http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 17, 2015

Ben Fulfordin rapotti Pariisin tapahtumista


Ben Fulford väittää jälleen saaneensa sisäpiirintietoa CIA:lta, että mikä oli Pariisin iskujen takana käynnissä ns. kulisseissa.


Hänen mukaansa kyseessä todellakin on psyop -operaatio, kuten monet muutkin tutkivat journalistit ja bloggarit ovat päätelleet.Fulfordin CIA lähteiden mukaan Pariisin keskustassa kytkettiin yhteensä 8 turvakamera feediä pois päältä iskujen ajaksi, joka helpotti hyökkääjien asemaa. Se oli osana tätä salaista käynnissä olevaa peiteoperaatiota (covert operation), jonka takana oli Pariisissa, Ranskan salainen palvelu.Fulfordin mukaan kyseessä on klassinen Naton Gladio tyyppinen valtionterrori operaatio, jonka avulla toteutetaan sotilaalinen vallankaappaus.30 marraskuuta IMF:n johto kokoontui Christine Lagarden johdolla ja siellä neuvoteltiin Kiinan valuutan siirtämistä ns. kansainväliseen valutanvaihtoluokkaan.Fulfordin saamien CIA lähteiden mukaan nyt Kiina, Venäjä sekä Iran ovat onnistuneet horjuttamaan tuntuvasti Israeliin johtavien kasaarijuutalaisen eliitin finanssisijoituksia. Koska ISIS kohteita on niin paljon tuhottu, että se on aiheuttanut heille suunnatonta taloudellista tuhoa.CIA lähteiden mukaan Venäläiset käyvät nyt sotaa tätä kasaarijuutalaisten mafiaa vastaan ja kasaarien käymä proxy sota Syyriassa ei ota alleen, koska Aleppo on siellä nyt jälleen vallattu pois kapinallisilta.ISIS on myös menettänyt hallinnan Ramadin kaupungista Syyriassa sekä Sinjarin kaupungista Irakissa ja tämä on suututtanut Isis -joukkoja tukevat tahot perinpohjaisesti.
Sekä Pentagonin, että Venäjän sotilastiedustelu on miltei varma, että Pariisissa järjestetyt ja organisoidut Pariisin iskut tilasi tämä kasaarijuutalaisten mafia, jonka tarkoituksena oli saada Nato taistelemaan Israelin rinnalla Syyrian sodassa.Tässä kun juuri pidetty G20 kokous toi ilmi Venäjän toimesta, että kuinka yli kaksikymmentä G20 -maata rahoittaa Isis -järjestöä Turkki mukaanlukien. Siellä tuotiin myös ilmi se, kuinka USA ja Israelin lahjotut poliitikot johtavat valtionterrorismia eri puolilla maailmaa.Venäläisten sotilastiedustelulähteiden mukaan Ranska sai nyt oman osansa kasaarien kostosta, koska he sekä Saksa ovat yrittäneet pysäyttää kasaarien mafiaa ns. torpedoimalla super-k dollareita Ukrainassa.
Toinen hyvin merkittävä yksityiskohta joka liittyy Pariisin iskuihin on tämä Rothschildien omistaman The Economic lehden kansikuva, jonka numeroista voidaan nähdä Pariisin iskujen päivämäärä epäsuorasti.Fulfordin mukaan suurimpia häviäjiä ovat kuitenkin kasaarien mafa, jota on jo painostettu yli tuhannen vuoden ajan luopumaan unelmastaan orjuuttaa koko maailman väestö. Fulford vielä lisää tähän, että hän on kuullut huhuja, että seuraava Kasaarijuutalaisen eliitin organisoima valtionterroriteko saattaisi ajoittua 26. päivän marraskuuta kohdille.Fulford vielä lisää lopuksi, että me jokainen voimme boikotoida kasaarijuutalaisten mafiaa mm. kieltäytymällä järjestäytyneen rikollisen lääketeollisuuden huumeista. Koska lääketuotot menevät aina heidän taskuun.