http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 20, 2015

Amerikkalaislentäjät: Obama estänyt kolme neljästä iskusta ISIS-järjestöä vastaan


Amerikkalaislentäjät paljastivat kansainvälisille tiedotusvälineille, että USA:n presidentti Barack Obama esti kolme neljästä iskusta ISIS-järjestöä vastaan. 

No niin tulihan se sieltä, että tämä Yhdysvaltain ilmavoimien iskut ISIS-järjestöä vastaan ovat pelkkää silmäumetta, joilla USA:n hallinto yrittää nyt kerätä sympatioita maailmalla. Koska se uskottelee, että se kävisi sotaa itse rahoittamaansa ISIS-järjestöä vastaan.

Senaattori John McCain on sitten toiminut kaiken ajan tämän terroristijärjestö Isis:sin väliasiamiehenä ja hoitanut ns. rahaliikennettä USA:n hallinnon (Pentagon) ja Isis-järjestön välillä. 

USA:n hallinto siis rahoittaa Isis:sin terroristijärjestöä sekä organisoi näitä valtionterrori-iskuja, joista Isis ilmoittaa järjestäneensä. 

Saudi-Arabia on myös toinen valtio, joka rahoittaa tuntuvasti öljymiljardeillaan Isis-järjestöä.

USA: armeijalla ei näin ollen ole minkäänlaista legimiteettiä väittää käyvänsä sotaa Isis-järjestöä vastaan. Se tavoittelee Syyriassakin vain Rothschild pankkisuvun vallankaappaustavoitteita Bashar al Assadin hallinnon syrjäyttämiseen. Koska Assad ei suostu luovuttamaan Syyrian valtiollista itsemääräämisoikeutta Rothschildien pankkisuvun käsiin.Lähteet:http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/strike%20obama-43451