http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 31, 2015

Salaisen Bilderberg -kokouksen seuraava paikka selvillä


Valta ja talouseliitin salainen Bilberberg -ryhmä kokoontuu tänä vuonna Itävallan alpeilla hulppeassa alppihotellissa. Poliisin virallisten tiedotteiden mukaan turvallisuusjärjestelyt tulevat olemaan G7 -maiden kokouksen tasoa, jonka kokoontuminen on myös samalla viikolla 7-8 kesäkuuta 2015 Saksan, Bavariassa.Bilderberg -kokoukset ovat tunnettuja siitä, että mitään siellä käsiteltyjä asioita ei tiedoteta julkisuuteen. Vaan kaikki siellä käytävät keskustelut ovat salaista kabinetti -politiikkaa. Sinne on ottanut osaa joka vuosi suomesta Nokian ex -pääjohtaja Jorma Ollila sekä YLE:n päätoimittaja Atte Jääskeläinen. Pääministeri Alexander Stubb, EK:n hallituksen nokkamies Matti Alahuhta jne.Bilderberg on vain yksi valtaeliitin salaisista kabinettikerhoista. Muita pankkiirien talousrikollisten pyörittämiä kabinettikerhoja ovat mm. Rooman klubi, joka kokoontui vuonna 2004 Helsingissä salaisesti, jolloin sinne otti osaa presidentti Martti Ahtisaari ja presidentti Tarja Halonen.

Englannissa toimii taas eliitin salainen kabinettikerho nimeltä Royal Institute of International Affairs.

Yhdysvalloissa eliitin kabinettikerhona toimii mm. Trilateraalinen komissio, joka on keskittynyt myös Euroopan asioiden juonitteluun ja junailuun. Mutta vielä enemmän Yhdysvaltain järjestelmän manipulointiin on keskittynyt Council on Foreign Relations (CFR).

Mutta kaikki nämä salaiset kabinettikerhot ja edellämainitut ajatushautomot hitsautuvat yhteen, koska he nimittävät itseään negatiiisesti valaistuneiksi illuminateiksi.Heidän symbolinsa tunnusmerkki on Horuksen silmä, joka on muinaisen Egyptin tunnetuimpia symboleja. Kun Seth oli tappanut veljensä Osiriksen, haukkapäinen Horus, Osiriksen poika, antoi sen isälleen Osirikselle. Horuksen silmä symboloi sydämen jaloutta ja ylevämielisyyttä.Vuonna 1935 Yhdysvaltain presidentti Franklin Roosenvelt vaati, että yhden dollarin setelin kääntöpuolelle olisi laitettava tämä vapaamuurarien okkultistinen symboli Horuksen -silmästä. 

Roosenvelt oli tuolloin 32° vapaamuurari

Tuossa USA:n 1 dollarin setelin kääntöpuolella näkyvä Horuksen kaikkinäkevä silmä symboloi Illuminatin -eliitin kaikkinäkevää silmää ja alla oleva teksti Latinaksi NOVUS ORDO SECLORUM, tarkoittaa uutta maailmanjärjestystä.

Dollarin setelin kääntöpuolella näkyvässä pyramidissa on vielä Roomalaisin numeroin vuosiluku 1776, joka on salaisen Illuminatin perustamisvuosi. Se lyötiin alulle Saksan bauerissa jesuiitta/pappi Adam Weishauptin toimesta.

Aiemmin Illuminatia 1300 -luvulla oli jo toiminut  temppeliritarikunta, joka kasvatti valtaansa aina koronkiskontaan asti. Mutta lopulta vuonna 1314 uskalsi Filip IV kitkeä temppeliritaritoiminnan pois ja ritarit poltettiin mm. roviolla julkisesti, jonka jälkeen tempperiritaritoiminta joutui pakenemaan maan alle. Mutta palasi vasta 1776 uudessa muodossaan saksassa.