmin sen lentokorkeus oli enää 8 649 metriä ja nopeus vain enää 172 km/h. 


Youtuben videopalveluun ilmestyi samana päivänä tällainen video, jossa joku matkustajakone räjähtää ilmassa ja putoaa alas. Videon aitoutta nyt ei vaan vielä olla pystytty varmistamaan, mutta tällaisenkin kuvanauhan analysointi on paljon helpompaa, kun kuvanauhaa hidastetaan niin nähdään, että räjähtääkö kone ilmassa vai osuuko siihen kenties ohjus.
Venäläiskoneen alasampumisen poliittiset syyt


No siinä ei nyt tarvitse olla mikään ennustaja jos lähdetään päättelemään näitä mahdollisia poliittisia motiiveja, että miksi juuri Venäläinen matkustajakone ammuttaisiin alas Egyptissä.

Venäjän ilmavoimat aloittivat muutamia viikkoja sitten laajat pommitukset Syyriassa USA:n hallinnonkin aseistamia ja rahoittamia ISIS-joukkoja vastaan. Näiden Syyrian islamikapinallisten ISIS-leirit on käytännössä pommitettu jo miltei kokonaan maan tasalle ja tämä on saanut mm. Pentagonin sotilasjohdon raivon partaalle. Siellä jos missä puidaan nyrkkiä ja uhotaan kostoa Venäjälle, niin mikäs sen parempaa kuin ampua kostoksi Venäläinen matkustajakone alas Egyptissä. 

Olihan tässä juuri äskettäin tuo mutuperäinen juttu Fort Russin sivulla, jossa kerrottiin Georgian ex-presidentti Mikhail Saakashvilin ja USA:n varapresidentti John McCainin suunnittelevan Yhdysvaltalaisen matkustajakoneen pudottamista Syyriassa, josta syytettäisiin Venäjää. Niin mistä sen tietää vaikka tämä operaatio oltaisiinkin toteutettu jo nyt, mutta vain iskukohde vaihtunutkin Venäläiseksi matkustajakoneeksi. 


Kun Saakashvili etsintäkuulutettiin kotimaassaan Georgiassa mm. 2008 vuonna tapahtuneista sotarikoksista, niin mies pakeni ensimmäisenä Ukrainaan ja hänelle myönnettiin Odessasta turvapaikka.


Saakashvilin aloittaman Etelä-Ossetian sodan Venäläisperäisten asukkaiden teurastukset saivat lopulta Venäjän armeijan tekemään sinne invaasion. Saakashvili juoksi CNN:n uutiskameroiden kuvaamana paskat housussa henkensä edestä, kun kuuli Venäjän ilmavoimien koneen äänen. Sitten hänet saatettiin useiden aseellisten miesten toimesta mustaan jenkkihummeriin. 


Tällainen pelkuruus kuvastaa näitä valtaeliitin sotarikollisia. Kun Saakashvili sai puhelun Putinilta, joka púhelimessa kertoi tulevansa hirttämään miehen palleista, jollei Georgia vedä joukkojaan pois Etelä-Ossetiasta. Niin Saakashvili alkoi syömään kravattiaan tv-kameroiden edessä.