http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 16, 2015

LIveleakista löytyy hyvin paljastava video Bataclan teatterin tapahtumista

Kiitos jälleen että meillä on Internet, josta löytyy riippumatonta tietoa myös Pariisin perjantaisista tapahtumista.


Internetistä löytyvään Liveleak videopalveluun ladattiin video, joka on kuvattu sen Pariisin keskustassa sijaitsevan Bataclan teatterin ulkopuolella, jossa tapahtui tämä Pariisin iskujen verisin joukkomurha.

Tuo selvästi kännykkäkameralla kuvattu video ei jätä paljonkaan sanottavaa.

Poliisi ei esim. komenna paikalta esim. tuota punapaitaista siviilihenkilöä pois, joka pälyilee yhdessä tämän kännykkäkameramiehen kanssa tuolla vaarallisella alueella, jonne poliisi on tekemässä aseellistä rynnäkköä. Jotain se poliisi siinä huutaa alussa jonnekin suuntaan.

Toiseksi miksi poliisi ei käytä suojakilpeä, joita yleensä käytetään jokainen kerta kun kyseessä on hyvin vaarallisen henkilön kiinniotto. 


Tässä näkyy kuinka Suomen poliisin erikoisjoukot suorittavat Laajasalon murhaajan kiinnioton ja käyttävät siinä oikeaoppisesti suojakilpeä, koska epäilty oli aseistettu ja vaarallinen. 

Tässä on sitten vielä yksi toinen aito tilanne Helsingistä, jossa poliisi joutui turvautumaan mp5-konepistooliin, jolla ampui aseistautunutta narkkaria jalkaan. 
Tuossa poliisi komentaa sivullista kuvaajaa laittamaan kameransa pois.


Miksi sitten Ranskan poliisi ei turvautunut suojakilpeen tai komentanut sivullisia pois, kun tuolla Bataclan teatterin sisällä oli käynnissä brutaali verilöyly, jossa käytettiin vielä väitetysti Kalashnikov AK-47 kivääreitä ?

Vielä yksi erittäin huomattava asia on tuo poliisien vähyys tuossa silminnäkijävideolla. Ei niitä sinne näytä tuon kännykkäkameravideon perusteella menneen sisälle kuin vain muutama pari. Missä olivat lisäapujoukot, vai oliko video kuvattu vasta välikohtauksen alkupuolella ? 
 

Bataclan teatterin ulkopuolella näkyy eräs mieshenkilö, joka seisoo kyykyssä jonkun elottoman ruumiin vieressä. Hän vain pälyilee kameralle eikä pelastushenkilökuntaa näy lähimainkaan. 

Mutta tämä valkopaitainen tumma mies sitten on vieläkin hämärämpi kuvakulma. Mies vain chillailee puolipolviasennossa, kun viereisessä olevan teatterin sisällä on väitetysti käynnissä mitä vaarallisin aseellinen panttivankidraama. 

Kuka on sitten tuo punapaitainen mies, jota poliisi ei komenna missään vaiheessa pois tuon Bataclan teaterin ulkopuolelta ? 

Lopulta sitten tuo kännykkäkameramies uskaltautuu kuvaamaan suoraan Bataclan teatterin oviaukosta sisään. Huomatkaa vielä se, että tässä vaiheessa tuon teatterin ulko-ovella ei näy ketään virkapukuista poliisia aseistautuneena. 
Sallittaisiinko tämänkaltainen toiminta normaaleissa panttivankidraamoissa, että tavallinen kadunmies voisi tulla vapaasti kännykkäkameransa kanssa kuvaamaan tuollaisille paikoille, missä satojen ihmisten henki on vaarassa ? 
No ei tietenkään sallittaisi. 



Internettiin kuitenkin levisi Liveleakissa hyvin raaka kuva, jonka väitetään olevan tuon Bataclan teatterin sisältä. Oli sitten nuo ruumiit aitoja tai ei, niin kyseessä oli jokatapauksessa läntisten tiedustelupalveluiden avustuksella organisoitu psyop -operaatio, jonka psykologinen vaikutus jatkuu vielä useita viikkoja. 

Tuo Liveleakin video saattoi olla jo liian paljastava ja se saatetaan poistaa Liveleakista minä hetkenä hyvänsä, joten siltä varalta kannattaa mm. tällä sovelluksella ladata nämä tärkeät todistusaineistot parempaan talteen. Googlella löytyy näitä sivu sovelluksia, joiden kautta myös Liveleakin videot voi ladata omalle koneelle.