http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 20, 2015

Kosher-kaupan lavastettu piiritys meni liian överiksi


Pariisissa sijainneeseen juutalaiseen Kosher-kauppaan järjestetty Charlie Hebdon -hyökkääjien lavastettu piiritys meni yli teatraaliseksi. Luvassa oli samanlainen silmitön räiskiminen paukkupatruunoilla, kuin juuri äsken lavastetussa Sydneyn kahvila kaappauksessakin.

Eräs youtuben käyttäjä oli tehnyt hyvän havainnon tästä lavastetusta poliisirynnäköstä, että yksi kuvassa oleva poliisi alkoi ampumaan muiden poliisien takaa ja normaalisti jos ammuttaisiin ns. kovilla, niin poliisien erikoisjoukot eivät alkaisi räiskimään virkaveljiensä takaa. Mutta tässä tapauksessa kun kyseessä oli ulkomailta tilattu psyop -operaatio, niin poliisit saivat räiskiä menemään paukkupatruunoja sielunsa kyllyydestä. 

Pääasia vain, että sionistinen media esittäisi nämä valheet totuutena, että tällä poliisirynnäköllä otettiin kiinni nämä kaksi vaarallista Charlie Hebdonin toimitukseen hyökännyttä miestä. Mutta kyseessä olikin vain lavastettu piiritys ja sillä viilattiin uutisten seuraajia linssiin.Kosher-kauppaan lavastetussa rynnäkössä väitettiin kuolleen tämän tumman miehen, jonka nimi oli Amedy Coulibaly.  Toinen kuvassa oleva nainen Hayat Boumeddien väitettiin päässeen poliiseja karkuun. Kyllä näkee, että jo on Pentagonin käsikirjoittajilla laihat juonenkäänteet, jos tosiaan luulevat että tällainen tarinointi menee täydestä läpi. 

Tuonkin tumman miehen kuva voi olla peräisin vaikka mistä maahanmuuttovirastosta ja kuvassa näkyvällä miehellä ei todennäköisesti ole mitään tietoa siitä, että Mossad/CIA on jostain ottanut hänen kuvansa ja alkanut käyttää sitä maailmanlaajuisessa poliisivaltion esilletuomisessa, osana tiedustelupalvelun ja valtamedian psyop -operaatioissa. Mutta näin sionistien pyörittämä valtamedia toimii, johon tarvitaan valheita valheiden perään ja mitä suurempi valhe, niin sen tehokkaampi vaikutus.Maailmalla ollaan viime aikoina jeesusteltu oikein kunnolla tällä Pariisissa lavastetuilla Charlie Hebdon toimituksen verilöylyllä. Mutta kas kummaa kun näitä todellisia pirulaisia, kuten CIA:n harjoittamaa toimintaa ei kyseenalaisteta koska sionistien omistama valtamedia on vaiti. Kun toimittajia lahjotaan koko ajan CIA:n toimesta, jotta he kirjoittaisivat vain siitä, mistä siionisti-juutalaiset rahoittajansa haluaisivat. Tämän vuoksi mm. Ukrainan armeijan harjoittamsta Donbassin kansanmurhasta ei uutisoida valtamediassa. Vaan huomio keskitetään jonnekin aivan muualle.Charlie Hebdonin tapaus on kuitenkin uhka sananvapaudelle. Koska sionisteista koostuva eliitti yrittää nyt kytkeä internetin sanavapauden pois, tämän lavastamansa ja organisoimansa Charlie Hebdonin -verilöylyn kustannuksella. Jo vuosia aiemmin yksi amerikan suosituimmista salaliittoaiheisten dokumentintekijöistä Alex Jones varoitti, että USA:n hallinto voi yrittää vaijentaa internetin sananvapautta poliittisistä syistä. Hänen mukaansa ns. internetin sananvapauden lakkauttaminen olisi hyvinkin mahdollista nykyisillä teknologiloilla. Mutta kuvitelkaapa, että minkälainen julkinen huuto siitä tulisi, jos hallinnot ryhtyisivät tähän brutaaliin tekoon, lakkauttaa koko internetissä vallitseva sananvapaus ? 

Sen sijaan, että eliitti suorittaisi tekonsa suoraan se on vain keskittänyt energiansa yhä laajemman väkivaltaisen terrorismin luomiseen. Koska se ei enää näe mitään muita keinoja yrittää hallita massoja, kuin terrorismilla aikaansaadulla pelolla, jonka poliittinen agenda on massoihin kohdistettu psykologinen sodankäynti (pelottelu). Mutta se kaikki lakkaa vaikuttamasta, kun emme enää pelkää tätä tiedustelupalveluiden luomaa valtionterrorismia. Tämän vuoksi false-flag -terrorismi on jo tullut tiensä päähän ja se ei enää tehoa länsimaiseen väestöön pelotteena.