http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 02, 2015

Terveysjärjestö WHO alkoi lobbaamaan Ebola-virusta ISIS terroristien kautta


Maailman terveysjärjestö WHO alkoi lobbaamaan Ebola-virusta ja sen tulevia rokotuksia, yhdistämällä ISIS -terroristit Ebolaan. Daily Mail -lehti satuili otsikolla "Isis-taistelijat saattavat kantaa Ebolaa".Yhdysvaltalainen propaganda uutiskanava CNN välitti vuoden 2014 lopussa vastaavanlaista propagandaa, että ISIS terroristit levittäisivät Ebolaa.

Kaiken tämän takana on suurien lääketehtaiden liikevaihdon turvaaminen, jolla he haluavat nyt saada tarpeeksi suuren pelon aikaiseksi tällä Ebola uutisoinnilla ja tämä CIA:n organisoima terrorijärjestö ISIS on katsottu nyt tehokaaksi tavaksi lobata tulevia Ebola-rokotteita eteenpäin.

Eräs suomalainen mikrobiologian lääkäri paljasti jo 2013 vuoden lopulla, kuinka suomen tartuntalakia valmisteleva ryhmä on pohtinut nyt SOTE 2015 uudistuksessa Suomen kansalaisten yksilön vapauden ja vastuun rajoja. Rivien välistä tämän voi nähdä käsittävän vaikka Ebola "pakkorokotuksia". Mutta jostain syystä mediassa ollaan Ebola -rokotuksista vielä toistaiseksi oltu hiljaa, vaikka Teksasin yliopistossa kehitettiin jo yksi rokote.
Kaiken tämän maailmanlaajuisen rokotehysterisoinnin takana piilee lääketeollisuuden (BIG PHARMA) voitontavoittelu. Vaikka tavoitteena on miljardivoitot, niin massarokotus suunnitelman salainen poliittinen agenda on valtaväestön massasterilointi, koska syntyvyys tulisi saada loppumaan. Vuonna 1992 säädetty YK:n agenda 21 = Globaali depopulaatio-ohjelma. Mutta samoin myös ns. ilmastonmuutos on todellisuudessa tätä samaa eugeniikkaa. Jos sen jo nykyinen ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen ilmoitti, että kuinka Suomesta on tavoite saada hiilineutraali valtio vuoteen 2050 mennessä ja  Niin ei tässä mistään mustikkapensaiden pelastamisesta ole kyse. Ihminen kun sattuu hengittämään hiilidioksiidia ja jos Suomi on luvannut vähentävänsä hiilipäästöjään 90 % vuoteen 2050 mennessä, niin jo on merkillinen death-line. Se kun sattuu olemaan juuri sama vuosi death-line, kuin muutamilla pankkiirien ajatushautomoilla (Committee of 300). Tämän kolmensadan komitean ajatushautomon tavoite olisi saada maailman väestöä vähennettyä 90 % vuoteen 2050 mennessä. Järjenkäyttö on sallittua ja suositeltavaa kyseenalaistaessa sen, että kiinnostaako tätä pankkiirien valtaeliittiä soiden ja mustikkapensaiden pelastaminen ? Massa-depopulaatio on heidän salainen tavoite ja sillä he ovat kehittäneet vielä suuren bisneksen, kun toiminta ajetaan "ilmastonmuutoksen" nimisen toimintaohjelman kautta. 

On vielä häikäilemätöntä huomata, kuinka erityisesti Vihreät puolueena on ottanut tämän "ilmastonmuutoksen" virallisiin vaaliteemoihinsa. Mutta moniko puolue olisi valmis ottamaan Suomen väestöön kohdistetun eugeniikan virallisiin puolueohjelmiin, kun tämä "rakenneuudistus" käytännössä jo on sitä.