http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 16, 2015

Ranskalaiskoomikko joutuu oikeuden eteen facebook kommentistaCharlie Hebdon -toimituksessa lavastetun terrori-iskun poliittinen motiivi alkaa jo selvitä, sillä nyt ranskalainen koomikko Dieudonne joutuu oikeuden eteen facebook -kommentistaan.

Viime viikon terrori-iskujen jälkeen Ranskassa on tuomittu useita ihmisiä terrorismin hyväksymisestä. Esimerkiksi 22-vuotias mies tuomittiin vuoden vankeuteen, kun hän oli julkaissut videon, jossa pilkataan yhtä tapetuista poliiseista.Eli Ranskassa pistetään nyt ihmisiä yli vuodeksi vankilaan facebook-kommenteista. Ihan kaikella järjellä ajateltuna tämä sama malli ollaan vielä tuomassa Suomeenkin asti, koska elämme tämän saman mielisairaan EU-järjestelmän sisällä. 

Jos Suomessa alettaisiin laittaa nettikirjoittelusta ihmisiä lukkojen taakse, niin silloin täältä loppuisi vankiloista tilat kesken, koska poliittisia mielipidevankeja olisi liikaa. 


Internet on se mitä valtaeliitti tässä nyt pelkää eniten ja siksi he epätoivoisesti pistävät Israelin, Mossadin ja CIA:n lavastamaan näitä terrori-iskuja vasemmistolaisia tahoja, kuten Charlie Hebdon -toimitusta vastaan.Nämä nyt valtamediassa esillä olevat psyop -operaatiot ovat niiden rahoittajille hyvin kalliita ja mitään ei välitetä eetteriin tuolta ilmaiseksi. Joten näin ollen olisi enemmän syytä kiinnittää huomiota, että mistä näiden psyop -operaatioiden rahoitus tulee.

Rockefellerien suku omistaa miltei kokonaan REUTERS -uutistoimiston ja suurin osa tästä Pentagonissa käsikirjoitetuista psyop -operaatioista tuupataan menemään juuri Reutersin -uutistoimiston kautta. 

Näissä psyop -operaatioissa ja niiden tarinoissa on usein tuttuja variaatioita, kuten tämä että epäiltyjen henkilöpaperit jäävät miltei aina johonkin henkilöautoon. 9/11 terrori-iskujen psyop -käsikirjoituksessa konekaapparit olivat unohtaneet koraanin pakettiautoon. 

Tällaisia naivistisia tarinoita nämä psyop -operaatiot yleensä ovat, koska ne toimivat paremmin keskiverto tyhmemmänkin kadunmiehen alitajuntaan toimivana propagandana. Joten mielummin Pentagon tuottaa tällaista B-luokan hollywood tarinoita valtamediassa uutisina.Valtamedian psyop -operaatioiden salattu poliittinen motiivi on pelolla mielenhallinta (mind control). Se ollaan tutkitusti katsottu tehokkaimmaksi keinoksi hallita massoja. Sillä silloin kun suuret massat on saatu peloteltua tällaisilla lavastetuilla terroriteoilla, niin massat eivät enää kykene keskittymään ajatuksiltaan siihen, kun samalla hallintonsa alkaa rajoittamaan kansalaisilleen kuuluvia vapauksia. Kuten nyt tässä Charlie Hebdon -tapauksessa nähtiin, niin Ranskasta tehtiin jo täysimittainen poliisivaltio, jossa facebook -päivityksistä pistetään kansalaisia vankilaan vuodeksi.Vankilasta vielä sen verran, että vielä silloin kun ihmisen alitajunta ei ole herännyt tästä ns. vanginvartijatietoisuudesta. Niin hänen mielensä on eräänlaisessa vankilassa, koska itsetietoisuus verhoutuu vielä tuolloin alitajunnan alle ja juuri tätä itsetietoisuutta (oma korkein itse) pidetään aisoissa tämän valtamedian tuuppaaman pelkopornon avulla. 

Tämä ihmisen alitajuisen mielen manipulointi on ollut maailman salaiselle hallinnolle varsin helppoa, koska Israelissa lanseerattu mielipiteen muokkaamisen taide "Hasbara" pystyy tähän. Siinä tarvitsee vain valheita toistaa tarpeeksi paljon valtamediassa, niin lopulta valheet muuttuvat uutistenlukijoiden alitajunnassa todeksi ja tällä keinoin valtaväestön julkista mielipidettä manipuloidaan jatkuvasti.Ihmisen mieli on oikeasti aivan valtavan voimakas kapistus ja sen todellinen voimakkuus pääsee silloin valloilleen, kun tämän mielensä on vapauttanut ja juuri tätä maailman salainen hallinto yrittää salata kaikilla keinoilla hyvänsä. Koska jos kriittinen massa tajuaisi tämän, niin silloin tapahtuisi jotain historiallista. Ihmiskunta tulisi lopullisesti vapaaksi tämän satanistisen valtaeliitin tyrannialta, koska tyranneilta lähti valta pois lopullisesti.

Aivan samalla tavalla kuin ihminen voi ottaa vallan pois joltain hänen itsemääräämisoikeuttaan tyrannisoivalta ihmiseltä. Niin myös ihmiskunta voi ottaa vallan pois tältä psykopaateista koostuvalta pankkiiri-eliitiltä. Siihen tarvitaan vain kriittinen massa.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015011419022529_ul.shtml

 

.