http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 13, 2015

Missourin yliopistolla tapahtuu

Missourin yliopistolla on viime aikoina ollut käynnissä laaja mielenosoitus, jossa kampuksen presidenttiä on vaadittu eroamaan. Kun kuitenkin on tapahtumia seurannut puolueettoman median välityksellä, niin selviää että taustalla vaikuttavat voimakkaasti Yhdysvaltojen yliopistomaailman organisaatiot, jotka esim. The Rockefeller Foundation yhdistus on kaapannut itselleen jo ajat sitten. 

Myöhemmin ilmeni että jopa saman yliopiston media-alan opiskelijat ovat joutuneet kampuksen feministien ahdistelun kohteeksi.Kampuksen feministijohtoiset opiskelijat tekivät lopulta ihmiskilven, jolla estivät kaikkia toimittajia tulemasta alueelle.Yliopistolla sattui myöhemmin välikohtaus, jossa seinälle lappuja liimannut mies vietiin kampuksen poliisin toimesta väkivaltaisesti pois. Lapuissa luki "ME KYLLÄ SEISOMME SISKOJEMME IHONVÄRIN TAKANA".Alex Jones otti asian puheeksi viimeisimmässä ohjelmassaan, jossa oli vieraana Kalifornian yliopiston professori Darrell Hamamoto. 

Hän edustaa Yhdysvaltojen yliopistomaailmassa niitä yksiä harvoja opettajia, jotka ovat päättäneet pitää oppilaansa pois tämän länsimaisen aivopesun ulkopuolella. 

Hän selitti mm. Alex Jonesille, kuinka yliopistomaailman sisällä The Rockefeller Foundation palkkaa sinne jo yliopistotutkintoja suorittaneita (mm. masters degree) opiskelijoita. Joiden tehtävänä on soluttautua nuorempien opiskelijoiden joukkoon ja ohjata heitä mm. feministi liikkeisiin jne. 


Samanlaista toimintaa on satavarmasti myös täällä Suomessa. Mutta Hammamoto on vielä niitä harvoja, joka uskaltaa puhua asiasta täysin avoimesti ja ilmankos häntä onkin yritetty savustaa Kalifornian yliopistolta pois jo lukuisia kertoja. 

Epäilemättä Missourin tapahtumissa on suuri osuus George Sorosin sekä The Rockefeller Foundationin organisoimien NGO (Non Govermental Organizations) -liikkeillä.

Näin ollen tässä ei olekaan Missourin yliopiston mustien järjestämästä joukkoprotestista kysymys, vaan tällä tapahtumalla halutaan saada huomio keskittymään jonnekin muualle. Mutta mitä todennäköisimmin psyop -operaatiosta tässä on kyse. jolla on tarkoitus keskittää valtaväestön huomio rasismiin, koska onhan nyt täällä pohjoismaissa edelleen jumalaton elintasopakolaisten maahanvyöry käynnissä. 

Suomeen on tunkenut jo yli 27 000 elintasopakolaista tänä vuonna ja tahti ei lopu millään. Kyse on vielä IMF:n pankkiirien ehdoista, jonka nojalla Suomi on sitoutunut ottamaan tänne vielä yli 1,8 miljoonaa elintasopakolaista.