http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 02, 2015

Eliitin valta perustuu pitälti Sigmund Freudin psykoanalyysiin

 

Internetistäkin löytyvä Adam Curtisin dokumentti nimeltä Century of the Self pureutuu Itävaltalaisen lääkärinä ja tutkijana toimineen Sigmund Freudin (1856-1939) kehittämään psykoanalyysiin ja sen leviämiseen yhdeksi läntisen maailman suurimmista väestönhallintakeinoista.

Valtaeliitin salainen ylivalta perustuu siis aika pitkälti Freudin psykoanalyysiin, joka käy ilmi tästä edellämainitusta dokumentista. 

60-luvulla esim. mainosteollisuus alkoi erityisesti Yhdysvalloissa mainostamaan ihmisille tuotteita, joita kukaan ei oikeasti tarvitse ja lähes kaikki mainosten teho perustui psykoanalyysin kautta laskelmoituun voimaan hallita suurten massojen alitajuntaan. 

Tupakkateollisuudella meni 50 ja 60-luvulla hyvin, kun ihmisille saatiin mainostettua sauhuttelua oikain tv-mainoksissa. 

Sigmund Freud oli myös vapaamuurari ja kuului sen johdosta Illuminati -eliitin sisäpiirin. Henry Makow (FT) kertoi artikkelissaan, kuinka koko Freudin psykoanalyysi oli itseasiassa Illuminatin valtaväestön mielenhallintaan keskittynyt huijaus ja tätä teoriaa tukee myös se, kuinka paljon Freudin psykoanalyysia käytetään nykyisessä yhteiskuntajärjestelmässä. Kun se on kerta vuosisatojen aikana katsottu tehokkaaksi apuvälineeksi valtaväestön mielipiteen muokkaukseen.

Makowin mukaan monet Freudin ihmisen seksuaaliseen kehitykseen liitetyt ajatukset, kuten pojan kiinnostuminen äidistään seksuaalisessa mielessä ovat peräisin suoraan Illuminatin satanistisista rituaaleista. Koska Illuminatin satanistiset rituaalit käsittävät myös laajasti pedofiliaa.


Lasten seksuaalisen kehityksen vääristäminen kuuluu yhdeksi uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmista ja sitä on nähtävissä vaikkapa nyt esim. nykyisten MK ULTRA:lla ohjelmoitujen pop tähtien kuten Miley Cyruksen lavaesiintymisestä. 


Kaiken tämän viihdeteollisuuden kautta erityisesti alaikäisille syötetyn seksuaalisesti provosoivan sisällön tarkoituksena on vääristää alaikäisten seksuaalinen kehitys. Tämä oli jo kirjattu Pittsburgissa vuonna 1969 salaisesti kokoontuneen Pediatric Societyn suunnitelmissa, jonka muistiinpanot eräs lääkäri uskalsi julkaista kirjaksi vasta vuonna 1988. Kirja löytyy internetistä pdf-muodossaTässä Century of the Self dokumentissa kerrotaan useita kertoja, kuinka Freud ja muut psykiatrit pyrkivät selvittämään psykoanalyysin keinoin, kuinka tämä joku ihmisillä oleva vaarallinen kyky saataisiin pysymään piilossa ja mikä on tämä on.

Se on jokaisella ihmisellä luontaisesti sisällään oleva kyky toimia täysin luovasti ja olla yhteydessä kaikkeuden alkulähteeseen. Tämä voima on kaikessa laajuudessaan niin suuri, että jos sen tajuaisi useat miljardit ihmiset kerralla, niin silloin tämä koko sairas järjestelmä kaatuisi kerralla. Joten tästä syystä läntiset yhteiskuntarakenteet ollaan perustettu Freudin psykoanalyysin pohjalle, koska näillä keinoilla on katsottu saavan yksilöt ojennukseen. Koululaitos on myös rakennettu pitkälti Freudin psykoanalyysin pohjalta, koska sielläkään ei suvaita yksilöitä.Totuus on kuitenkin se, että mitä enemmän yksilöt uskaltavat alkaa käyttää omia aivojaan, niin sitä enemmän tämän sairaan yhteiskuntajärjestelmän kyhänneeltä eliitiltä lähtee valtaa pois samassa suhteessa. Prosessi on loppupeleissä perin matemaattinen ja perustuu yksilöiden massaheräämiseen.