http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 13, 2015

Charlie Hebdonin murhattu päätoimittaja: Uhkaajat eivät olleet terroristejaCharlie Hebdon satiirilehden toimittaja Stéphane Charbonnier  antoi edellisenä vuonna haastattelun vaihtoehtoiselle medialle. Haastattelu oli tehty n. 6kk polttopullo iskun jälkeen ja Charbonnier kertoi, että poliiseilla oli myös Charlie Hebdon -toimitusta uhkailleiden nimet selvillä. Mutta he eivät kuulemma olleet mitään terroristeja. 

2011 Norjan työväenpuolueen nuoret laativat Israelin vastaisen toimintaohjelman. Yllättäen samaisen työväenpuolueen nuorten leirille Utöyan saarelle hyökättiin aseellisesti tämän mediassa julistetun yksittäisen hullun Anders Breivikin toimesta, tappaen suurimman osan työväenpuolueen nuorten johtajistosta.

2013 vuoden lopulla Malesian hallinnon tuomioistuin julisti Israelin syylliseksi joukkomurhiin. Muutamia kuukausia myöhemmin malesialaisia matkustajakoneita alkoi tippumaan ja katoamaan taivailta (2 kpl). 

23.11.2014 marraskuun lopussa Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu varoitti Ranskaa tunnustamasta Palestiinan valtiota, joka tulisi heidän mukaansa olemaan kohtalokas virhe. 

2.12.2014 Ranska tunnusti Palestiinan valtion äänin 339-151.

7.01.2015 aseistautuneet miehet hyökkäsivät ranskalaisen Charlie Hebdo -satiirilehden toimitukseen Pariisissa. Konetuliasein varustautuneet hyökkääjät surmasivat virallisten tietojen mukaan 12 ihmistä. Asemiehet kuitenkin pääsivät pakoon, koska heillä oli diplomaattinen koskemattomuus ja sellainen on vain mm. tiedustelupalveluiden työntekijöillä. 


Israel kritiikki on kuitenkin vaijennettu mediasta. Koska koko valtamedia on lähes kokonaan sionististen mediakorporaatioiden hallussa. Joten toimittajillakaan ei ole oikeutta kritisoida Israelia.

Charlie Hebdonin -toimitukseen tehty aseellinen hyökkäyksen motiivi oli ilmiselvästi poliittinen ja vaikuttaa yhä enemmän Israelin hallinnon tasolta organisoidulta tilaustyöltä. 


Kuva: Ahmet Merabet oli poliisi, jonka Charlie Hebdon hyökkäjien väitettiin tappaneen kadulle.

Tapauksessa kuitenkin on paljon aukkoja, kuten tämä haavoittunut poliisi (Ahmed Merabet) jonka väitettiin kuolleen päähän ammutusta osumasta. Kuitenkin hidastettu video näyttää jotain aivan muuta.Video on poistettu Youtuben palvelusta jo useita kertoja ja aina jokainen kerta Youtube vetoaa kolmannen osapuolen loukkaantuneen videosta. Onko military industrial complex psyop -tiimi loukkaantunut, kun heidän valheensa näkyvät jälleen internetissä miljoonien ihmisten silmille ? 

Yhdysvaltain armeija sulki 14. toukokuuta 2007 sotilailta pääsyn Youtubeen, MTV:n sekä MySpaceen. Koska edustajien mukaan nämä viihdeportaalit kuormittivat liikaa puolustusministeriön verkkoa. Mutta YouTuben pääjohtaja Chad Hurleyn mukaan kyseessä saattaa olla jokin muu syy. Koska kielto tuli voimaan vain muutama päivä sen jälkeen, kun Yhdysvaltain asevoimat avasivat YouTubeen oman kanavansa Irakin sodan propagandalle.Youtuben poliittinen sensuuri on alkanut olla yhä enemmän esillä myös EU:n sisällä. Sillä miltei aina kun näitä terrori-iskuja lavastetaan pitkin maailmaa, niin niiden julkinen analysoiminen ja tutkiminen kielletään toistuvasti Youtuben toimesta.

Kyseessä on laaja informaatiosota, jota johdetaan Yhdysvaltain puolustusministeriöstä käsin ja operaatiot tunnetaan tiedustelupalveluiden sisäpiirissä nimellä psyop (psychological operation). Sana tulee suureen joukkoon kohdistetusta psykologisesta reaktiosta, joka pyritään saamaan aikaan tämän lavastetun terrorismilla pelottelun keinoin.