http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 14, 2015

Internet urkintaryhmän ehdotukset julkiInternet urkintaryhmä luovuttaa tänään verkkotiedustelusta tehdyn esityksensä puolustusministeri Carl Haglundille (r.).

Suomen sisäistä internet urkintaa toteuttaisi mietintöluonnoksen mukaan Puolustusvoimien tiedustelulaitos. Tiedustelulla pyrittäisiin tukemaan valtion ylimmän johdon päätöksentekoa ja parannettaisiin viranomaisten mahdollisuutta torjua uhkia.

Ryhmä päättää työnsä erimielisenä. Liikenne- ja viestintäministeriö arvostelee ehdotuksia voimakkaasti. Sen mukaan verkkovalvontaa ei ole mahdollista rajata kansainväliseen tietoliikenteeseen, vaan kohteeksi joutuisi myös suomalaisten viestintä.Ollaanko suomeen perustamassa omaa NSA:ta 

Mikä on saanut Suomen johdon siihen, että täällä aletaan miettiä nyt jonkun verkossa toimivan Gestapon perustamista. Kun media puhuu jatkuvasti ulkomailtakin päin tulevista tietoturvauhista ja painottaa kyberturvallisuuden nimeen. 

Presidentti Sauli Niinistö painotti viime vuonna, kuinka Nato-jäsenyys torjuisi Suomeen kohdistuvia kyberuhkia. Mutta miksi media ei kerro, että keitä ovat Suomeen kohdistuvat kyberuhat, tai mitä on tämä paljon kohuttu "kybersodankäynti".

Kybersota on internetissä liikkuvan tiedon rajoittamista. Sionistinen valtamedia tekee kaikkensa jotta uutiset välittäisivät väärää tietoa, jolla muokataan massojen mielipidettä valtaeliitin tyydytyksen mukaisesti. Kun taas vapaa tiedon liikkuvuus mahdollistaa totuuden leviämisen verkossa ja tämä katsotaan kyberuhaksi pankkiirien valtaeliitin tahoilta, joita täytyisi alkaa torjumaan, kuin ampumalla tykillä kärpäsiä.Yhdysvaltaina puolustusministeriöstä johdettu globaali informaatiosota itsessään kustantaa vuositasolla lukuisia miljardeja. Joten kaikki tämä mm. CNN:n ja FOX:n jenkeissä tuotettu propganda, jota töräytellään myös suomen tiedotusvälineissä, maksaa sen tuottajilleen tuhottomasti. Mutta kaiken tämän tarkoituksena on pitää maailman väestö unessa, ettei vaan tämä suurpankkiirien rakentama ja luoma KEINO MATRIX hajoaisi.Sillä jos ihmiset vaan yhtenä kauniina päivänä tajuaisi, että he ovatkin ihmisyksilöitä, joiden ajattelu toimii myös itsenäisellä tasolla.  Eikä enää tarvitsisi katsoa uutisia vanhojen lasien läpi.


Kuvassa Barack Obamankin neuvontantajan tunnettu Zbigniew Brezinski.
Mies joka laatii USA:n presidentin puheet ja näin ollen jenkkien politiikka
on kuin suoraan Wag The Dog -elokuvasta. 

Näin ollen kun heräämisprosessi tapahtuu, niin toteutuu tämä maailmanlaajuinen ns. poliittinen herääminen, mistä USA:n presidentti Barack Obamankin entinen neuvonantaja Zbigniew Brezinski varoitteli muinoin. Se tulisi hänen mukaansa lopulta vaarantamaan pahimmillaan tämän maailman salaisen hallinnon haluaman uuden maailmanjärjestyksen toteutumisen. Koska kriittisen massan tietoisuus olisi riittävän voimakas, tuhoamaan tämän sairaan pankkiiri-eliitin luoman sairaan systeemin.


Lähde: http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/722571/Verkkotiedustelua+pohtineen+tyoryhman+ehdotukset+julki

http://yle.fi/uutiset/niinisto_nato_voisi_suojella_kyberuhalta/6693285