http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 03, 2015

Phil Schneider kertoo kohtaamisistaan alieneiden kanssa


USA:n armeijalle salaisissa maanalaisissa tukikohdissa työskennellyt insinööri Phil Schneider uskalsi 80-luvun lopussa alkaa kertomaan sitä, mitä oli nähnyt työskentely vuosinaan. 

Hänen tiiminsä joutui vuonna 1979 Dulcen tukikohdassa taisteluun alieneita vastaan ja tuossa välikohtauksessa kuoli Schneiderin mukaan yhteensä 66 salaisen palvelun, vihreän sekä mustan baretin salaisia erikoisjoukkoja. Schneider oli yksi kolmesta eloonjääneestä. 


Phil Schneider kuitenkin joutui lopulta maksamaan hengellään siitä, että oli alkanut paljastamaan näitä USA:n armeijan leivissä kokemiaan ufo/alien juttuja. Mies kun löydettiin kotoaan Oregonin, Wilsonvillestä kuristettuna imurin letkuun 17. tammikuuta vuonna 1996.

Hän kuitenkin koki sisimmässään suuren tarpeen kertoa näistä asioista julkisuuteen ja toimi tuon jatkuvan paineen alla. Vaikka hän tiesi sen, kuinka paljon USA:n armeija on pyrkinyt keinolla millä hyvänsä salaamaan sen salaiset ufoihin ja alieneihin liittyvät puolet. 

Tuolla lyhyellä katkelmalla mies näyttää yhtä valokuvaa, jossa näkyy pienikokoinen humanoidi. Schneider väittää sen olleen jo yli 58 vuotta yhäjaksoisesti Pentagonin palveluksessa. Hänet kuulemma otettiin sinne pakosta hommiin, kun kyseinen avaruusolento joutui aluksensa puolesta ns. lento-onnettomuuteen. 

Schneider kertoo, että on jopa itse kerran henkilökohtaisesti tavannut tämän kyseisen alienin ja sanoo hänellä olevan käsittämättömän suuri älykkyysosamäärä ÄO n. yli 12 0000. Lisäksi hän kertoo tämän avaruusolennon puhuvan yli sataa kieltä. 

Schneiderin mukaan maan alla asuu useita alien rotuja, joista 2 ovat siellä pysyvästi joutuneet myös aseellisiin selkkauksiin mm. USA:n sekä Venäjänkin armeijan kanssa. Mutta mistään näistä salaisista sodista alieneita vastaan ei puhuta missään maan mediassa, koska suurvallat erityisesti Yhdysvallat pelkää menettävänsä otteen ufo salaisuun muuten.

Lisäksi huhutaan että USA:n armeija olisi käynyt myös salaista sotaa alieneita vastaan Antarktikalla.