http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 14, 2015

Ranskan valtionterrorismin vaietut taustatVain vuorokausi sen jälkeen, kun Italian viranomaiset olivat pidättäneet joukon Isis-miehiä, niin Pariisissa alkoi tapahtua.

Ensimmäinen asemies avasi tulen Pariisilaisessa ravintolassa ja tulitti sarjatulella ihmisiä. 


Toinen asemies avasi tulen tietojen mukaan lähellä Bataclan-teatteria. Uutistoimisto Reutersin mukaan lähellä ravintolaa tapahtui myös räjähdys lähellä State de Francen jalkapallostadionia. AFP:n mukaan stadionilla kuoli kolme ihmistä.

Brittiläis-Tanskalainen Mark Colclough oli yksi silminnäkijä ja kertoi Guardianille, kuinka yksi asemiehistä toimi täysin ammattimaisesti, mikä viittaa jo erikoiskoulutukseen (Mossad, Britannian SAS jne.).

Media kuitenkin haluaa luoda edelleen yleiskuvan, että asialla olivat vain yksittäiset Isis-järjestön itsemurhaterroristit.

Ruotsissa vuonna 2010 lavastettu autopommi-isku väitettiin olleen jonkun ääri-islamilaisen Ruotsiin palanneen Jihadistin tekosia. Mutta se olikin niin monimutkainen pommi, että sen rakentamiseen oltaisiin vaadittu erikoista osaamista, jota ei näiltä Isis-leirin kokelailtakaan löydy. Tapauksestahan syntyi vielä kohu, kun Ruotsi sai tämän pommiin liittyvän teknisen yksityiskohdan selville, pyydettyä Yhdysvaltain FBI:ltä virka-apua.

Voi hyvin olla, että nämä Ranskassa eilen tapahtuneet räjähdykset ovat myös CIA:n ja Mossadin rakentamia räjähteitä, joiden väitettiin olleen vain Isis-miesten itsemurhapommi-iskuja.

Irakissahan jo kymmeniä vuosia on räjäytetty Yhdysvalloista sinne tuotuja autoja, joissa ei ole lainkaan kuljettajaa. Sitten näitä pommi-iskuja kutsutaan "itsemurhaiskuiksi". Kuinka itsemurhaiskun voi toteuttaa ilman kuljettajaa ?
 

Epäilemättä Italian poliisin torstaina tehty pidätysoperaatio heitti lisää vettä myllyyn ja eilinen Pariisin verilöyly oli siitä suora kosto.

Keskusrikospoliisi (KRP) sen sijaan on vaiennut koko kansainvälisestä pidätysoperaatiosta, jonka huhujen mukaan myös Suomessa pidätettiin yksi Isis mies, josta on annettu eurooppalainen pidätysmääräys. 

Meillä on siis käytännössä myös Suomessa vapaana näitä Syyrian sekä Irakin sodissa sotineita Jihadisteja, jotka vain odottavat signaalia milloin heille CIA/Mossad hankkii jostain vielä kalashnikovit käteen ja sitten mennään jonnekin julkiselle alueelle tappamaan ihmisiä.


Isis terrorismin poliittiset syyt
 
Jos nyt kuitenkin mentäisiin näiden kipeiden asioiden syihin ja seurauksiin. Terroristijärjestö Isis on ollut alusta saakka Yhdysvaltain hallinnon, Pentagonin, CIA:n sekä Mossadin organisoima ja rahoittama valtionterrorismijärjestö.

Mutta keitä sitten ovat nämä ns. Jihadistit, jotka ovat valmiita jopa räjäyttämään itsensä julkisilla paikoilla ja kuvittelevat korkkaavansa sen jälkeen neitsyitä paratiisissa ? 


Jihadisti taistelijat ovat pääosin tällä CIA:sta tutulla traumapohjaisella mielen traumatisoinnilla tuotettuja, eli MK ULTRA ohjelmalla.

Tämä Isis itsemurhaterroristien kultti on siis oma mielentraumatisointiin perustuva toimintaohjelma, joka toimii CIA:n alaisuudessa. 

Se mitä näille Isis-miehille tehdään tuolla lähi-idän Isis-koulutusleireillä on käytännössä MK ULTRA ohjelmanmukainen mielentraumatisointiohjelma. 


Piilotajuntaan vaikuttaminen on kuitenkin hyvin normaalia nykyisessä yhteiskunnassa, jossa varsinkin television omistajat eivät voi missään vaiheessa välttyä tältä jokapäiväiseltä aiv0pesulta. 

Mutta se mikä tulee MK ULTRA ohjelmaan, niin ääri-islam Isis-järjestöineen on nyt eliitin suurin työkalu, jolla se yrittää saada rakennettua Euroopan Unionista kokonaisen yhden poliisivaltion. 

Nythän Ranska julisti jo käytännössä sotatilan ja laittoi rajansa kiinni. Mutta odottakaas vielä jokunen tovi, niin kohta Ranskan presidentti Francois Hollande nöyrtyy ja joutuu avaamaan maansa rajat uudelleen.

Miksi Ranska oli kohteena ? Ranska ilmoitti jo syyskuun lopussa aloittavansa rajatarkastukset rajoillaan ja tämä siis laittoi kapuloita rattaisiin tälle Sionistien organisoimalle laittomien maahantulijoiden vyörylle. 

Jos Jacob de Rothschild vielä osti vuosia sitten Charlie Hebdon ja organisoi sinne verilöylyn tämän vuoden alussa, jossa surmattiin miltei koko lehden toimitus. Niin vääjäämättä tämänkinkertainen laajempi Pariisissa toteutettu verilöyly on jälleen rahoitettu ja organisoitu Rothschild pankkisuvun kautta. 

Ranskan salainen poliisi on yrittänyt saada selville näitä salaisia rahavirtoja, mutta asiaa hankaloittaa se, että nämä vaikutusvaltaiset pankkisukujen rikolliset pelaavat mm. Sveitsin pankkijärjestelmän takaa. He myös salaavat todellisen omaisuutensa, joka salataan vain Holding yhtiöiden taakse. Näin ei sitten edes tämän rikollisen Rothschildien pankkisuvun verisellä ryöstämisellä hankittu yli 60 % koko maailman varallisuudesta koostuva omaisuus tule päivänvaloon, koska se aiheuttaisi muuten valtavan skandaalin.

Väitän että eilisen Pariisin terrori-iskujen aikaan ja ennen sitä nämä rikolliset pankkisuvut siirtelivät äärimmäisen suuria summia Ranskasta ulos, koska sieltä nämä CIA:n ja Mossadin organisoimat valtionterroriteot voi myös ennakoida. 

Ranskan salainen poliisi ei kuitenkaan voi tehdä asialle mitään, koska CIA ja Mossad ovat käytännössä Isiksen asialla. Aivan samalla tavalla kuin myös USA:n hallinto tukee Isis-järjestöä mm. Syyriassa ja Libyassa.


 
Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015111320661876_ul.shtml

http://yle.fi/uutiset/keskusrikospoliisi_italian-jutusta_ketaan_ei_ole_pidatetty_suomessa/8451196 

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1447464672913.html