http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 31, 2015

BIG PHARMA sai kansanedustajat perumaan osallistumisensa kilpirauhasongelmaa käsitelleeseen tilaisuuteen


Eduskunnan pikkuparlamentissa oli määrä järjestää viime torstaina iltapäivällä tilaisuus, jossa käsiteltäisiin kilpirauhasten hoitoa. Tilaisuuden puhujaksi kutsuttiin lääkäri Taija Somppi, jonka lääkkeiden määräämisoikeuksia Valvira on rajoittanut määräaikaisesti. 

Alun perin tilaisuuden avaajana piti olla perussuomalaisten Ari Jalonen, mutta hänelle tuli este.


Tilaisuuden avaajaksi alunperin kaavailtu Arja Juvonen oli alunperin tulossa paikalle, mutta hän sai sitten hieman ennen tilaisuutta lukuisia haukkuja lääkäreiltä, jotka raivosivat sitä, että miksi eduskunnassa järjestetään tilaisuus, jonka he katsoivat tukevan lääkäri Taija Sompin antamaa kiisteltyä kilpirauhashoitoa. 

Kaiken taustalla on kilpirauhaslääkkeiden myyntituotot, jotka eivät auta itse tautiin ollenkaan, mutta BIG PHARMA tekee kaikkensa, ettei mitkään vaihtoehtolääkärit pääsisi astumaan heidän varpailleen ja Somppi on heitä, jotka ovat onnistuneet astumaan BIG PHARA:n varpaille Suomen sisällä. 

Joten näin ollen kaikki tuohon eduskunnassa järjestettyyn tilaisuuteen kaikki kansanedustajat painostettiin pois.
Lääkäri Taija Somppi on BIG PHARMAA edustaville tahoille hyvin vaarallinen, koska hän mm. tietää ravintoaineista kuten myös ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Antti Heikkilä. Hän on jopa kirjoittanut Jani Sompin kanssa kirjan "Parantavat" rasvat, jossa kerrotaan tuo Terveyden ja Hyvinvoinninlaitoksen (THL) salaama totuus rasvoista. 

THL kun on tähän päivään saakka saarnannut, että kuinka meidän tulisi välttää mm. voita ja käyttää margariineja sekä teollisia rasvoja, kuten rypsiöljyä. Sitten myös hiilihydraatit kovettavat verisuonet, mutta THL saarnaa että kovat rasvat kovettavat ne. 

Kaikkia tällaisia lääkäreitä jotka uskaltavat haistattaa pitkät monikansallisille lääkeyrityksille ja alkaa hoitaa potilaistaan terveitä luontaishoidoilla, pidetään BIG PHARMA:n toimesta hyvin vaarallisina. Koska näiden luontaishoitoja antavien lääkärien katsotaan vaarantavan lääketeollisuuden rikollisen mafian liiketoimintaa, joten siksi mm. Taija Somppi on joutunut lukuisten Valviran kanteluiden kohteeksi. Hänestä on tehty lukuisia kanteluita kolleegoidensa taholta ja yksikin tapaus joka liittyy hänelle langetettuun lääkkeiden määräämiskieltoon, liittyy juurikin tähän kiisteltyyn kilpirauhasen vajaatoimintaan liittyvään lääkehoitoon, jota Somppi on hoitanut omalla hoitomuodollaan. 

Tämä koko kilpirauhasen vajaatoimintaa käsitellyt tilaisuus ja kansanedustajien sieltä pois pelottelu/uhkailu osoittaa suoraan sen, ettei näillä nykyisillä kansanedustajilla ole enää minkäänlaista itsemääräämisoikeutta tuolla Arkadianmäellä, koska heidän kätensä ovat sidottuja. Monikansallisten yhtiöiden ja rikollisten pankkien rahoilla näitä Suomenkin kansanedustajia lahjotaan luovuttamaan kaikki päätäntävalta pois. Näin puolue ja ryhmäkuri kuullostaa jo pelkältä vitsiltä kuten olemme tottuneet näkemään. Mutta jos seassa on yksikin tuore kansanedustaja jolla on vielä puhdas omatunnon ääni jäljellä, niin hän saa välittömästi kenkälaatikosta.