http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 12, 2015

Veterans Today: Charlie Hebdonin false-flag tulee julkiVeterans Todayn toimittaja Kevin Barrett toi esille muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia maailmalta viime vuosilta, jotka johtivat verilöylyihin eri puolilla maailmaa.2011 Norjan työväenpuolueen nuoret laativat Israelin vastaisen toimintaohjelman. Yllättäen samaisen työväenpuolueen nuorten leirille Utöyan saarelle hyökättiin aseellisesti tämän mediassa julistetun yksittäisen hullun Anders Breivikin toimesta, tappaen suurimman osan työväenpuolueen nuorten johtajistosta. Kyseessä oli poliittinen murha, jossa virallisten tietojen mukaan sai surmansa 69 Utöyan saarella. Oslon keskustassa hallinnon rakennuksessa räjäytettiin myös pommi, jossa kuoli 8 ihmistä. Pääministeri Jens Stoltenbergin toimisto koki pahoja vaurioita. 


2013 vuoden lopulla Malesian hallinnon tuomioistuin julisti Israelin syylliseksi joukkomurhiin. Muutamia kuukausia myöhemmin malesialaisia matkustajakoneita alkoi tippumaan ja katoamaan taivailta (2 kpl).    


23.11.2014 marraskuun lopussa Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu varoitti Ranskaa tunnustamasta Palestiinan valtiota, joka tulisi heidän mukaansa olemaan kohtalokas virhe. 


2.12.2014 Ranska tunnusti Palestiinan valtion äänin 339-151.


7.01.2015 aseistautuneet miehet hyökkäsivät ranskalaisen Charlie Hebdo -satiirilehden toimitukseen Pariisissa. Konetuliasein varustautuneet hyökkääjät surmasivat virallisten tietojen mukaan 12 ihmistä. Asemiehet kuitenkin pääsivät pakoon, koska heillä oli diplomaattinen koskemattomuus ja sellainen on vain mm. tiedustelupalveluiden työntekijöillä. 

Myös Norjassa Utöyan saarella Breivikin lisäksi toimineet tappajat saivat teurastaa siviilejä rauhassa, sillä Norjan poliisilla kesti tulla saarelle apuun yli 1 tunti 19 min. Vaikka Utöyan saari oli rannikosta vain n. 600 m päässä. 


Vieraan vallan toimesta lavastettu ja toteutettu  valtionterrorismi näissä edellämainituissa tapauksissa linkittyy yhä useammin Israeliin ja kyseisen valtion poliittinen vastustaminen valtiolliselta tasolta näyttäisivät johtavan Israelin valtion kautta tilattuihin poliittisiin joukkomurhiin, joiden toteutuksesta vastaavat mm. Mossad ja CIA.Pitääkö Israelin poliittinen johto todellakin itseään universaalina herra rotuna, joka sallii tällaisten poliittisten joukkomurhien järjestämisen ja toteuttamisen, jos heidän valtiotaan aletaan poliittisesti maailmalla vastustamaan vieraiden valtioiden taholta ? 

Kyseisen Israelin valtion poliittisen johdon olisi jo vihdoin aika tajuta, että heitä vastaan aiheutuvia maailmanpoliittisia kiistoja kannattaisi mielummin ratkoa neuvottelemalla, kuin verta vuodattamalla ja siviilejä lahtaamalla. Mutta mitä enemmän on tätä Palestinan ja Israelin välisiä rajakiistoja seurannut, niin Israelin valtio selvittää edelleen maailmanpoliittiset ongelmat joukkomurhilla. Onhan heillä niistä jo Gazasta monien vuosien käytännön kokemus. 
Kovin on samannäköisiä asusteita Mossadin kommandoilla, kuin Charlie Hebdonin -toimitukseen hyökänneillä asemiehillä. Mutta mediahan ei näytä Mossadin kommandojen naamakuvia, vaan syyllisiksi esitetään aivan muut henkilöt, joilla ei välttämättä ole mitään tekemistä koko asian kanssa. Syntipukkien naamakuvien ilmestyminen sanomalehtiin melkein samana päivänä muistuttaa paljon vielä 9/11 terrori-iskujen psykologista operaatiota, joka aloitti tämän varsinaisen terrorismin vastaisen sodan. Medialukutaito vaan ei kovin helposti tuo ilmi sitä totuutta, että mitä tällä terrorismin vastaisella sodalla oikeasti haetaan. Sillä sana terroristi tarkoittaa eliitille jotain aivan muuta, mitä se tarkoittaa uutisten kohdeyleisölle. Terrorismi (ransk. terrorisme, latinankielisestä sanasta terrere, ’aiheuttaa kauhua, pelotella’) on yksilön tai poliittisten valtatahojen harjoittamaa psykologista sodankäyntiä, jonka tarkoitus on yleisöön (uutistenlukijat) kohdistuvan pelon avulla vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon. 

Mutta korruptoitunut hallinto on alkanut nimittää yhä useammin tämän nykyisen epäoikeudenmukaisen fasistisen valtajärjestelmän kyseenalaistajat terroristeiksi. Kuten Timo Soinikin totesi jokin aika sitten, että kuinka tuolla valtakulisseissa näiden monikansallisten yhtiöiden takana piilee niin suuri pääoma, että kaikki sen kyseenalaistajat ovat vaarassa. 
Kun vielä katsomme näitä maailman suurimpia mediayhtiöitä, niin kappas ne ovat yli 90 % Sionistien hallussa. Kappas vain ja jopa kun tätä Israelia ei saanut missään kritisoida ja ihan CIA pitää siitä huolen, että venäjävastainen journalismi voi hyvin ainakin Euroopassa. Israelin valtion poliittiset valtakytkökset ovat paljonkin suuremmat mitä moni voi edes kuvitella. Se että vielä tämän kyseisen valtion perustajana on toiminut Rothschildien pankkisuku, joka on rahoittanut aina Venäjän vallankumouksen jne. On suora esimerkki siitä, miten valtaeliitti on miltei täysin sionistisen eliitin ylläpitämä kupla. 

Näille sionistisille mediakorporaatioille tieto on myös poliittista valtaa ja he käyttävät sen negatiivisella tavalla yrittäen tukahduttaa kaiken totuuden. Joten siksi lähes kaikki tämän läntisen median syöttämät uutiset ovat miltei kokonaan negatiivisia ja kertovat vain eri asioiden seurauksia, mutta eivät koskaan syitä, koska meidät halutaan pitää unessa ja tähän koko  tämän sionistisen mediakorporaatioiden poliittinen valta rakentuu. Mutta myös Hollywoodin elokuvateollisuus on hyvin vahvasti näiden samojen sionististen yhtiöiden käsissä, jota kautta myös tätä laajaa propagandaa syötetään massoille. Vain siksi että saataisiin pidettyä massat unessa, olematta heräämään itse ja sisäistämään, että sinä oletkin vastuussa omasta tietoisuuden tilastasi ja voit minä tahansa päivänä päättää, että enää et tuota roskaviihdettä ja pelko pornouutisointia niele totuutena, ensin sitä kyseenalaistamatta sinun omalla ja tietoisella mielelläsi.  

Nyt on tullut aika herätä....


Lähde: http://www.veteranstoday.com/2015/01/08/charlie-hebdo-viral/

http://yle.fi/uutiset/ranskan_kansalliskokous_kannattaa_palestiinan_tunnustamista/7665173

http://rt.com/news/208187-israel-france-grave-mistake/ 

http://fi.wikipedia.org/wiki/Terrorismi