http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 18, 2015

Pariisissa käynnissä psyop kiinniotto-operaatio


Pariisin lähellä sijaitsevassa lähiössä on tällähetkellä käynnissä Pariisin iskujen psyop -operaatioon kuuluva pidätysoperaatio. Laukauksia on vaihdettu ja kaksi siviiliä ammuttu.

Kyseessä on Sionistisen CNN:n mukaan "iskujen aivoiksi" nimetyn Abdelhamid Aabaoudin kiinniotto-operaatio. Sitä ei kuitenkaan julkisuuteen kerrottu, että Aabaoudi on tässä Pariisin psyop -operaatioissa vain käsikirjoitettu "iskujen aivoiksi". Iskujen aivot olivat läntiset tiedustelupalvelut, jotka organisoivat Isis järjestön kautta iskuihin sopivat toteuttajat. 

Iskut etenivät kuten Naton salaisen maanalaisen armeijan, operaatio Gladion käsikirjassa. 

Paikallinen asukas oli kertonut heränneensä räjähdysten ääniin sekä tarkka-ampujien laukauksiin. Ranskalaisen Le Monde -lehden mukaan ampuminen alkoi klo 04.10 paikallista aikaa.  


Huomaatte varmasti sen, että miten tämä koko käynnissä oleva kiinniotto-operaatio on mitä täydellistä traumapohjaista massamielenhallintaa, jota tämä Pariisin "psyop-operaatio" noudattaa. 

Osa näistä kiinniotetuista tai poliisin toimesta ammutuista henkilöistä saattaa olla täysin ulkopuolisia, joilla ei ole mitään tekemistä minkään Isis-järjestön radikaalitoiminnan kanssa. 

Vaan he ovat päätyneet jo vuosia sitten Ranskan salaisen palvelun sekä CIA:n toimesta potentiaalisiksi lavastettujen valtionterrori-iskujen (false-flag attacks) syntipukeiksi. 


Mistä me tiedämme, että oliko esim viime perjantaina Pariisin keskustassa siinä toisessa kahvilassa jo valmiiksi asennettuja räjähteitä, kun tässä yhdessä paikallisen samassa korttelissa asuvan Ranskalais-Aasialaisen asukkaan kuvaamasta kännykkäkamera videosta näkyy, kuuluu sekä erottuu selvä räjähdys tuon La Casa Nostra kahvilan/ravintolan terassille alkanut hyökkäys. 

Tuota videota kun hidastaa enemmän videon kuvankäsittelyohjelmalla, niin tuo räjähdys näyttäisi jopa tulevan ylempää, kuin missä tuo ravintolan terassi sijaitsee ?

Voisimme arviolta veikata, että Pariisin iskujen psyop -operaation on suunniteltu kestävän ainakin yhden viikon putkeen ja ottaen vielä huomioon se, että kaikki tämä show maksaa todella paljon. Ei tuo terrorismin vastaisen sodan psyop shown järjestäminen ole missään suurkaupungissa ilmaista. Ranskalla on valunut äärimmäisen paljon rahaa nyt tuon poikkeustilan aikana, kun armeija on hälytetty apuun turvaamaan kaupungin julkisia kohteita.

Suomessa Sauli Niinistö piti eilen tiedotustilaisuuden, jossa hän paljasti sen kuinka Suomessa ollaan valmistelemassa salaa uutta lakia, jonka johdosta Suomi voisi lähettää muille EU-mailla sotilaallista apua.

Tämä siis käytännössä paljasti sen, että Suomen Nato jäsenyyttä sorvataan jo täyttä häkää piilossa, koska ei tässä mistään EU:n yhteisestä armeijasta nyt ole kyse. Sillä Suomi ei voi nykyisten lakien perusteella lähettää esim. Ranskaan sotilaallista apua. Siihen kun tarvittaisiin ns. Naton viides artikla ja Suomi olisi silloin pakko liittää Naton jäseneksi.

Mutta myös Ruotsi on ajettu samalla tavalla geopoliittisesti nurkkaan tämän asian johdosta. Sinne kasaarien eliitti tarvittaessa tilaa valtionterrori-iskun, jos ei Ruotsin valtionjohto ala pikaa valmistelemaan Nato jäsenyyttä ilman kansanäänestystä. Suomenkin osalta Naton kansanäänestys estetään ja se tehdään samalla tavalla sivuttamalla se kansanäänestyksestä, kuten valtioneuvoston maanpetturit tekivät Naton ja Suomen isäntämaasopimuksella.