http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 16, 2015

Israelin pääministeri Netanyahusta tehtiin etsintäkuulutus Espanjassa


Espanjalainen tuomioistuin on etsintäkuuluttanut Israelin pääministeri Benjamin Netanyahun. Espanjan poliisia on pyydetty seuraamaan Netanyahun liikkeitä ja jos hän astuu Espanjan maan kamaralle, niin hänet viedään kuulusteluihin epäiltynä ihmisoikeusrikoksista.

Madridilainen tuomioistuimen tuomari avasi 15. lokakuuta 2015 tänä vuonna Mavi Marmaran tapauksen tutkinnan uudelleen.

Mavi Marmaran tapaus oli turkkilaista laivaa kohtaan tehty aseellinen hyökkäys kansainvälisillä vesillä vuonna 2010, jolloina alus oli toimittamassa Gazaan humanitaarista apua. 

Alukseen hyökkäsi Israelin merivoimien aseelliset joukot ja surmasivat siellä yhdeksän aktivistia, joista kymmeniä haavoittui.

YK:n ihmisoikeusneuvoston kesäkuussa 2010 asettama kolmihenkinen tutkijapaneeli, joka koostui kansainväliseen oikeuteen perehtyneistä asianajajista ja tuomareista, tuomitsi syyskuussa 2010 julkaisemassaan raportissa Israelin hyökkäyksen avustussaattueen ihmisoikeusrikoksena ja kansainvälisen oikeuden humanitaarisen lakien vastaisena. Tutkijapaneeli totesi myös raportissaan, että kuinka Israel käytti tavattoman paljon tarpeetonta väkivaltaa laivasaattueen siviilejä kohtaan.

Mavi Marmaran tapauksesta on nyt etsintäkuulutettu Netanyahun lisäksi kuusi Israelilaista virkamiestä, joista muut ovat mm. silloinen puolustusministeri Ehud Barak, ulkoministeri Avigdor Lieberman, Israelin nykyinen puolustusministeri Moshe Ya'alon (joka toimi tuolloin 2010 strategisten asioiden ministerinä, Israelin silloinen sisäministeri Eli Yishai, silloinen ministeri ilman salkkua Benny Begin, sekä Israelin armeijan operaatioista vastannut amiraali Eliezer 'Chiney' Maron.Se nyt on selvää, että kuinka Israelin nykyinenkin hallinto yrittää pestä kaikilla keinoilla kätensä tästä 2010 vuonna tapahtuneesta avustuslaivaan tehdystä verilöylystä.

Israelin valtion päämiehiä vielä suojellaan kasaarijuutalaisen eliitin puolelta ja kuten keskuspankkeja pyörittä järjestäytynyt rikollisuus kokee itse olevansa täysin lain yläpuolella. Niin Israelin valtionjohtajat kuvittelevat olevansa tuon samankaltaisen diplomatian suojissa ja siksi he kuvittelevat, että heillä on oikeus tappaa ja teurastaa sekä rynniä Palestiinalaisten koteihin Gazassa. Vain sen takia kuin joku heidän jumalansa (Jahve) sallii tällaisen verenvuodatuksen Sionistisen juutalaisuuden nimessä.
Harvat nykyiset juutalaiset edes tietävät sitä, että mistä tuo heidän sakaratähtensä on alunperin tullut. Tuo symboli on ollut olemassa jo ennen kasarijuutalaisia ja sen merkitys on täysin henkinen ja universaali. Valon galaktinen liitto, eli liittoutuneet käyttävät tämänlaista symbolia tunnuksenaan ja he eivät ole perustaneet edes Andromedalle yhtään siirtokuntaa. Niin miten sitten tällainen vielä Barbaarisella keskiajalla elävä valtio kuten Israel on ominut tuollaisen hyvin universaalin symbolin valtionsa lippuun.

Jopa hakaristi on alunperin täysin henkinen symboli, jota käytettiin jo Pohjois-Mesopotamiassa 5000 eaa. Mutta kas kummaa Natsi-Saksa kaappasi sen itselleen ja alkoi käyttämään sitä satanististen pimeyden voimien avulla väärään tarkoitukseen. 

Kuten myös liittoutuneet toispaikkakuntalaisemme ovat jo tuhansia vuosia sanoneet, että tällä planeetalla on henkinen ja evoluution kehitys mennyt täysin päin honkia. Se meni jo tuhansia vuosia sitten niin täysin metsään, että tälle asialle oli pakko tehdä jotain ja siksi kutsuttiin lopulta kokoon eräs kosminen neuvosto, joka päätti lähettää tälle planeetalle ns. vapaaehtoisten joukon. He valitsivat vapaaehtoisesti syntyvänsä tänne ja ottamaan vastaan heille myöhemmin määrätyt tehtävänsä. 

Kaikki tämä operaatio liittyi tarkemmin mm. langenneiden henkiolentojen kuten Luciferin sekä Jahven täällä aiheuttamaan sekasortoon.

Lucifer laittoi liikkeelle yli 13 000 v. kestäneen kirouksen ja taas Jahve irtaantui myös ns. kaikkiallisen luojan suunnitelmasta ja julistautui ns. freelanceriksi. Hän päätti luoda kansan, joka ottaisi tällä planeetalla ylivallan ja tämä kansa on Juutalaiset. Tarkemmin kyllä kasaarit, koska ei koko Juutalaisuutta voi niputtaa synonyymina Sionistisen haaran tekemistä rikoksista ihmiskuntaa vastaan.

Elämme siis varsin mielenkiintoisia aikoja kun eri valtiot alkavat nyt vaatia jo oikeita päitä vadille ja mitä enemmän eri maiden tuomioistuimia uskaltaa ryhtyä näihin vastatoimiin, niin lopulta Illuminati joutuu perääntymään. Mutta sitä ennen tarvitaan tarpeeksi riittävä kriittinen massa vaatimaan näitä oikeiden sotarikollisten päitä vadeille. Haagista löytyy kansainvälinen sotarikostuomioistuin, jonne nämä kaikki sotarikolliset kuuluisi viedä. Mutta nämä oikeat syylliset viedään sinne vasta sitten, kunnes rikollinen eliitin lauma on suostunut antautumaan lopullisesti. 

Illuminati yrittää silti edelleen pitää kaikilla keinoilla murentuvasta vallastaan kiinni. Heillä on Italiassa mafian lailla valtaasa käyttävä P2-loosi, joka organisoi kansainvälistä huumekauppaa sekä asekauppaa. 

Natolla taas on maanalaisia armeijoita, joilla oli oma osansa myös viime perjantaina Pariisissa tehtyihin valtionterroritekoihin. 

Näitä kaikkia rikollisjärjestöjä eliitti yrittää käyttää vielä valtioiden ihmisten pelotteluun, jotta voisivat sitten uhkailulla ja kiristämisellä painostaa vielä EU:n parlamentin kiristämään ihmisoikeuksia koko EU:n alueella. 

He haluaisivat tehdä koko EU:sta täydellisen fasistisen poliisivaltion, jonka rajat lopulta lakkautettaisiin vaikka tämän heidän luomansa "Terrorisminvastaisen sodan" nimissä.

Itsemääräämisoikeus ei heidän mukaan kuulu kenellekään meistä, eikä myöskään millekään heidän pankkiensa kautta orjuuttamalle valtiolle. Tämän totesi jo pankkiiri ja liikemies David Rockefeller vuonna 1991, joka on vielä 33-asteen vapaamuurareita.

"Olemme kiitollisia kaikille merkittäville sanoma ja aikakausilehdille, The Washington Postille, The New York Timesille, Time -lehdelle ja monille muille, joiden johtajat ovat osallistuneet kokouksiimme ja pysyneet vaiti jo melkein tasan 40 vuotta. 

Olisi ollut mahdotonta muuten kehittää tätä suurta suunnitelmaamme, jos olisimme tulleet altiiksi julkisuuden painostavalle ilmapiirille. Mutta maailma on nyt hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. Älyllinen eliitti ja ylikansallisten maailmanpankkien valta-asema on paljon suositeltavampaa, kuin kansallinen itsemääräämisoikeus, jota on toteutettu menneinä vuosisatoina".                                                                                        David Rockefeller