http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 16, 2015

RT kanava paljasti illut suorassa lähetyksessä Pariisin iskujen allaJo ollaan aikoihin eletty kun äsken Sionistinen eliitti onnistui organisoimaan massamurhan Pariisissa, niin nyt RT kanava paljasti illujen toiminnan Ranskan veristen terrori-iskujen tilaajana. 


RT-kanavan suorassa lähetyksessä oli Pariisista paikan päällä raportoimassa poliittinen asiantuntija Geraroid O Colmain

Hän löi heti ensimmäisenä tiskiin sen, että Ranskassa on näiden tuhoisien Pariisin iskujen jälkeen käynnissä ulkomailta johdettu propaganda kampanja mediassa, jonka tarkoituksena on saada ihmiset pelkäämään erityisesti muslimiväestöä Ranskassa.

Samanlainen propaganda psyop -kampanja oli käynnissä jo viime Tammikuussa, kun Charlie Hebdoon hyökättiin.
Colmain painotti, että ihmiset tulisi nyt saada tietämään että kuinka mm. Nato organisoi tämänkaltaisia terrori-iskuja, joita organisoidaan ulkomailta koko ajan siviiliväestöä vastaan. Tämänkaltaista terrorismia on harjoitettu Syyriassa kokoajan jo neljän vuoden ajan.

Colmain sanoi, että on käynnissä uusi Neo Kolonialismin aalto, joka kulkee myös Afrikassa joka palvelee vain hyvin pienen eliitin etuja.
Ei ole olemassa sotaa terrorismia vastaan, mutta pieniä terrorijärjestöjä organisoidaan eliitin kautta.
Colmain pamautti tähän vielä päälle, että kuinka näiden terrori-iskujen terroristit on koulutettu läntisten tiedustelupalveluiden toimesta. 

Voisi kyllä kuvitella, että jos Jacob setä Rothschild näki tämän RT-kanavan pätkän, niin tämänkaltainen valtamedian uutisointi saa eliitillä jo kuset lopullisesti housuun. Sillä olen aivan 100 % varma siitä, että siinä vaiheessa kun CNN linja saadaan RT:n tasolle, niin Sionistit juoksevat pakoon maanalaisiin bunkkereihinsa. 


Rikollinen eliitti on kauhuissaan näistä RT-kanavan uutisoinneista ja Hillary Clinton vaahtosi jo neljä vuotta sitten, että USA:n tulisi saada lisää rahaa propagandan levittämiseen informaatiosodassa, jonka USA on jo hävinnyt.

RT-uutiskanavasta on tullut nyt eliitille todella suuri piikki lihassa ja se on mitä mahtavin uutinen aikoihin. 
Elämme jo niitä aikoja jolloin eliitin valheet ja lavastama valtionterrorismi ei enää tehoa psykologisen pelottelun tasolla. Koska nämä kanavat kuten RT uskaltaa antaa jo äänen niille toimittajille, jotka puhuvat puhtaalla omatunnolla ja uskaltavat kertoa totuuden. Mutta Sionistien omistama CNN suoltaa edelleen valheita päivästä toiseen ja yrittää hädissään ylläpitää tätä pelkopornoa yllä Pariisin tapahtumista. 
Nyt Pariisin iskujen kulisseissa Euroopan kansainvälinen rikollispoliisijärjestö Interpol on kieltäytynyt kommentoimasta Pariisin iskuihin liittyvää tutkintaa. Selväähän on, että käynnissä ei mitä todennäköisimmin ole mitään virallista tutkintaa ja jos tälläkin kerralla joku paikallinen etsivä astuu varpaille, niin hänetkin tod. löydetään samalla tavalla ammuttuna, kuten kävi tälle eräälle Pariisilaiselle paikalliselle rikoskomisariolle., joka pääsi todennäköisesti Charlie Hebdon tutkimuksissa liian lähelle sylttytehdasta.