http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 11, 2015

Pariisin terrori-iskua tutkinut poliisi kuoli hämärissä olosuhteissa


Ranskalainen komisario Helric Fredou oli tutkimassa Charlie Hebdonin -toimitukseen liitettyä ampumavälikohtausta ja hänet löydettiin myöhemmin kuolleena. poliisilaitokselta. Kuolinsyyksi epäillään nyt  itsemurhaa, joka oli tehty virka-aseella.

Vähän niin kuin ne monet yksityisetsivät, jotka tutkivat USA:n presidentti John F. Kennedyn murhaa sattuivat kanssa kaikki mystisesti katoamaan ja tekemään virallisesti itsemurhan.

Fredou työskenteli Charlie Hebdonin -verilöylyä tutkivassa tutkintaryhmässä ja ei ehtinyt saada tutkinta raporttiaan valmiiksi.Suomen tiedotusvälineet vaikenevat tästä pariisin verilöylyä tutkivan komisarion kuolemasta ja syöttävät vain niitä valheita, joita sionistisen valtaeliitin omistavat mediakorporaatiot sinne on syöttänyt. Koska koko operaatio on ollut psykologinen operaatio (psyop), jonka pääarkitehtina ovat toimineet lännen tiedustelupalvelut (mm. CIA). 

Median alkuperäinen tarkoitus olisi kertoa totuus, mutta se ei kerro koskaan näiden lavastettujen terrori-iskujen syitä. Niiden poliittinen motiivi kun on saada aikaan mahdollisimman paljon psykologista pelkoa, josta tämä psyop (psykologinen operaatio) nimitys tulee. Eli jos saadaan ihmiset pelkäämään, niin silloin heiltä on helpompi alkaa riistämään ihmisoikeuksia ja lisätä poliiseille sekä oikeuslaitokselle lisää valtaa. Euroopasta ollaan nyt tekemässä suurta poliisivaltiota ja saattaa oikein hihamerkitkin olla vielä tulossa, kunhan aika on kypsä.

Mutta kuten kirjailija George Orwell sanoi, niin tämä fasistinen uusi maailmanjärjestys ei välttämättä tule, jos tarpeeksi suuri määrä ihmisiä vastustaa sitä. Koska se on meistä kaikista kiinni  toteutuuko se vai ei.