http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 05, 2015

Suomen valtio on ollut vuodesta 1995 asti USA:n rekisteröity yritysMeinasi aamukahvit lentää silmille, kun Sanden Blogi -oli päässyt googlettamalla kohti suurempaa sylttytehdasta. Hän löysi netistä listana yhdysvaltalaisia suuryrityksiä, joista yhden yrityksen nimi oli FINLAND REPUBLIC OF, eli Suomen valtio.


Yritystunnus Suomen valtion yksityiselle yritykselle oli annettu 1. tammikuuta 1995. Eli se astui voimaan välittömästi EU-jäsenyyden jälkeen.

Suomen valtio menetti siis täysin itsemääräämisoikeutensa 01.01.1995 EU-jäsenyyden alkaessa ja SUOMI AB:sta tuli yksityinen yhdysvaltoihin rekisteröity yritys. 

Tämä on täysin korporaatio fasismia, joka tuo esille sen kuinka EU Suomi on täysin yksityisomisteisten liikepankkien armoilla. Suomea luotsataan eteenpäin näillä likaisilla huumerahanpesupankeista lainatuilla korruptio-euroilla.


Kaikki kauppa- ja säätiörekisteritiedot Virre-tietopalvelusta
Y-tunnus: 0986674-0
  Viimeisin tieto Alkupvm Tietolähde
Toiminimi Suomen Valtio/Alv
01.01.1995
Verohallinto
Yritysmuoto Valtio ja sen laitokset 01.01.1995 Verohallinto
Kotipaikka HELSINKI 01.01.1995 Verohallinto
Yrityksen kieli Suomi 05.12.1994 Verohallinto
Päätoimiala Julkinen yleishallinto (84110) 31.12.2007 Verohallinto
Postiosoite PL 14 00054 VALTIOKONTTORI 27.05.2014 Yhteinen

Voimassaolevat rekisteröinnit

Rekisteri Tila Alkupvm
Verohallinnon perustiedot   Rekisterissä   05.12.1994  
Ennakkoperintärekisteri   Rekisterissä   01.03.1995  
Arvonlisäverovelvollisuus   Liiketoiminnasta alv-velvollinen   01.01.1995  
Arvonlisäverovelvollisuus   Kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta   01.01.1995  

Ennakkoperintärekisteröinnin voimassaolo:

Tapahtuma Pvm
Seuraava tarkistuspäivä 28.02.2015

Y-tunnushistoria

Pvm Tapahtuma Selite
05.12.1994 Tunnus annettu
Kouluissa ei silti edellenkään opeteta miten valtion ja yksityisomisteisten pankkien välinen velkaorja systeemi toimii.

Suomen pankkia ei käytännössä ole enää olemassa, koska se on luovuttanut rahanluontioikeutensa näille mm. Wall Streetin huijari pankeille.

Euroopan union on ollut alusta asti globaalin pankkiirieliitin juoni ryöstää ennen taloudellisesti itse toimeentulevat valtiot ja Suomi on pääsemässä samaan sarjaan kuin Kreikka.


Edellinen pääministeri Jyrki Katainen painotti vuosia sitten julkisessa mediassa, kuinka suomalaisten tulisi nyt välittää toisistaan ja kantaa vastuuta. 

No mitä teki Jykä... Lähti Brysseliin, kun Juncker lupasi isompi palkkaisen pikkuviran komissaarina. Niin kauan kuin Suomi OY AB:lla on valtionjohtajina tällaisia omaan napaansa tuijottajia, niin koko kansan tulevat sukupolvet joutuvat maksamaan näiden ahneiden pyrkyrien ja pankkiirien aikaansaaamat vahingot jopa useiden kymmenien vuosien taloudellisella velkaorjuudella. Jos vielä tulevaisuudessa näiden vallanhimoisten pyrkyrien ja pankkiirien tavoitteena on viedä Suomi kohti suurempaa sotilaallista konfliktia, niin näihin sisältyy siinä tapauksessa kovin mittavat sotakorvausmaksut.Republic of Finlandin, eli Suomen itsemääräämisoikeus on nyt suuremmassa vaarassa kuin koskaan. Koska korruptoitunut hallinto on viemässä Suomea kohti kolmatta maailmansotaa ja reserviläisiä täytyisi vielä joku päivä saada rajoille tykin ruoaksi asti. Mutta kaikki tämä militaristinen pelleily mitä mediassa lietsotaan, on täysin tarkoitushakuista ja Venäjä vastaiseen uutisointiin pelkästään Helsingin Sanomat upottaa useita kymmeniä miljoonia euroja joka vuosi.

Sodat kun ovat pankkiireille mitä parasta bisnestä ja niillä on katsottu pystyvän helposti hallitsemaan taloudellisesti ennen liian hyvin toimeentulevia valtioita. Esim. Saksan talous oli 1933 liian vahva ja Englanti uhosi jo tuolloin sotaa saksaa vastaan ja Adolf Hitlerin valtaannousu oli lähes kokonaan rahoitettu Englannin rikkaimman pankkiirisuvun Rothschildien toimesta. Kas kummaa sama sionisti-pankkiirisuku rahoitti myös Venäjän vallankumouksen 1917. Jostain kumman syystä nämä olennaiset asiat ovat kuitenkin aina jääneet kirjoittamatta historiaan, koska nämä rikolliset pankkiirit kirjoittavat itse sen maailman historian sellaiseksi kuin he sen haluavat. Mutta näiden syöpäläisten valtapeliä ei kuitenkaan missään tapauksessa voisi tuoda historian kirjoihin, jonka takia ne on tuotava muiden henkilöiden toimesta päivän valoon. Koska muuten historian kirjat säilyvät myös jatkossa väärennettyinä, ellei näiden pankkiirien harjoittamia vääryyksiä tuoda julki. Vaikka tieto lisää tuskaa, niin totuus tekee meidät vapaaksi ja tieto on valtaa.