http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 23, 2015

Ulkoasiainvaliokunta järjesti avoimesti suljetun tilaisuuden informaatiosodastaTeksti: Teemu Vehkala

Suomen ulkoasiainvaliokunta järjesti eilen internetissäkin suorana välitetyn avoimen tilaisuuden informaatiosodasta, jonne ilmoittautumisen linkki levisi myös facebookissa. No itse allekirjoittaneena ilmoittauduin ja melko sinisilmäisesti uskoin, että tämä tilaisuus olisi myös avoin bloggareille. Saatuani virallisen sähköpostivahvistuksen osallistumisestani, niin sain puhelun ulkoasiainministeriöstä. Luurin toisessa päässä naisvirkailija selittää, että "te ette ehkä sittenkään saa osallistua tähän tapahtumaan, kun paikkoja ei ole riittävästi".

Keskusteltuani sosiaalisen median kautta aktiivi Juha Molarin kanssa, niin minulle selvisi että tällainen poliittisten toisinajattelijoiden porttikiellottaminen on ulkoasiainministeriön tilaisuuksissa enemmän sääntö, kuin poikkeus. Sieltä on evätty pääsy kohudosentti Johan Bäckmanilta sekä Juha Molarilta näihin tilaisuuksiin. 

Eikö tämä jo viimein kerro siitä, kuinka paljon tämä pieni eliitti meitä toisinajattelijoita oikein pelkää. Kun eivät uskalla edes kutsua samaan keskustelutilaisuuteen, koska eihän näillä virkamiesraukoilla riitä argumentit lähtökohtaisinkaan väitellä poliittisten toisinajattelijoiden kanssa. Koska he itse elävät aivan omissa norsunluutorneissaan, jonka korruptoituneen poliittisen järjestelmän varaan he ovat rakentaneet koko elämänsä, keikkuen kuin löysien lankkujen päällä.

Tuossa torstaina ulkoasiainministeriössä järjestetyssä informaatiosotaa käsitellessä tilaisuudessa tuli selkeä viesti esille, kuinka tämä läpeensä korruptoitunut poliittinen eliitti pelkää tätä sosiaalista mediaa ja siellä vaikuttaneita valveutuneita poliittisia kansalaisaktiiveja. Eräs kybersodan asiantuntijakin valotti, että kuinka nämä valveutuneet internetin käyttäjät mielletään verkossa toimiviksi terroristeiksi ja kuinka näiltä ulkoisia uhkia vastaan pitäisi ruveta nyt suojautumaan. KRP ja Suomen armeija siis alkaa jahtaamaan ajatusrikollisia ja tähän uuteen kybersotakeskukseen uppoaa taas useita miljoonia. Vain sen takia, että tämä korruptoitunut eliitti yrittää turvata yhä luuhistuneen valta-asemansa.   

Suomalaisten olisi jo nyt aika herätä ja avata silmät, sillä meille jokaiselle kuuluva itsemääräämisoikeus on nyt vaarassa. Koska Suomi ollaan jo viemässä kohti suursotaa ja kenraalit ovat kaapanneet vallan. Tämän ovat jopa nyt rivien välistä myöntäneet Iltalehden toimittaja Olli Ainola, kun hän otsikoi uuden artikkelinsa otsikolla "Sotilaat johtavat Suomea." Kysymys kuuluu vaan, että minkä vieraan valtion.
  Lähde: http://www.hs.fi/kotimaa/a1421898771716?jako=2307785638d1fb9502eb58a65dafc7d4