http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 17, 2015

Kuka on Patrick Pelloux, joka soitti radioon Pariisin iskujen alla ja paljasti käynnissä olevan terrorisminvastaisen harjoituksen ?Pariisin iskujen alla paikalliseen radioon soitti muuan Patrick Pelloux niminen mies, joka on ammatiltaan lääkäri. Hän on myös näytellyt parissa elokuvassa. Bad Girl (2012) ja Incognito (2009).

Mies kertoi radiossa, että Pariisissa oli käynnissä terrorisminvastainen laaja harjoitus. 

Itse tämä koko Pelloux alkoi kiinnostamaan kun katsoin tämän yhden Ron Johnson nimisen Youtube kanavanpitäjän analyysin Pariisin iskuista. 

Pelloux alkoi kummasti kiinnostamaan sen jälkeen, kun kävi ilmi että hän oli myös Charlie Hebdon iskujen aikaan aivan kulmilla ja väitti olevansa ensimmäinen mies, joka soitti Ranskan presidentti Francois Hollandelle ja kertoi tapahtuneesta.
Mies jolla on vielä Ranskan presidentin henkilökohtainen puhelinnumero kertoo jo jotain, että niillä miehillä joilta sellainen löytyy kännyköistään eivät ole enää mitään ihan tavallisen taivaan tallaajia, vaan heiltä löytyy silloin väkisinkin ns. poliittista valtaa takanaan. 

Pellouxin sanottiin kirjoittaneen aiemmin Charlie Hebdoon artikkeleita vuonna 2004Hän tuli ensimmäistä kertaa tunnetuksi Ranskassa vuonna 2003 kesällä tapahtuneiden lämpöaaltojen aikaan, jolloin Ranskassa kuoli lukuisia ihmisiä ja erityisesti vanhuksia lämpöaallosta aiheutuneisiin komplikaatioihin. Pelloux ryhtyi tuolloin kampanjoimaan julkisesti tämän asian puolesta.
Tässä hän on Ranskan tv:ssä vieraana jossain ajankohtaisohjelmassa ja kertoo Charlie Hebdon verilöylyn tapahtumista ja ainakin tuosta esiintymisestä päätellen vaikuttaa jollain tavalla järkyttyneeltä entisten kollegoidensa joukkomurhista.


 

Tässä Pelloux on taas CNN-kanavan haastateltavana ja ei taas vaikuta yhtä järkyttyneeltä kuin tuossa aiemmassa videossa. Nämä molemmat haastattelut ovat tuolta Charlie Hebdon iskun jälkeisiltä ajoilta.

Jos nyt kuitenkin ajatellaan, että mikä todennäköisyys on tällaisen yksittäisen lääkärin joutua kahden terrori-iskun keskiöön, ilman ettei hänellä olisi minkäänlaista sisäpiirin tietoa niistä etukäteen. Sillä jos mies tiesi, että nyt Ranskassa oli käynnissä Pariisin iskujen alla laaja salainen terrorisminvastainen harjoitus. Niin mies jolta löytyy vielä presidentti Francois Hollanden numero kännykästä viittaa jo siihen, että tällä miehellä on täytynyt pakko olla sisäpiirin kontakteja, jota kautta hän tämän tiedon on vuotanut eteenpäin radioon.Julkisuudessahan ei tuosta Pariisin terrorisminvastaisesta harjoituksesta informoitu mitään, kuten ei näissä aiemmissakaan tapauksissa.


9/11 terrori-iskujen aikaan USA:ssa oli käynnissä kautta aikojen laajin terrorisminvastainen harjoitus ja simulaatio, johon myös kuului koko Yhdysvaltain ilmapuolustusjärjestelmän alasajo. Se ajettiin alas kokonaiseksi n. 48 minuutin ajaksi, jona aikana CIA ja Mossad toteuttivat tuon peiteoperaationsa, eli 9/11 terrori-iskut.
Lontoossa 7. heinäkuuta vuonna 2005 oli myös käynnissä laaja terrorisminvastainen harjoitus yksityisen toimeksiantajan kautta, jonka aikana läntiset tiedustelupalvelut saivat toteutettua varsinaisen 7/7 terrori-iskun peiteoperaationa Lontoossa, räjäyttäen busseja ja maanalaisia junia.

Bostonin maratonin pommi-iskujen aikana keväällä 2012 oli myös käynnissä terrorisminvastainen harjoitus. Bostonin maratonin aikaan ihmisille jopa huudettiin paikan päällä, että "Älkää hätääntykö, tämä on vain pelkkä harjoitus".

Norjan Utöyan sekä Oslon keskustan iskujen aikana oli myös Norjan viranomaisilla käynnissä laaja terrorisminvastainen harjoitus.