http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 20, 2015

Ranskalaispoliitikkoa odottaa ajatusrikostuomio


Ranskalainen Kansallinen rintama puolueen puheenjohtajana tunnettu Marine Le Pen vertasi vuonna 2010 Euroopan hillitöntä pakolaiskriisiä natsien miehitykseen. Nyt hänet on viety asian johdosta oikeuteen ja hän tulee todennäköisesti saamaan ajatusrikostuomion sananvapautensa käyttämisestä. 


Tämä asia, että maahanmuuttoa ei saa arvostella kertoo jo hyvin paljon siitä missä mennään. Eliitti joka organisoi Euroopan pakolaisaaltoa ja on luonut siitä pakolaiskriisin, ei kestä sitä että heidän Operaatio Kaaos (Operation Chaos) saa kansallista vastustusta. Sen takia he ovat ottaneet ns. vihapuhe tuomiot käytäntöön EU-maissa, jotta saisivat vaijennettua tämän Agenda 21:n kriittiset äänet. 


Pakolaiskriisin tarkoituksena on tuhota EU-maiden kansallisuus ja identiteetti maahanmuutom avulla. Tämä on eliitin organisoimaa sekä rahoittamaa, joten pakolaiset eivät itse tätä ole aikaansaaneet. Le Pen totesi, että tämä kaikki muistuttaa Natsi-Saksan Euroopan miehitystä. Sitä se osaksi onkin, koska eliitti pyrkii tällä keinolla haltuunottamaan kaikki Euroopan valtiot ja lopulta pakottamalla ne yhtenäiseksi fasistiseksi liittovaltioksi.


Eliitin suunnitelma on lopulta kieltää myös kaikki ydinperheet ja myös miehen sekä naisen väliset liitot kielletään depopulaation nimissä. Näin sitten yritetään vähentää koko maailmanväestö aina tuohon viiteen miljoonaan. Meitä on siis näiden pahamaineisten Illuminaattien mielestä 90 % liikaa väestöä, jota on vaikea hallita. 


Lähde: http://www.savonsanomat.fi/uutiset/ulkomaat/oikeuslahde-marine-le-pen-vastaa-syytteisiin-rasismirikoksesta/2133762