http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 09, 2015

Britannian tiedustelupalvelu MI5:n johtaja povaa terrori-iskuja Eurooppaan


Iso-Britannian tiedustelupalvelu MI5:n johtaja Andrew Parker julisti, että seuraavaksi terrori-isku Britanniaan on erittäin todennäköinen ja kohteena ovat liikennöintivälineet ja maailmankuulut nähtävyydet.

Vaikka me ja kumppanimme teemme parhaamme, tiedämme, ettemme voi toivoa estävämme kaikkea, Parker sanoi.

Kelataan hieman taaksepäin ja mennään sellainen melkein 10 vuotta taaksepäin, jolloin Lontoossa lavastettiin terrori-iskut maanalaiseen 7. heinäkuuta 2005. Ne lavastettiin Al-Qaidan tekemäksi, mutta myöhemmin selvisikin että iskujen pääsuunnittelijaksi epäilty Haroon Rashid Aswat paljastautuikin Mi5:n agentiksi. 


Kuvassa näkyy MI5:n agentiksi paljastunut Lontoon 7/7 terrori-iskujen pääepäilty Haroon Rashid Aswat.


Näin ollen Iso-Britannian Mi5 tiedustelupalveluun ei ole luottamista missään terrorismiin liittyvissä tiedotus asioissa ja kuten tiedämme tiedämme CIA:sta senkin, että sekin palvelee vain korruptoitunutta valtaeliitiä, joka näitä terrori-iskuja lavastaa pelotellakseen eri valtioiden ihmisiä. 

Näissä terrori-iskuissa on miltei aina poliittinen motiivi viedä kansalaisten perusoikeudet pois ja jos Suomessa jotain vastaavaa tapahtuu, niin sillä yritetään saada pakotettua Suomen kenraali allekirjoittamaan Nato-jäsenyys sopimus.  

False-flag terrorismi on lavastettua terrorismia ja sen toteuttaja ei ole koskaan se mikä ilmoitetaan. ISIS on CIA:n organisoima ja uusi nimi jouduttiin ottamaan käyttöön koska Al-Qaida ei ollut enää tarpeeksi trendikäs valtamedian pelko pornoon.  

Lavastettu valtionterrorismi toimii vain niin kauan, kuin löytyy ihmisiä jotka pelkäävät jo näitä lehtiotsikoita, joissa Erkki Tuomioja maalailee piruja seinälle ja uhittelee, että myös Suomi voisi olla samanlaisen uhan kohteena. 

On Suomellakin ollut jo pari vastaavaa ampumavälikohtausta Jokela ja Kauhajoki, joiden takana ei ollut CIA:n värväämät ISIS-joukot. Mutta kumpikin kouluampuja oli serotoiinin takaisinestolääkityksellä (SSRI) ja mielenhallinnan uhreina valikoituneet salaisen MK ULTRA mielenhallinta ohjelman koekaniineiksi. 

Nämä 2 kouluampumistapausta toteutettiin Suomessa, koska suomessa oli maailman eniten väestöön suhteutettuja metsästysaseita ja eliitti on aina pelännyt, että jos valtion työväestö ryhtyy aseelliseen kapinaan. Niin tämän vuoksi Suomi joutui kohtaamaan niin Myyrmannin pommi-iskun, Jokelan kouluampumavälikohtauksen sekä Kauhajoen ampumavälikohtauksen. 


Yhdysvalloissa MK ULTRA aiheeseen on perehtynyt monet asiantuntijat kuten Fritz Springmeier sekä monet muut ja youtube, liveleak sekä google ovat olemassa, että tietoa on ja etsivä löytää. Ei siis kannata jumittua iltapäivälehtien roskajournalismin tasolle, jos kiinnostaa tietää enemmän näistä asioista. 

USA:n armeijan aloittamat mielenhallntaprojektit kuten MK ULTRA ovat edelleen äärimmäisen huippusalaisia ja ne ollaan yritetty niputtaa mahdollisimman suurien turvaluokitusten sisälle. 

Mutta mitä enemmän tietoa löytyy internetistä, niin näillä TOP SECRET -leimoilla ei ole enää lopulta mitään suojaa, koska tieto on valtaa ja totuus tekee meidät vapaaksi ja nämä kaiken tämän takana lylyilevät huijari pankkiirit tuntevat olevansa jo pulassa, koska ihmiskunnan poliittinen herääminen on suuressa vauhdissa. Siinä mittakaavassa kapitalistisen eliitin ajatushautomotkaan eivät enää kykene turvaamaan tuota eliitin viimeisiä riistettyjä pääomia, koska tälle kapitalistiselle riistolle joudutaan keksimään kokonaan uusi vaihtoehto. 

"Meidän täytyy luoda uusi ja toimivampi systeemi", koska Suomi ei ole mikään siirto/kehitysmaa.